پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۲۱:۴۶ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۱۳۶۹
سیاست داخلی

ایمن‌آبادی: منتقدان نفوذی خوانده می‌شوند تا راحت‌تر بشود آن‌ها را سرکوب کرد

غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی,واکنش غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی به اعتراضات 1401
یک نماینده سابق مجلس می‌گوید: از زمان مرگ مهسا امینی، متاسفانه مسئولان عالی و امنیتی کشور مدبرانه عمل نکردند و سرسری از کنار آن رد شدند و این اتفاق دردناک را به یک فاجعه ملی تبدیل کردند که اگر رصد رسانه‌های خارجی را رصد کنید، زنجیره انسانی در حمایت از ایران در خارج از کشور تشکیل و با حیثیت کشور بازی شده است.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی به رویداد۲۴ گفت: در عرصه‌های دیگر هم وضع به همین شکل است؛ شما بازداشت دانشجویان را ببینید. دانشگاه محل علم و اندیشه است و باید به آن احترام گذاشته شود. برخی رفتار‌های دانشجویان را نمی‌پسندم. ولی برخورد سرکوب‌گرایانه، بازداشت کردن و رفتار امنیتی با مکانی که محل فکر و اندیشه است، نتیجه معکوس می‌دهد. چه خوب می‌شد اگر وزیر علوم جدی‌تر ورود می‌کرد و صدای دانشجویان را می‌شنید تا کشور وارد این فاز نمی‌شد. رهبری بحث کرسی‌های آزاداندیشی را مطرح کردند، اما جدی گرفته نشد و دانشجویان با رفتار‌های شدید امنیتی مواجه شدند و انباشت سوالات در ذهن دانشجویان رسوب کرد تا اکنون شاهد این شرایط باشیم.

جعفرزاده با بیان اینکه طبق قانون با درخواست رئیس دانشگاه و تایید وزیر علوم، نیرو‌های امنیتی می‌توانند وارد دانشگاه شوند، گفت: وقتی نیرو‌های امنیتی و لباس شخصی‌ها با موتور وارد دانشگاه می‌شوند، به معنای یک فاجعه بزرگ است که ما را حداقل ۵۰ سال از لحاظ فرهنگی و علمی عقب می‌اندازد. ضعف از وزارت علوم است که نتوانسته از دانشگاه محافظت کند و به موقع ورود کند و صدای دانشجویان را بشنود. بساط این وضعیتی که برای دانشجویان ایجاد شده باید جمع شود و دانشجویان هم خویشتن‌دار باشند.

نماینده پیشین مجلس می‌گوید: نگاه مقامات کشور ما روی نوک زبانشان است. من مطالبی را از آقای رئیسی شنیدم که بیشتر شبیه به قصه و داستان است. آقای رئیس جمهور اگر به حرف‌هایشان اعتقاد دارند و تبلیغاتی نیست، می‌تواند در شورای عالی امنیت ملی دستورهایی صادر کند و دانشجویان را بخواهند و آنجا با آن‌ها صحبت کنند و خواسته‌هایشان را بشنوند. او می‌گوید: اگر دانشگاه را به خانه سکوت تبدیل کنیم، فجایع گسترده‌ای بر کشور تحمیل خواهد شد. دانشگاه می‌تواند ایده بدهد، می‌تواند ناظر باشد، جلوی فساد حکومتی و اداری را بگیرد. اما وقتی خوششان نمی‌آید صدای دانشجویان را بشنوند و پاسخ آن‌ها را با باتوم می‌دهند و به داخل خوابگاهایشان هجوم می‌برند و بازداشت می‌کنند، دیگر باید فاتحه کشور را خواند. جوانان و دانشگاه‌ها در حال نابود شدن است لذا مسئولان باید نگاهشان را تغییر دهند.

نماینده مجلس دهم می‌گوید: دانشجویان به دلیل شرایط سنی و روحیه مطالبه‌گری که دارند اقتضائات را رعایت نمی‌کنند. از آن سو متاسفانه سعه صدر و ظرفیت مسئولان هم پایین آمده است. ما می‌بینیم که رئیسی به دانشگاه می‌رود و یک عده کمی گزینش می‌شوند و به داخل سالن راه داده می‌شوند و قاطبه دانشجویان مطالبه‌گر بیرون از سالن هستند. یک‌بار در سالن برای رئیسی دست می‌زنند، صداوسیما هزاران بار آن صحنه را نشان می‌دهد. این یعنی تاریخ توسط مسئولان فعلی دولت در حال تحریف شدن است. دوره آقای خاتمی را نگاه کنید که تا چه اندازه دانشگاه‌ها اعتبار دارند و دانشجویان چقدر صریح و بی‌پرده با رئیس جمهور صحبت می‌کردند.

جعفرزاده می‌گوید: منطقی که «دانشجو» را «داعشجو» می‌خوانند و آن‌ها را به بیگانگان منتسب می‌کنند، منطق عجیبی است. اکنون همه کسانی که به شرایط فعلی معترض هستند، نسبت به عملکرد دولت و گزارش‌های خلاف و دروغی که حتی به بالاترین مقامات نظام می‌دهند، نقد دارند اما منتقدان نفوذی خوانده می‌شوند و با الفاظ بسیار سخیفی و نسبت‌های بسیار سخیف‌تر خطاب می‌شوند تا راحت‌تر بشود آن‌ها را سرکوب کرد. امیدوارم دولت به مردم برگردد و شرایط دانشگاه بهبود یابد تا دانشگاه‌ها بتوانند بر عملکرد ضعیف دولت سیزدهم نظاره‌گر باشند.

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش