سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۶:۳۱ - ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۱۷۴۸
سیاست داخلی

مالک تک ماکارون کیست؟/ از غسل دادن آیت‌الله مصباح و هدیه میلیاردی به پناهیان تا احتکار برای گرانفروشی!

رضا مطلبی کاشانی,مالک تک ماکارون
رضا مطلبی کاشانی، ارتباطات ویژه ای با مسوولان عالی رتبه و روحانیون سرشناس دارد به گونه ای که برخی اصولگرایان با تو در تو خواندن این روابط، نسبت به هر گونه ارتباط با این فرد هشدار داده اند.

به گزارش تابناک، گویی ماجراهای تک ماکارون و مالک اش، “رضا مطلبی کاشانی” تمامی ندارد و این بار خبر رسیده که با گران شدن ماکارونی، این شرکت اقدام به جمع آوری ماکارونی ها از بازار کرده تا بعد از احتکار، مجدداً با قیمت بالاتری بفروشد.

خبر را به نقل از خبرگزاری رسمی دولت (ایرنا) بخوانید: با تلاش پلیس امنیت اقتصادی استان البرز ۶۷۰ تن ماکارونی احتکار شده در شرکت تک ماکارون روز گذشته در کرج توقیف شد.

تنها در اوج ایستاده ایم؛ شعار “تک ماکارون” که این روزها معانی دیگری تداعی می کند!

در پی اصلاح قیمت آرد صنف و صنعت در روزهای اخیر، کارخانه تک ماکارون با جمع‌آوری و احتکار محصولاتش از بازار، تلاش داشت تا محصولات خود را با قیمت های جدید به بازار عرضه کند که باعث به هم ریختگی بازار و تشویش اذهان عمومی شده است.

این در حالی است که این کارخانه بیشترین سهم بازار را دارد و نه تنها قیمت جدید ماکارونی را نپذیرفته بلکه با سایر کارخانجات و شرکت‌ها لابی کرده که ماکارونی روانه بازار نشود.

محموله توقیف شده با هماهنگی دستگاه‌های مسئول در مسیر عرضه عمومی قرار گرفت.

رضا مطلبی کاشانی، مالک تک ماکارون و چندین شرکت و موسسه عظیم است. او ارتباطات ویژه ای با مسوولان عالی رتبه و روحانیون سرشناس دارد به گونه ای که برخی اصولگرایان با تو در تو خواندن این روابط، نسبت به هر گونه ارتباط با این فرد هشدار داده اند.

از جمله احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از ماجرای غسل آیت الله مصباح یزدی درباره او نوشته بود: افرادی که در لباس تاجران خیّر و متدیّن به دنبال نفوذ بر علما و مسئولان هستند فارغ از آنکه، کار خیری که از عایدی غصب املاک دیگران یا اجاره موقوفات به ثمن بخس صورت گیرد را چه سود، حتی اگر نگهداری از صدها کودک معلول یا ساخت حوزه های علمیه باشد و بدتر آنکه پای چنین افرادی را به تمشیت امور در آستان مقدس علی بن موسی الرضا (ع) نیز باز نماید.

اشاره به تمشیت امور آستان امام رضا(ع) به عضویت این شخص در هیات امنای این حرم مطهر است!

رضا مطلبی کاشانی,مالک تک ماکارون

تک ماکارون و رضا مطلبی کاشانی: از خاطره کذایی غسل آیت الله مصباح تا گرانفروشی و احتکار | قوه قضائیه و آستان قدس رضوی چه خواهند کرد؟!

مطلبی کاشانی، همان فردی است که به گفته حجه الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، پیکر آیت الله مصباح یزدی را به خانه خودش برده و غسل داده و ماجرای عجیبی را روایت کرده بود.

سخنان حجه الاسلام صدیقی را بخوانید: “آیت الله مصباح یزدی را در خانه غسل دادند و کسی غسل داد که آیت الله حق شناس را غسل داده بود؛ دامادِ داماد ایشان آقای دکتر محمدی جزو مریدان آیت الله حق شناس بود او تعریف کرد آیت الله جاودان به ما پیام داد که اگر از آقای مصباح یک کرامتی دیدید به ما بگویید.

غسال روایت می کند وقتی این پیام را دریافت کردم آرزو کردم که ای کاش آیت الله مصباح در آن دنیا شفاعتی بکند. تا این آرزو را کردم دیدم آیت‌الله مصباح چشمانشان را باز کردند و یک نگاه مهربانانه‌ای کرد و دوباره چشمانش را بست.”

این ادعای مطلبی کاشانی به حدی عجیب بود و موجب واکنش های فراوانی شد که حجه الاسلام صدیقی چند روز بعد به خاطر بازنقل این خاطره کذایی، عذر خواهی کرد: “آن مطلب خیلی دقیق نبود، چون شاید آن غسال هم خیلی دقیق نبود. نقل شده بود و ما هم نقل را بازگو کردیم. از اینکه این نقل را ما نقل کردیم بین خودم و خدا شرمنده‌ام. از آیت‌الله مصباح شرمنده‌ام و از شما مومنان که گاهی ما باعث می‌شویم که به شما زخم‌زبان بزنند هم شرمندگی دارم. از امام زمان هم عذرخواهی می‌کنم. اعلان شرمندگی و انفعال دارم. “

تک ماکارون و رضا مطلبی کاشانی: از خاطره کذایی غسل آیت الله مصباح تا گرانفروشی و احتکار | قوه قضائیه و آستان قدس رضوی چه خواهند کرد؟!

گرانفروشی میلیاردی!

یاشار سلطانی، خبرنگار اخیراً سندی منتشر کرد که نشان می دهد شرکت تک ماکارون بیش از ۷۷ میلیارد تومان گرانفروشی کرده است.

رضا مطلبی کاشانی,مالک تک ماکارون

یک روز بعد از این افشاگری شجاعانه بود که سازمان تعزیرات حکومتی بدون آن که از شرکت خاصی نام ببرد اعلام کرد که یک شرکت تولید ماکارونی در استان البرز که به صورت گسترده دست به گرانفروشی زده بود، به ۳۸۰ میلیارد تومان جریمه محکوم شده است. الببه طبق اعلام این سازمان، رای صادره در مرحله بدوی است و هنوز نهایی نشده است.

هر دم از این باغ بری می رسد

هنوز خبر این گرانفروشی دهها میلیارد تومانی داغ بود که خبر رسید با گران شدن قیمت ماکارونی، این کارخانه ۶۷۰ تن ماکارونی را احتکار و حتی از بازار جمع کرده است تا مجدد با قیمت های جدید و بسیار بالاتر به فروش برساند!

جالب است که طبق اعلام خبرگزاری رسمی دولت، این شرکت نه تنها خود احتکار کرده، بلکه به عنوان لیدر بازار ماکارونی ایران، در اقدامی بی شرمانه با شرکت های دیگر نیز لابی کرده و از آنها خواسته در این شرایط که قیمت ماکارونی افزایش یافته و از سبد غذایی بسیاری از مردم در حال حدف شدن است، از عرضه محصول به بازار خودداری کنند!

این احتکار و گرانفروشی و لابی گری علیه مردم، آن هم درشرایطی که میلیون ها ایرانی در فقر مطلق به سر می برند، در حالی است که مالک این شرکت، با ظاهری مذهبی، خود را فردی متدین و خیّر جلوه می دهد!

این همان نکته ای است که پیشتر احمد توکلی بدان اشاره کرده و نوشته بود: وقتی فردی در این بازار کساد ۴۰ میلیارد تومان خمس می آورد از خودش می پرسید منبع کسب او چیست؟

روزهای پیش رو مشحص خواهد کرد که آیا واقعا با این حجم عظیم از تخلفات اقتصادی این فرد واقعاً برخورد جدی می شود، آیا تولیت آستان قدس در حکم انتصاب او به عنوان عضو هیات امنای این آستان تجدید نظر خواهد کرد یا این که لابی های پشت پرده و شبکه حامیان او در میان مسوولان، نجات اش خواهند داد و بار دیگر روز از نو روزی از نو؟!

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش