دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۲۵ - ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۲۱۲۰۳
سیاست داخلی

امام جمعه محترم رشت! عالم محضر خداست نه سایت ها

امام جمعه رشت,واکنش ه ابه اظاهارات امام جمعه رشت

خبرآنلاین نوشت: فیلمش را حتما دیده اید. اگر هم ندیده باشید خبرش را احتمالا خوانده اید. اما برای دوستانی که به هر دلیلی این خبر به گوششان نخورده ابتدا ماجرا را تعریف و بعد نکته ای را عرض می کنم: آقای فلاحتی امام جمعه رشت در مراسم اختتامیه جشنواره تئآتر کودک ایثار گفته اند: از تمام دخترانی که این جا حجاب را رعایت نکرده اند بیزارم.

من حقیقتا با این جمله مشکل ندارم. نه این که مشکل ندارم، بلکه می دانم حرف دل حاج آقاست. و نه حرف دل ایشان بلکه حرف دل بسیاری از کسانی است که امروزه کاره ای هستند در این مملکت. و حقیقتش را بخواهید این صراحت و صداقت را ترجیح می دهم به سخنان کسانی که در ظاهر به دختران بی حجاب و کم حجاب و بدحجاب و شل حجاب احترام می گذارند اما چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند. تکلیف مخاطب با حاج آقای فلاحتی روشن است چنان که تکلیف او با کسانی که به سلیقه اش احترام نمی گذارند روشن است اما و اما. آقای فلاحتی قبل از این جمله صادقانه چیزی می گوید که کم تر کسی به آن توجه کرده است. جمله ای که تکان دهنده است و نشان می دهد اوضاع خیلی خراب تر از این حرف هاست. حاج آقای فلاحتی قبل از اعلام برائت رسمی از بی حجاب ها می گوید: سایت ها فردا می زنند که نماینده ولی فقیه در یک جلسه ای شرکت کرد که یک عده دختران در آن جا کشف حجاب کردند. بنده از همه کسانی که در این جا کشف حجاب کردند بیزارم. سایت ها بزنند فردا بر علیه من نگویند.

یعنی چه؟ حاج آقا چنان از سایت ها سخن می گوید کانه باید به سایت ها پاسخگو باشد. تاکید هم می کند که سایت ها اعلام برائت او را تیتر کنند. این جاست که در همان یک ذره صداقتی که قرار بود به آن احترام بگذاری هم شک می کنی. یعنی اگر سایتی در کار نبود حاج آقا این حرف را نمی زد. یا به این تندی نمی زد. سایت ها علیه من نگویند؟ اصلا بگویند ایرادش چیست؟ الان حقیقت مهم تر است یا این که سایت ها علیه حاج آقا چیزی نگویند؟ چرا اصلا سایت ها باید این قدر مهم باشند؟ البته این که یک مسئول حواسش به رسانه ها باشد خیلی هم خوب است. یکی از مشکلات جدی ما این است که زعمای قوم زبان و قدرت رسانه را نمی شناسند و گاهی با ندانم کاری کار دست خودشان می دهند اما حاج آقای فلاحتی چنان از رسانه ها سخن می گویند که اگر کسی نداند سایت چیست گمان می کند حاج آقا دارد درباره قسیم جنت و نار سخن می گوید. حاج آقا فردای قیامت می خواهند به سایت ها پاسخگو باشند یا به خدا؟ یادش بخیر زمانی روی در و دیوار می نوشتند: عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید. جمله تکان دهنده ای است. بگذریم از این که مبلغان رسمی این شعارها آن قدر این چیزها را روی در و دیوار نوشتند که شان و منزلت این احکام اخلاقی را لوث کردند. بگذریم از این که آن قدر مردم اعمالی خلاف این شعارها را به چشم دیدند که این شعارها نه تنها به اخلاقی تر شدن جامعه منجر نشد که نتیجه عکس هم داد اما اندکی تامل در این جمله چهار ستون آدمی را به لرزه در می آورد. اگر کسی حقیقتا عالم را محضر خدا بداند دیگر از کسی ترسی نخواهد داشت و تنها خود را در قبال او پاسخگو می داند.

یک نکته دیگر: حاج آقا بعد از اعلام برائتش راهش را می کشد و می رود و هرچه قدر مجری برنامه فریاد می زند حاج آقای فلاحتی قرار است از دو پدر شهید تقدیر کنیم و شما تشریف داشته باشید اعتنایی نمی کند. یعنی اعلام برائت از بی حجاب ها این قدر مهم است و بی اعتنایی و بی احترامی تلویحی به پدران شهید ایرادی ندارد؟ طبق کدام قانون شرعی و عرفی و عقلی و انسانی و الهی؟

سید عبدالجواد موسوی

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
فقط درمحضراوست آستان دوست بگذاریدهرکس هرجوردلش میخواهد ادامه دهدهیچ دلیلی براین عقاب وعقوب نمیبیم جزشکر درگاه ربوبییت
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش