دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۱۶ - ۰۴ شهریور ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۶۰۳۸۸
سیاست داخلی

امام جمعه همدان: در کم آبی اخیر اگر استاندار اشتباه کرده باید عذرخواهی کند/ واکنش رئیس دادگستری همدان به بی‌آبی‌: کوتاهی‌ دولت قبل بوده!

بی آبی دره مدان,اعتراضات به بی آبی در همدان
حجت‌الاسلام و المسلمین شعبانی‌موثقی گفت: در طول ۷ ماه گذشته افزون بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه برای پروژه آبرسانی وارد استان شده و به اندازه چند سال کار شده ، تمامی دولت‌مردان استانی و کشوری در حال تلاش برای رفع مشکل هستند اما اگر کسی کوتاهی کرده باید عذرخواهی کند؛ آقای استاندار هم اینجا حضور دارند اگر اشتباه کرده باشند باید عذرخواهی کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب‌الله شعبانی‌موثقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ۴ شهریورماه با اشاره به این‌که با مشکلات فراوانی در مبحث آب مواجه هستیم، گفت: در سال ۸۳ پروژه مربوط به آب آغاز شد و مردم از این موضوع ناراضی هستند و نهادهای نظارتی باید وارد شوند تا ببینند کجا ترک فعل رخ داده است البته که بیش‌تر این مسائل ملی بوده و لازم است از دولت‌های گذشته این سوال پرسیده شود و افرادی که ترک فعل کرده‌اند بیایند پاسخ بدهند و اگر ترک فعل ثابت شد با آن‌ها برخورد شود.

وی ادامه داد: باید به مشکلات محیط زیستی همدان توجه کنیم، بسیاری از قنات‌های همدان دیگر قابل استفاده نیست؛ با بحران مواجه شده‌ایم و باید طرح‌ها مورد مطالعه و پژوهش قرار بگیرد تا دیگر قنات‌های ما مورد آسیب قرار نگیرد زیرا ما آب کمی در همدان نداریم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: تمام مجموعه‌های دولتی از استانی تا کشوری پای کار هستند تا مشکل مردم برطرف شود و ما از صداوسیما انتظار داریم به صورت لحظه‌ای این موضوعات را پوشش دهند تا مردم متوجه اقدامات بشوند و لازم است مسئولان به کار خود سرعت بدهند.

وی اضافه کرد: در طول ۷ ماه گذشته بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان بودجه برای این پروژه وارد استان شده و به اندازه چند سال کار شده است اما این کار به عنوان اولویت استان باید زودتر از این‌ها انجام می‌شد.

امام جمعه همدان گفت: اگر کسی کوتاهی کرده باید عذرخواهی کند؛ آقای استاندار هم اینجا حضور دارند اگر اشتباه کرده باشند باید عذرخواهی کنند زیرا مردم ناراحت هستند و البته حق هم دارند از این بی آبی و مشکلات ناراحت باشند.

وی افزود: انتظار داریم شخص رئیس جمهور تذکرات بیش‌تری به مسئولین امر در رابطه با این موضوعات بدهند.

امام جمعه همدان از مردم همدان تقاضا کرد: افرادی که چاه دارند بهتر است از آب شهری کم‌تر استفاده کنند و بگذارند این آب به مردمی برسند که چاه ندارند.

وی هم‌چنین در ادامه گفت: رسانه‌هایی به دروغ نوشتند هر بطری آب معدنی در همدان ۳۵ هزار تومان است؛ اگر راست است بگویید برخورد کنیم، کسی نباید از شرایط زندگی مردم سواستفاده کند. اگر دروغ است شهامت عذرخواهی داشته باشید. بسیاری از کشاورزها و افراد به صورت رایگان آب را در اختیار مردم قرار داده‌اند.

امام جمعه همدان بیان کرد: از نجابت و صبر و بزرگواری مردم تشکر می‌کنیم و می‌خواهیم مسئولان و گروه‌های جهادی شبانه‌روز تلاش کنند تا این مشکل به زودی حل شود؛ تانکرهای آب زیادی از اقصی نقاط کشور وارد همدان شده است.

وی ادامه داد: آب شربی که از خارج از همدان وارد می‌شود در تپه حاج عنایت همدان مسائل بهداشتی‌اش مورد بررسی قرار می‌گیرد اما بهتر است مردم آب را جوشانده مصرف کنند.

شعبانی همچنین ضمن دعوت مردم و مسئولان به تقوای الهی و گرامیداشت هفته دولت، اظهار کرد: دولت سیزدهم در یک‌سال گذشته در عرصه‌های مختلفی هم‌چون توسعه صادرات نفتی و غیرنفتی، سفرهای استانی و حضورهای مردمی و توسعه روابط خارجی با کشورها و حوزه بهداشت و درمان تلاش‌های بسیار و قابل تقدیری داشته است.

وی افزود: البته در برخی وعده‌ها هم‌چون مسکن، بورس، کنترل گرانی‌ها مشکلاتی داشتیم و این وعده‌ها در مرحله عمل قرار نگرفت و لازم است در عرصه اقتصادی به ثبات برسیم و تحلیل‌ها ما را به سمت امیدواری سوق می‌دهد و امیدواریم دولت با مطالعه وعده‌ها و تاخیرهایی که رخ داده مشکلات را برطرف کند.

امام جمعه همدان تصریح کرد: حاکمیت نشان داده در مبارزه با فساد هیچ تعارفی ندارد و دولت در این زمینه بسیار تلاش کرده است تا ساختارهای فسادسازی را نابود کند.

وی با بیان این‌که باید شفافیت مالی ایجاد شود، عنوان کرد: شفافیت مالی باعث می‌شود کسی وارد فساد نشود و باید این مسائل اقتصادی به صورت ریشه‌ای برطرف شود.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان گفت: مسجد باید انسجام و وحدت میان مردم ایجاد کند و امروزه باید مساجد محل حل مشکلات مردم باشد و مردم مسجد را صرفاً محلی برای نماز خواندن ندانند و لازم است ائمه جمعه و شورای محلات ارتباط خوبی با مردم و دولت‌مردان جهت حل مشکلات مردم محلات صورت دهند.

***

واکنش رئیس دادگستری همدان به بی‌آبی‌: کوتاهی‌ دولت قبل بوده!

رئیس کل دادگستری استان همدان گفت: در مسئله قطعی آب، سستی‌ها، کوتاهی‌ها و ترک فعل‌هایی از گذشته رخ داده که باید در این زمینه مدیران و مسؤولان خاطی شناسایی و محاکمه شوند.

به گزارش فارس، ظهر امروز به مناسبت هفته دولت رئیس کل دادگستری و معاونان وی و دادستان همدان با استاندار همدان دیدار کردند.

رئیس کل دادگستری استان همدان در این دیدار، با اشاره به قطعی روزانه چندین و چند ساعته آب در همدان اظهار کرد: به طور قطع در این زمینه سستی‌ها، کوتاهی‌ها و ترک فعل‌هایی از گذشته رخ داده که باید آن مدیران و مسئولان محاکمه شوند.

محمدرضا عدالتخواه افزود: این کوتاهی‌ها تنها درباره مسئله آب بلکه در تمام زمینه‌ها از دولت قبل بر دولت سیزدهم تحمیل شده و دولت سیزدهم بالاجبار باید پاسخگوی تمام قصور دولت قبل باشد.

وی تصریح کرد: باید با پیگیری‌های انجام شده، مشخص شود که اگر در ۱۸ سال گذشته اعتباراتی آمده و درست استفاده نشده تا پروژه آبرسانی به همدان بر زمین بماند مقصر چه کسانی هستند.

استاندار همدان نیز با بیان اینکه دولت سیزدهم در شرایط سختی کشور را تحویل گرفت، عنوان کرد: دولت قبل با همه سوءمدیریت‌ها و بی‌تدبیر‌هایی که به نام تدبیر مطرح می‌شد، کشور را با وضع نامناسبی در همه حوزه‌ها تحویل دولت بعدی داد.

علیرضا قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: این منفعل بودن در حوزه مدیریت آب، پیمانکار، درباره نحوه تخصیص اعتبار و هزینه کرد آن در سال‌های قبل مشهود است و امروز کار را برای ما دشوار کرده است.

وی با تقدیر از دادستان که در مسئله تأمین آب در این روز‌ها در کنار دیگر مسئولان و مردم بوده است، تصریح‌کرد: در حال حاضر امیدواریم تا نهایی شدن پروژه آبرسانی از تالوار به همدان، با کمک چاه‌های آبی که کشاورزان به آب منطقه‌ای تحویل داده‌اند، بخشی از مشکلات آبی برطرف شود.

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش