دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۲۶۱۲
سیاست داخلی

داماد حسن روحانی: این آقایان یک شکل و یک رنگ نمی‌توانند حتی قیمت پیاز را کنترل کنند

داماد حسن روحانی,کامبیز مهدی زاده
کامبیز مهدی زاده گفت: حسن روحانی با یک دنیا مصیبت و گرفتاری داخلی و خارجی از ترامپ گرفته، زلزله، سیل در تمام نقاط کشور، حمله ملخ ها، تندروهای داخلی، قیمت پایین نفت، کشور را اداره کرد اما این آقایان یک شکل و یک رنگ نمی‌توانند حتی قیمت پیاز را کنترل کنند امروز پرده از روی صحنه کنار رفته و همه یکدست روی صحنه حضور دارند، در جایی هم که توان ندارند به گردن این و آن می اندازند.

کامبیز مهدی زاده، تحلیلگر مسائل سیاسی در گفتگو با مدارا با اشاره به سفر رئیس جمهور به چین و دستاوردهای این سفر گفت: دستاورد زمانی مشخص می‌شود که مردم در سفره خود آن را احساس کنند با عکس و راه رفتن روی فرش قرمز نمی‌توان گفت دستاوردی حاصل کشور شده است، هر روز در بوق و شیپور کردند که عضو سازمان همکاری شانگهای شدیم بسیار عالی، نتیجه آن چه شد؟ چرا هر روز قیمت دلار و سکه بالا می‌رود اگر ما با دنیا رابطه نداشته باشیم با فضایی ها هم تفاهم و قرار داد ببندیم نتیجه ای نخواهد داشت متاسفانه دیده می‌شود افرادی در دولت برای رسیدن به اهدافشان از رهبری خرج می کنند.

وی ادامه داد: برخی می‌گویند دولت آقای رئیسی دولت پیشرفت است و نسبت به سایر دولت ها در بسیاری از حوزه ها پیشتاز است. بله درست می‌گویند اما در گرانی قیمت گوشت و نان و مرغ، در گرانی قیمت خودرو پیشتازند، در بالا رفتن قیمت مسکن پیشتازند، در رسیدن قیمت پیاز و گوجه به مرغ و گوشت پیشتازند، در رساندن قیمت گوشت به گوشی موبایل پیشتازند، حسن روحانی با یک دنیا مصیبت و گرفتاری داخلی و خارجی از ترامپ گرفته، زلزله، سیل در تمام نقاط کشور، حمله ملخ ها، تندروهای داخلی، قیمت پایین نفت، کشور را اداره کرد اما این آقایان یک شکل و یک رنگ نمی‌توانند حتی قیمت پیاز را کنترل کنند امروز پرده از روی صحنه کنار رفته و همه یکدست روی صحنه حضور دارند، در جایی هم که توان ندارند به گردن این و آن می اندازند.

داماد رئیس جمهور دولت یازدهم و دوازدهم گفت: مقایسه دولت روحانی و رئیسی در اصل کار درستی نیست چرا که دولت روحانی تنها بود اما امروز همه یکدست با دولت رئیسی هستند و آن ها بازوی صداوسیما را دارند اما باز شما نتیجه را می‌بینید چیست (تورم و گرانی و انزوا) مقایسه دولت روحانی و رئیسی مثل مقایسه یک ماشین سواری با یک دوچرخه است هر دو وسیله می توانند شما را به مقصد برسانند اما پا زدن امروز کجا و گاز دادن دیروز کجا، امروز دولت به جای اینکه به دنبال گرفتن انواع تیک ها در اینستاگرام و سایر پلت فرم های مختلف باشد بهتر است تلاش کند تیک رضایت را از مردم بگیرد.

کامبیز مهدی زاده گفت: تنها راه نجات اقتصاد ایران یک چیز است ارتباط با دنیا و بازگشت به برجام آن هم برجامی که تنها لاشه آن باقی مانده، گویا برخی نفسشان از جای گرم بلند می‌شود، یخچالشان پر است و در سر سفره آن ها چند نوع خورشت وجود دارد در حالی که مردم در فشار معیشتی هستند با دیوار کشیدن نمی‌توان انتظار پیشرفت داشت دیوار برلین در سال ۱۹۸۹ فروریخت اما عده ای تندرو همچنان هدفشان ساخت دیوار برلین است با این تفکرات راه به جایی نمی‌بریم.

این فعال سیاسی با اشاره به اظهارات اخیر محمدرضا باهنر درباره دولت سیزدهم گفت: ما آقای باهنر را جز عقلا می‌دانیم اما تاکید بر اینکه اگر به گذشته برگردد باز هم به آقای رئیسی رای می‌دهد مثل کسی که ماشین یک شخص چپ کرده و باز تاکید دارد با آن ماشین به مسافرت برود در حالی که می بیند ماشین قادر به حرکت نیست اما می‌گوید همین عالی است، تاکید رای دادن به رئیسی یعنی فشار اقتصادی بر مردم، یعنی وضعیت امروز ما در روابط بین الملل، باید از ایشان سوال کرد چه عملکرد درخشانی در این دوسال از آقای رئیسی دیده اید که مجدد او را انتخاب می‌کنید. نمی‌شود یکی به نعل زد یکی به میخ و دو پهلو صحبت کرد. آقای دکتر باهنر از افراد اعتدالی و عاقل هستند اما بیان این صحبت ها در افکار عمومی بازتاب خوبی نداشت. مردم عملکرد را می‌بینند نه اینکه دل ما چه می‌خواهد.

وی در پایان با اشاره به بانیان وضع موجود گفت: آن روز بانیان وضع موجود همین همفکران و دوستان روزنامه کیهان بودند که نگذاشتند دولت موفق عمل کند امروز هم که دوستانشان سکان دولت را برعهده گرفته اند باز هم بانی وضع موجود این دوستان هستند چرا که این بار توانش را ندارند دولت را اداره کنند. اخیر خبرگزاری تسنیم گفته که حسن روحانی رکورد دار پایین ترین میزان محبوبیت در کشور است. خوب اگر ایشان محبوبیت ندارد چرا وقتی صحبتی می‌کنند شما می ترسید و می لرزید اگر او تاثیر گذار نیست چرا پس از هر سخنرانی یک هفته درباره او می‌نویسید اگر او تاثیر گذار نیست چرا حرص می‌خورید؟

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
کامبیز جان در زمان آقای روحانی پراید از ۱۸ میلیون ۱۶۰ میلیون و بیشتراجناس هم ۲۰۰ الی ۳۰۰ برابرشدند نه این اش دهن سوزیه نه اون اش دهن سوزی بود
"ما آقای باهنر را جز عقلا می‌دانیم اما تاکید بر اینکه اگر به گذشته برگردد باز هم به آقای رئیسی رای می‌دهد".متن شما در خصوص ایشون اشتباه کردید، آقای باهنر از کم سوادترین و قشری ترین سیاستمدار!! های کشورند. ایشون به لطف رانت شهید باهنر ، فاضل محسوب شدند و گر نه ذاتا آدم تهی ایشون بود که آدم بی هویتی مثل احمدی نزاد رو تو سفره این ملت گذاشت و این همه خسارت را به این کشور تحمیل کرد.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش