دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۵۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۲۱۹۵
سیاست داخلی

پدر سامان صیدی: از رئیس قوه قضائیه درخواست دارم رأفت اسلامی شامل حال پسرم شود

حکم اعدام سامان صیدی,اعدام معترضان 1401
پدر سامان صیدی گفت: از رئیس قوه قضائیه درخواست دارم پسرم مورد بخشش قرار گیرد، اگر خطایی از پسر من سر زده است می‌خواهم که مورد بخشش و رأفت اسلامی قرار گیرد. حتی خانوادگی تعهد می‌دهیم اگر یکی از اعضای ما در جمعی به ضرر جمهوری اسلامی حرکتی کرد بدون چون و چرا همه‌مان را اعدام کنند.

 تیمور صیدی پدر سامان صیدی که به‌ اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح کلت کمری و شلیک سه عدد تیر هوایی به اجتماع و تبانی به‌قصد اقدام علیه امنیت کشور محکوم شده است در تماس با ایلنا، با اشاره به سابقه رزمندگی خود در دفاع مقدس عنوان کرد: نه تنها خودم زحمت زیادی برای جمهوری اسلامی ایران کشیدم و برادرم شهید شده است، بلکه باید بگویم ۶۰ درصد از فامیل‌هایم را در دوره جنگ از دست داده‌ام که باید هم از دست می‌دادیم چون باید از این آب و خاک دفاع می‌کردیم. 

وی افزود: الان پسر من را در اعتراضات گرفته‌اند نسبت به اتهاماتی که به وی داده‌اند خیلی ناراحتم و درد وجدان می‌خورم زیرا ما از خانواده شهدا و ایثارگران هستیم. 

پدر سامان صیدی ادامه داد: در یکی از موارد به پسرم گفته‌اند یازده مورد تهدید داشتی. نمی‌شود تهدید و درگیری وجود داشته باشد اما در این جریان پرونده یا دادگاهی نباشد. در صورتی که تاکنون کسی از او شاکی هم نبوده است و خدا شاهد است یک روز هم حبس نکشیده است. من پرونده‌اش را نخوانده‌ام در تلویزیون آقای قاضی با فرزندم صحبت می‌کند و می‌گوید شما قبلاً یازده فقره تهدید داشته‌اید، بچه من یک روز هم حبس نکشیده است و زندان هم نرفته است. اگر پسر من است این چیزها واقعیت ندارد؛ شاید سر تصادفی و حساب و کتابی تا پاسگاه مراجعه کرده و شکایتی کرده است اما سابقه زندان رفتن ندارد.

وی تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم روزنامه‌ها و شبکه‌های آن طرف با ما مصاحبه کنند تا خودمان هستیم باید مشکل‌مان را به خودمان بگویم خواسته ما این است.

وی یادآور شد: در حال حاضر در منطقه تحقیق کنید و ببینید خانواده ما چه طور خانواده‌ای هستند چه زحمت‌هایی برای انقلاب و آب‌وخاک‌مان که وظیفه‌مان بوده است، کشیده‌ایم. ما نه وابسته به حزبی بوده‌ایم و نه سیاسی بوده‌ایم و نه الحمدالله فامیل‌های‌مان سیاسی بوده‌اند. حالا نمی‌دانم از سر هیجان یا هر چیز دیگری بچه من جایی رفته است؛ خانوادگی، از طرف تمام فامیل‌ها تعهد می‌دهم اگر من و بچه من یا نزدیک‌ترین کس من در اغتشاشات بودند بدون چون و چرا محکوم به اعدام شویم.

تیمور صیدی در پاسخ به این سوال که آیا شما ملاقاتی با فرزندتان داشته‌اید، گفت: با بچه‌ام ملاقات داشتیم نمی‌شود دروغ گفت. همیشه زنگ می‌زند. اما تا سری آخر که حکم صادر کردند، نگذاشتند وکیل بر سر پرونده برود این اواخر یک لایحه روی پرونده گذاشته است. در حال حاضر هم وکیل اصلی ما آقای اسماعیل‌بیگی است. یک ابهاماتی در پرونده است نخست این که فیلم بسیار تاریک است. کسی که سطل آشغال را که تکان می‌دهد دستش تتو ندارد و پسر من تتو دارد. یک نکته‌هایی وجود دارد که باید اجازه دهیم آقای اسماعیل بیگی آنها را از نظر حقوق مشخص کنند. 

وی در مورد شغل خود و فرزندش گفت: سامان در کار آهنگسازی و کارهای گرافیکی بود و خودم در چوبداری کارگر بودم.

تیمور صیدی با اشاره به درخواست خود از رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: درخواست دارم پسرم مورد بخشش قرار گیرد، اگر خطایی از پسر من سر زده است می‌خواهم که مورد بخشش و رأفت اسلامی قرار گیرد. حتی خانوادگی تعهد می‌دهیم اگر یکی از اعضای ما در یک جمعی به ضرر جمهوری اسلامی حرکتی کرد، بدون چون و چرا همه‌مان را اعدام کنند. 

وی در پاسخ به این سوال که فرزندتان در کجا دستگیر شده است؟ وکیل فرزندتان می‌گوید در منزل یکی از دوستانش دستگیر شده است، گفت: بله درست است.

پدر سامان صیدی در پاسخ به این سوال که چند فرزند دارید، گفت: پسر اول‌مان در تصادف فوت کرد و مادر سامان همیشه مریض است و الان هم خیلی ناراحت است. ۲ دختر و یک پسر دارم. 

وی با بیان اینکه درخواستم از مسئولان جمهوری اسلامی این است که می‌خواهم فرزندم را مورد رأفت و بخشش اسلامی قرار دهند. خدا می‌داند اگر خدایی نکرده اتفاقی پیش بیاید ما ۴، ۵ نفر مرده‌ایم و دیگر زندگی نداریم. همسرم و دخترم چند بار می‌خواستند خودکشی کنند که گفتم روله چیزی نیست صبر کن، خدا بزرگ است. به خدا همین الان هم جلوی‌شان را گرفته‌ام. خانواده‌ام از هم متلاشی می‌شود.

پدر سامان صیدی در مورد دستمزد وکلای پرونده فرزندش گفت: وکیل انتخابی خودشان آقای حسین سرتیپی دائم می‌گفت نمی‌گذارند من روی پرونده بروم چون پرونده امنیتی است. در واقع آقای اسماعیل‌بیگی هم وکیل تسخیری هستند زیرا وضعیت مالی ما ضعیف است. روز گذشته هم به دفتر قوه قضائیه درخواست ورود به پرونده داد که تا این ساعت که با شما حرف می‌زنم هنوز این اجازه را نداده‌اند.

وی گفت: ما جزو ایلات غرب کشور هستیم تا گیلانغرب و قصرشیرین؛ خدا می‌داند همسرم در منطقه غرب با تبر از این آب و خاک دفاع کرده است. بچه‌ام اینجا (کرمانشاه) بود و به خاطر یک لقمه نان به اطراف کرج رفت.

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش