دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۰۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۲۲۱۴
سیاست داخلی

واکنش ناظم‌زاده‌قمی به ضرب و جرحِ زنان و دختران: لعن و نفرین برعاملان برخوردهای ظالمانه با هموطنانِ

آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده‌قمی,واکنش آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده‌قمی به ضرب و جرحِ زنان و دختران در کشور
آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده‌قمی به گزارشاتی درباره ضرب و جرحِ زنان و دختران در کشور واکنش نشان داد.

به گزارش بهارنیوز، آیت‌الله سیداصغر ناظم‌زاده‌قمی در مورد ضرب و جرحِ زنان و دختران بیانیه‌ای صادر کرد و نوشت: خدایا تو شاهد باش ما از این برخوردهای ظالمانه با هموطنانِ خود ناراضی هستیم و بر عاملانش نفرین و لعن می فرستیم و می‌ترسیم که این ظلم‌ها تار و پود کشور را به باد دهد.

متن پیام این استاد خارج حوزه علمیه قم، را در زیر می‌خوانید:

به تازگی گزارش تکان دهنده‌ای از ضرب و جرح دختران و زنان منتشر شده که در آن، وضع دل خراش این زندانیان، تشریح شده است. این خبر را که خواندم در خود فرو رفتم که چرا باید در حق زنان و دختران این مملکت چنین ظلم هایی را روا دارند و از خود پرسیدم: آیا در هیچ کجای دنیا، چنین رفتارهای خشونت باری را انجام می دهند؟ راستی این همان وعده هایی است که قبل از پیروزی انقلاب در خصوص آزادی بیان و برچیدن خودسری ها و رفاه و امنیت و آسایش به مردم داده بودیم؟!

از مسئولان می پرسم: آیا این خبر تکان دهنده صحت دارد؟! در این صورت چرا جلوی این خودسری ها و ظلم ها گرفته نمی شود؟! و اگر دورغ است، چرا با سند و مدرکی که باورپذیر باشد، تکذیب نمی گردد؟

آیا وقت آن نشده که مسئولان رده بالای کشور، گروهی را منصوب کنند تا به این مسائل رنج آور و ضد انسانی رسیدگی و عاملین آن ها را مجازات کنند و نگذارند چنین حوادث تلخی همانند قتل های زنجیره ای تکرار شود.

آیا نباید عالمان حوزه های علمیه و امامان مساجد سکوت را بشکنند و به این خشونت‌ها و بی عدالتی ها اعتراض کنند؟ زیرا پیشگام این اعتراض به ظلم‌ها باید دلسوزان نظام باشند، چرا که سکوتشان انقلاب و نظام را به خطر می‌اندازد: "المُلکُ لا یَبقی مَعَ الظُّلم".

فراموش نکرده ایم درسال ۴۲ امام خمینی ـ ره ـ در سخنرانیِ انقلابیِ خود فریاد برآورد: "ای علمای اسلام به داد اسلام برسید" اکنون اگر ایشان در قید حیات بود فریاد می زد: "ای علمای اسلام  به داد خودتان برسید که حوزه از دست رفت".

بی تردید با سکوتِ بی مورد شما، مردم ایران حتی علاقه مندان به روحانیت خصوصاً جوانان از نظام و روحانیت دور شده اند. امروز روحانیت و حوزه های علمیه از نظر مردمی بی پشتوانه شده و وضعی اتفاق افتاده که اگر دشمنانِ اسلام قصد آن را داشتند، موفق نمی شدند.

شما علما باید بدانید که این گناهِ بزرگ با ما روحانیون است که به فریاد و خواست مردم رسیدگی نکرده ایم.

اما شما نیروهای خودسر و تندرو، چرا از خدا نمی ترسید، مگر این متهمین مسلمان نیستند، گیرم که مجرم باشند و مسلمان هم نباشند، مگر هموطن من و شما نیستند؟ بر فرض هموطنِ ما نباشند به کدام قانون حق دارید با اسیرخود چنین رفتار غیر انسانی کنید؟!

مگر امیرالمومنین ـ ع ـ برای ظلمی که به بردنِ خلخال از پای زن یهودی شد، نفرمود: "اگر مسلمانی بشنود و از تاسف بمیرد قابل سرزنش نیست."(نهج البلاغه، خطبه ۲۷)

از غضب خدا و خشم مردم بترسید و ازاین کارها دست بردارید و بیش از این دین و روحانیت و نظام را زیر سوال نبرید. متاسفانه در کوچه و بازار ما طلبه ها باید جوابِ این خودسری ها و ظلم های شما را بدهیم.

خدایا تو شاهد باش که ما از این برخوردهای ظالمانه با هموطنانِ خود ناراضی هستیم و بر عاملانش نفرین و لعن می فرستیم و می‌ترسیم که  این ظلم‌ها تار و پود کشور را به باد دهد و همان طورکه امیرمومنان ـ علیه السلام ـ فرمود: "یَومُ المَظلومِ عَلی الظّالمِ اَشدُّ مِن یَومِ الظّالمِ عَلی المَظلوم"(نهج البلاغه، حکمت ۲۴۱) به  وقوع بپیوندد و خشک و تر با هم بسوزیم.

چه جالب است که برخی مسئولان برای زندانیانِ ایرانی در کشورهایِ دیگر دل سوزی می کنند، ولی به وضعِ زندانیان خودمان بی توجه اند؛ برای نمونه سخنگوی دولت در همین روزها گفته است مبادله زندانیان با آمریکا برای رفع ظلم از زندانیانِ ایرانیِ اسیر در امریکا بوده!

آقای سخنگو،

اولاً: آدرس غلط ندهید، مردم به خوبی می دانند که چرا زندانی های آمریکایی را آزاد کرده اید.

ثانیاً: شما که دلتان برای چند زندانیِ ایرانی در آمریکا سوخته ـ که خوب و به سزاست ـ چرا برای انبوهِ زندانیان سیاسی داخل کشور، که بیخ گوشتان هستند، دل نمی‌سوزانید؟

در پایان این نکته را هم به مسئولان کشور یادآور می شوم: شما که صدها میلیارد تومان از بیت المال را برای تشویقِ اعزام زائرین به عراق در اربعین حسینی ـ ع ـ هزینه می کنید، به این پیام سید الشهداء ـ ع ـ هم که موقع وداع با  فرزندش امام سجاد ـ ع ـ گوش فرا دهیم که فرمود: "پسرم از ظلم به کسی که هیچ یاوری جز خدا ندارد بر حذر باش".

امیدوارم شما مسئولین که توان و قدرت هر کاری را دارید، همین کلامِ نورانی و تکان دهنده امام و حجت خدا را نصب العین قرار دهید و جلوی ظلم و بیداد بر زنان و مردانی که پشت دیوارهای بلندِ زندان‌ها اسیرند و دادرسی جز خدا ندارند را بگیرید.

حوزه علمیه قم

سیداصغر ناظم‌زاده قمی

۲۹ مرداد ۱۴۰۲

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
خداوند ازبلا حفظ کند رحمت به اصل ونسبت عزیزم
این پیام سید الشهداء ـ ع ـ هم که موقع وداع با فرزندش امام سجاد ـ ع ـ گوش فرا دهیم که فرمود: "پسرم از ظلم به کسی که هیچ یاوری جز خدا ندارد بر حذر باش".حکومت شاید با کفر پا برجا بماند ولی با ظلم هرگز الان از هرکس در کوچه و بازار بپرسی ظلمی را در حق خود تجربه کرده که هیچ دادرسی برایش پیدا نکرده براحتی جای ظلم وعدل را جبجا میکنند
درود بر ایشان و حرف حق که زدند، ولی یه عده ماموریت دارند مملکت را برای تظاهراتی عظیم آماده کنند
در تعجب هستم چرا ديگر هم مسلکان آيت اله در خاموشى بسر مى برند و دم بر نمى آورند
ترسیدنت کاملا بجاس.فقط باید دید خالق برای چوب صدا دار بزرگش چه زمانی را در نظر گرفته .که کمر ظالمان را بشکند.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش