شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۹:۵۸ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۰۳۲۲
سیاست داخلی

هادی خامنه‌ای: الان، مردم در بدترین شرایط اقتصادی هستند، اما مسئولان دولتی از بهبود اوضاع می‌گویند

هادی خامنه‌ای,انتقاد هادی خامنه‌ای از مسئولان
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: گاهی در بعضی دانشگاه‌ها با دانشجویان به گونه‌ای برخورد می‌شود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که این‌ها فرزندان شما و آینده‌سازان همین کشورند، چرا با آن‌ها بی مهری می‌کنید؟

به گزارش جماران، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدهادی خامنه‌ای ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعدادی از هموطنان در حوادث هفته‌های اخیر گفت: حوادث تأسف‌بار و دردآور زاهدان و دیگر شهرها نباید رخ می‌داد اگر مدیریت درستی می‌بود.

سیدهادی خامنه‌ای در جلسۀ مشترک اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی این تشکل اصلاح طلب گفت: مسیر ما مشخص است، چاره‌ای جز گفتگوی جدی و هدفمند در چارچوب مسائل کشور و منافع ملی نداریم؛ وقتی از گفتگو صحبت می‌شود، یعنی همه آماده شنیدن حرف دیگری باشند، ولو اینکه سخن او تلخ باشد.

وی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعداد دیگری از هموطنان در حوادث هفته‌های اخیر گفت: واقعیت این است که حوادث تأسف‌بار و دردآور زاهدان و دیگر شهرها نباید رخ می‌داد و اگر مدیریت درستی می‌بود، باید از بروز این وقایع پیشگیری می‌کرد. عده‌ای دائماً از دخالت دشمنان و ایجاد آشوب از سوی آنان سخن می‌گویند. البته آنها که با خطاهایشان موجبات اعتراض جوانان و به قول شما اغتشاشات را فراهم کرده‌اند چه بسا نفوذی دشمن باشند، آیا شما این را قبول می کنید؟

این روحانی اصلاح طلب با اشاره به تذکرات اصلاح‌طلبان در سال‌های گذشته در موضوعات مختلف گفت: ما و دوستانمان از سر دلسوزی و نگرانی برای کشور و مردم، بارها مطالبی را مطرح کردیم و هشدار دادیم که یا شنیده نشد، یا از آن‌ها سوء تعبیر شد.

بارها درباره گشت ارشاد و تبعات ناصواب این روش گفتیم، اما کسی توجه نکرد. روشی که نه شرعی است، نه اخلاقی و نه ثمربخش و انسان تعجب می‌کند که چه جریانی در کار است که چنین هزینه‌هایی را برای کشور و نظام ایجاد می‌کند؟

وی ادامه داد: اگر به نظارت استصوابی اعتراض کردیم، برای این بود که مجلسی کارآمد و برآمده از رأی اکثریت تشکیل شود تا بتواند عصاره فضائل ملت باشد، مجلسی که سلایق موجود در جامعه را نمایندگی کند. اگر از ضرورت توجه به نظرات کارشناسی می‌گفتیم، برای این بود که از مشورت نخبگان کشور جدا از نگاه‌های جناحی استفاده شود تا از آسیب‌ها در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی کاسته شود.

اگر از گزینش‌های سلیقه‌ای در بخش‌های مختلف انتقاد کردیم، برای این بود که موجب فراری دادن نخبه‌ها می‌شدند. اگر از آزادی بیان و رسانه‌های مستقل و ضرورت اصلاح در صدا و سیما می‌گفتیم، برای این بود که توجه مردم از رسانه‌های داخلی به سمت رسانه‌های بیگانه نرود. اگر از درک جوان‌ها و توجه به مطالبات آن‌ها می‌گفتیم، برای این بود که از این ظرفیت به نفع کشور استفاده شود، نه اینکه آن‌ها را تهدید فرض کنید. اگر از عملکرد دولت‌ها انتقاد می‌کردیم، برای این بود که دولت‌ ناکارآمد زمینه نارضایتی عمومی را افزایش می‌دهد.

وی با انتقاد از عملکرد دولت گفت: شما همین الان می‌بینید که مردم در بدترین شرایط اقتصادی هستند، اما مسئولان دولتی از بهبود اوضاع می‌گویند، پیداست اینها اصلاً در بازار و میان مردم نیستند و از قیمت‌ها و تورم و رکود خبر ندارند.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام افزود: نمی‌شود فرزندان مردم برای کار و بدیهیات زندگی در اینجا معطل بمانند و فرزندان و خانواده بعضی مسئولان در خارج از کشور از بهترین امکانات برخوردار بشوند. این تبعیض و نابرابری از چشم مردم مخفی نمی‌ماند.

نمی‌شود مردم را به ارزش‌های دینی دعوت کنیم و از آن سو گرفتار کج فهمی و اعوجاج و تحجر باشیم که موجب رویگردانی مردم از دین و ارزش‌های دینی می‌شود. این انقلاب با افکار و اندیشه‌های امثال شهید مطهری و شهید بهشتی و دکتر شریعتی به پیروزی رسید، شما ببینید وضع موجود چه نسبتی با اندیشه‌های آن‌ها دارد؟

وی با انتقاد از برخوردهای صورت گرفته با دانشجویان گفت: گاهی در بعضی دانشگاه‌ها با دانشجویان به گونه‌ای برخورد می‌شود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که این‌ها فرزندان شما و آینده‌سازان همین کشورند، چرا با آن‌ها بی مهری می‌کنید؟ در مسئله مهاجرت، برخی از مسئولین کشور دائم از اینکه نخبه‌های کشور ما را دیگران می‌خواهند جذب بکنند اظهار نگرانی می‌کنند. باید به این مسئولین گفت چگونه است که دشمن می‌تواند نخبه‌های ما را جذب کند ولی شما قادر به نگهداری آنها نیستید؟ آیا همین رفتارها موجب مهاجرت نخبگان نمی‌شود؟!

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه‌ای در پایان تاکید کرد: مسیر ما مشخص است، چاره‌ای جز گفتگوی جدی و هدفمند در چارچوب مسائل کشور و منافع ملی نداریم؛ وقتی از گفتگو صحبت می‌شود، یعنی همه آماده شنیدن حرف دیگری باشند، ولو اینکه سخن او تلخ باشد. جوانان و مطالبات ‌آن‌ها را به رسمیت بشناسید، قرار نیست خواسته و سخن آن‌ها عیناً شبیه ما باشد.

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام البته باید حساب افرادی را که در این بحران به جان و مال و ناموس مردم آسیب جدی رسانده اند را از معترضین مدنی جدا دانست و با ارازل و اوباش خود فروخته ،برخورد مناسب قانونی کرد
چه عجب یکی حرف زد مقامات محترم دینی قم که فعلا مسیر قم تهران بسته است نتونستن بیان حرف بزنند...
ساعت خواب
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش