شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۵ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۱۷۶۱
سیاست داخلی

مسیح مهاجری: دولت سیزدهم، اقتصاد را به انا لله و انا الیه راجعون رساند

مسیح مهاجری,انتقاد مسیح مهاجری از دولت سیزدهم

مسیح مهاجری در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «اصحاب تزویر» کسانی هستند که مهم‌ترین ابزارشان «خودانقلابی ‌پنداری» و «خوداسلام ‌پنداری» است. آنها همانطور که در انتخابات‌ها دیده‌ایم حاضرند هر کاری انجام بدهند تا به قدرت برسند و اگر در قدرت هستند آن را از دست ندهند. در مقابل «اصحاب تزویر» جماعت «تشنگان قدرت» قرار دارند که مگسانند دور شیرینی. این جماعت هم برای رسیدن به پست و مقام و یا ماندن در قدرت حاضرند هر کاری انجام بدهند.

شما آقای رئیس ‌جمهور منتخب ! با یک ملت نجیب و شرافتمند و البته مظلوم و یک مجموعه فعالان سیاسی مواجه هستید که به سه بخش قابل تقسیمند؛ عده‌ای اهل تزویرند، عده‌ای تشنگان قدرتند و بقیه سالم و اهل خدمت صادقانه ولی خانه‌نشین و منزوی.

دو جماعت اول و دوم، دو لبه یک قیچی هستند که سالهاست کشور را درگیر جنگ قدرت کرده‌اند و تاکنون بارها برای یک دستمال، قیصریه‌ها را به آتش کشیده‌اند. اگر شما اکنون کشوری با انواع مفاسد، مشکلات، نارسائی‌ها، بی‌اعتمادی‌ها وعقب‌ماندگی‌ها را تحویل می‌گیرید به دلیل همین جنگ قدرت مستمر این دو جماعت است. تردید نکنید که شما از روزی که رسماً مشغول کار شوید، میان دو لبه زهرآگین یک قیچی قرار خواهید داشت.

هنر زیادی لازم است که بتوانید لبه‌های این قیچی را کند نمائید و زخمی نشوید و بتوانید کاری برای این ملت نجیب و شرافتمند و مظلوم انجام دهید. بسیار سخت است اما شدنی هم هست بشرط آنکه تشنگان قدرت، شما را سرگرم مسائل روزمره نکنند و چهار سال شما را هدر ندهند. برای مصون ماندن از این آفت، همکارانتان را از بخش سوم انتخاب کنید.

اگر بتوانید از میانه دو لبه این قیچی، سالم بیرون بیائید، تازه اول کار است. سخن صریح با رئیس ‌جمهور منتخب از اینجا شروع می‌شود.

شما را از فیلتر شورای نگهبان برای این بیرون نیاورده‌اند که فیلترینگ اینترنت را کنار بگذارید. اگر قصد چنین کاری را بکنید خودتان را کنار می‌گذارند. کار لازمی است اما نمی‌گذارند انجام دهید.

اقتصاد کشور را شما با جمع کارشناسانتان فقط وقتی می‌توانید از بستر بیماری خارج کنید که سیاست خارجی کشور دستخوش تغییر اساسی شود. چون این کار از عهده شما خارج است، پس با اینکه جراح قلب هستید نمی‌توانید قلب اقتصاد بیمار کشور را جراحی کنید. دیدید که دولت سیزدهم جراحی کرد ولی چون چاقویش زنگ زده بود، این بدن بیمار دچار چنان تب شدیدی شد که تا نزدیکی‌های «انّا لله وَ انّا الیه راجعون» پیش رفت.

تأمین آزادی‌های مشروع در کشور ما مشروط است به لطمه وارد نشدن به منافع بسیاری از صاحبان قدرت و ثروت و شهرت. با توجه به اینکه مجاری امور در اختیار همین جماعت است، از شما کاری ساخته نیست، نه در انتخابات، نه حقوق شهروندی و نه در سایر موارد.

موضوع حجاب هم چیزی نیست که بدون حل شدن مسائل اصلی یعنی اقتصاد، سیاست خارجی و آزادی‌ها قابل حل باشد. حجاب، واجب شرعی است ولی به واجبات شرعی وقتی مردم پای‌بندی نشان می‌دهند که کارائی دین را در حل مشکلات خود و ریشه‌کن ساختن فساد در عمل مشاهده و لمس کنند. اگر این مشکلات حل شوند و ریشه فساد هم کنده شود، موضوع حجاب هم بدون اینکه نیازی به زور و فشار باشد، حل خواهد شد.

اینکه نمی‌توانید مشکلات اصلی کشور را حل کنید به این معنا نیست که ناامید شوید و کاری انجام ندهید. انجام این کارها واجب است ولی برای اینکه بتوانید واجب را انجام بدهید، اول باید به سراغ مقدمه واجب بروید.

در کشور ما از زمان دولت‌های نهم و دهم سه «دال» نهادینه شدند؛ دروغ، دغل و دزدی. اینها ام‌الفسادند و تا ریشه‌کن نشوند، هیچ دولتی نمی‌تواند مشکلات کشور را حل کند. به شما پیشنهاد می‌کنم در مرحله اول همتتان را مصروف ریشه‌کن ساختن دروغ، دغل و دزدی نمائید که مقدمه واجب است. هر وقت توانستید راستی، یکرنگی و پاکدستی را در جامعه به ویژه در حکمرانی نهادینه کنید، مطمئن باشید در انجام کارهای اصلی هم، که در مرحله بعد قرار دارد، موفق خواهید شد. برای نهادینه کردن راستی، یکرنگی و پاکدستی در کشور از کارشناسان واقعی که خودشان از این ویژگی‌ها برخوردار باشند استفاده کنید آقای رئیس ‌جمهور منتخب.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش