چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۴۹ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۰۸۷۱
سیاست داخلی

'صدیقی' امام جمعه تهران: چه بسا رزمندگانی که در خط‌مقدم جبهه ها بودند ولی اکنون مقابل نظام و رهبری قرار می‌گیرند

کاظم صدیقی,امام جمعه موقت تهران
حجت‌الاسلام صدیقی گفت: سعه صدر در شناخت خودی ها و رتبه بندی خودی ها مهم است و هر کس قدرت مدارا را ندارد و بهترین کار صبر است تا فرصت بدهیم و به مرور بتوانیم مواضع طرف مقابل را تغییر دهیم و از تمام ظرفیت های خود در این راستا استفاده کنیم.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در همایش شوراهای استانی جبهه پایداری با اشاره به شهادت چند تن از هموطنان در حرم حضرت احمد بن موسی الکاظم علیه السلام ضمن محکوم کردن این جنایت گفت: خداوند حافظ دین است و به ما نیاز ندارد و به هیچ کس نیاز ندارد و او بی نیاز مطلق است و خودش هم تضمین داده است که از دین و قرآن محافظت می کند "إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ" و تا به حال ما شاهد این بوده ایم که همه قدرت‌های باطل با این دین درگیر بوده‌اند و با تمام امکانات در میدان آمده اند و خداوند همه آنها را نابود کرده است.

وی در ادامه افزود: خداوند متعال سه حرم دارد یکی کعبه است و دیگری قرآن، که خدا خودش تضمین کرده است که خود ما از این موضوع با عظمت که نازل کرده ایم حفاظت می کنیم و دیگری هم اهل بیت عصمت و طهارت هستند که قرآن ناطق و باطن کعبه هستند و خیلی ها در حال حاضر تلاش دارند که وجود مقدس حضرت ولی عصر را انکار کنند اما حضرت صاحب الزمان(عج) حضور دارند و سایه ایشان بر سر ماست.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما نباید فکر کنیم که طلبکار هستیم و انقلاب را حفظ کرده ایم و بگوییم ما هستیم که دین خدا را حفظ کرده ایم، لازمه رسیدن به بهشت مراقبت است، مقام عند ربهم برای شهداست و عند ملیک مقتدر برای خود ساخته هاست و حضرات اهل بیت علیهم السلام خود اسماء الحسنی هستند و ما اگر موقعیت پیدا کنیم به مقام قرب اینها خواهیم رسید.

حجت الاسلام صدیقی در ادامه عنوان کرد: خداوند شرط ضروری رسیدن به بهشت را معرفی کرده است وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ حَتَّی نَعْلَمَ الْمُجاهِدِینَ مِنْکُمْ وَ الصَّابِرِینَ یکی اینکه ما باید در سنگر جهاد مستقر شویم و از آن خارج نشویم چون همیشه دشمن قدار در درون ما کمین کرده و آن شیطان است و دائما ما را رصد می کند.

وی در ادامه با اشاره به منشا غفلت انسان تصریح کرد: آنهایی که از انسانیت مسخ می‌شوند منشا آن غفلت است و باید همیشه به هم دیگر تذکر بدهیم و در هزینه عمر خود توجیه داشته باشیم، بنابراین جهاد مقابله با غفلت را جدی بگیریم زیرا با یک لحظه غفلت انشان سقوط کرده و زاویه پیدا می کند و ناگهان مقابل دین و انقلاب و همه چیز قرار می گیرد و فکر می کند که کار درست کرده است.

وی گفت: جهاد تبیین و فرهنگی در راستای حفظ سنت های دینی، فطری، اخلاقی و ولایی جزء جبهه هایی است که از ما درباره این ها سوال خواهد شد و کوتاهی در آن بلا بر سر ما می آورد. این جهاد جهادی است که بر اساس آیات قرآن کریم تب و تاب مهمی دارد.

امام جمعه موقت تهران در ادامه خاطرنشان کرد: نکته مهم بعدی جذب افسران موثر در جبهه خاص است که از اهمیت بالایی برخوردار است و ما باید برای جذب جوانان برنامه داشته باشیم.

وی افزود: صبر نکته مهمب است زیرا در بعضی از اوقات آدم ها با خودی ها درگیر می شوند که باید در این وقت صبر به خرج داده شود و الگوی ما در صبر حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام است و این برای ما درس است و باید از گذشته ها درست عبرت گرفت چه بسا رزمندگانی که در خط مقدم جبهه ها بودند ولی در حال حاضر در مقابل نظام و رهبری قرار می گیرند و ما باید آسیب ها را شناسایی کنیم و در جهت اصلاح آن بکوشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: نفس صبر و مقاومت یک نشاط خاصی را در پی دارد و قدرت صبر و مقاومت خیلی مهم است و خیلی از مواقع باید به اصطلاح جا خالی داد تا طرف مقابل هزینه کم کاری اش را بدهد و ما باید قربانی شدن را یاد بگیریم لذا کسی که قدرت حرف نزدن دارد حاصلی از صبر کردن کسب می کند که میوه شیرینی است و البته این را هم بدانید که بعد از فارغ شدن از یک مرحله مغرور نشوید.

وی در پایان گفت: سعه صدر در شناخت خودی ها و رتبه بندی خودی ها مهم است و هر کس قدرت مدارا را ندارد و بهترین کار صبر است تا فرصت بدهیم و به مرور بتوانیم مواضع طرف مقابل را تغییر دهیم و از تمام ظرفیت های خود در این راستا استفاده کنیم.

  • 14
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش