جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۴۲ - ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۶۰۴۶۴
سیاست داخلی

زمان رئیسی هم این طور حرف می زدید؟!

۵ نکته درباره بر آشفتگی یک امام جمعه از دستور پزشکیان برای بررسی پرونده مرگ در بازداشتگاه لاهیجان

کشته شدن جوان لاهیجانی,آشفتگی یک امام جمعه از دستور پزشکیان برای بررسی پرونده مرگ در بازداشتگاه لاهیجان
شما باید به عنوان یک روحانی، از این که همه پیگیر ماجرا باشند تا احقاق حق شود، استقبال کنید، از چه می ترسید که این گونه در برابر حساسیت رئیس جمهور به حیات از دست رفته یک شهروند برآشفته شده اید؟! این است مشی روحانیت؟!

عصرایران نوشت: گویا یک امام جمعه در شمال ایران از این که رئیس جمهور پزشکیان دستور داده است موضوع فوت یک شهروند در بازداشتگاه نیروی انتظامی "بررسی ویژه" شود، بر آشفته  شده است!

آن طور که وبسایت محلی گیلانستان نوشته، حجت‌الاسلام‌ مجتبی روحانی راد، امام جمعه بابل در این باره گفته است:

« لاهیجان مگر دادستان و استان گیلان مگر بازرسی انتظامی ندارد که رییس جمهور دستور بررسی ویژه می‌دهد! چرا برای قتل روحانی مظلوم در همان استان این دستور داده نشد؟!

در روزهای اخیر خط جریانی به دنبال فتنه علیه نیروی انتظامی در کشور به راه افتاده است و متاسفیم که رییس جمهور محترم هم حرف غیرکارشناسی درخصوص نیروی انتظامی بیان نموده تا عده‌ای افراد بخواهند برای او کف و سوت بکشند. شهرستان لاهیجان مگر دادستان و دادگستری ندارد؟ نیروی انتظامی استان گیلان مگر بازرسی ندارد؟ که شما بخواهید به صورت ویژه این قضیه را بررسی کنید! ماه گذشته در همین استان گیلان یک روحانی مظلوم را به قتل رساندند اما صدایی از احدی در نیامد آن وقت برای فوت یک متهم دستگیر شده در نزاع بدون مشخص شدن جوانب موضوع این طور موضع گیری می‌کنید؟ آیا فقط این شخص شهروند است؟!

 در آستانه ۳۱ شهریور سالروز آشوب‌ها هستیم. در این زمان بجای حمایت از نیروی انتظامی که در سراسر کشور میدان‌دار امنیت است و اگر زحمات این نیرو نبود خدا می‌دانست چه بر سر کشور در می‌آمد، جای شرمساری است بخواهیم اقتدار آن را بشکنیم. هشدار می‌دهیم اگر بخواهید در این خصوص مانند رفقای خود افرادی را به کف خیابان بکشانید مجدداً همان سیلی گذشته را از مردم دریافت خواهید کرد.»

درباره این سخنان چند نکته قابل توجه است:

۱ - قبل از هر چیزی، همانند خود این امام جمعه که هر هفته مردم را به تقوای الهی دعوت می کند، خودش را نیز به رعایت تقوا دعوت می کنیم و به ایشان یادآور می شویم که اتخاذ مواضع جناحی در تریبون متعلق به بیت المال ، عین بی تقوایی است. به راستی اگر مرحوم رئیسی زنده بود و دستور مشابهی برای بررسی مرگ در بازداشتگاه صادر می کرد، باز هم این امام جمعه فریاد بر می آورد که چه ربطی به رئیس جمهور دارد و مگر دادستان و بازرسی نیروی انتظامی نداریم؟!

مثلاً وقتی مرحوم رئیسی در دوران ریاست جمهوری اش برای بررسی پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی - که یک چهره هنری ملی بود - و همسرش دستور ویژه داد، آیا این امام جمعه اعتراض کرد که چه ربطی به رئیس جمهور دارد و مگر مملکت بازپرس و قاضی و کارآگاه ندارد؟!

آقای امام جمعه! جان یک انسان که دست ماموران حکومت امانت بوده،گرفته شده و شما باید به عنوان یک روحانی، از این که همه پیگیر ماجرا باشند تا احقاق حق شود، استقبال کنید، از چه می ترسید که این گونه در برابر حساسیت رئیس جمهور به حیات از دست رفته یک شهروند برآشفته شده اید؟! این است مشی روحانیت؟! اتّق الله!

۲ - جهت اطلاع امام جمعه محترم باید بگوییم رئیس جمهور، نفر دوم کشور و مسوول اجرای قانون اساسی و مکلف به حراست از حقوق شهروندان است. قتل هم در بازداشتگاه نیروی انتظامی رخ داده است. رهبری نیز به عنوان فرمانده کل قوا، حکم جانشینی خود در فرماندهی نیروی انتظامی را به وزیر کشور دولت پزشکیان داده است و لذا نیروی انتظامی زیر نظر وزارت کشور همین دولت است.

حالا در این نیروی انتظامی یک شهروند را به اتهامی گرفته اند و جنازه اش را تحویل خانواده اش داده اند! آیا رئیس جمهور باید مانند انسان های بی مسوولیت فقط نقش تماشاچی را بازی کند و حداکثر فاتحه ای برای آن مرحوم بخواند؟ یا وظیفه دارد، هم برای روشن شدن ابعاد این پرونده و هم برای عدم تکرار حوادث مشابه، به وزیرش که جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی است، دستور ویژه برای بررسی بدهد؟

اگر این یک کار را هم نکند یا حق نداشته باشد که بکند، چه فرقی است بین رئیس جمهور مملکت با یک بقال محترم؟! و اگر به رئیس جمهور کشور ربطی ندارد، به طریق اولی به امام جمعه بابل هم ربط ندارد که در این باره حرف بزند!

۳ - اعتراض کرده که چرا برای قتل یک روحانی، دستور ویژه نداده اند ولی برای مرگ این شهروند داده اند و پرسیده که آقا فقط این شخص شهروند است؟!

عجیب است که گویا متوجه نشده فرق است میان مرگ یک شهروند در بازداشتگاه پلیس و بعد از کتک خوردن توسط عوامل انتظامی با قتل یک شهروند دیگر به خاطر اختلافات شخصی.

آیا امام جمعه بابل انتظار دارد چون مقتول روحانی بوده، رئیس جمهور دستور ویژه دهد! مگر در یک دعوای شخصی، فرقی بین روحانی و غیر روحانی وجود دارد؟ اگر قائل به تفاوت است و روحانی را برتر می داند که حرفی با ایشان نداریم ولی اگر قائل نیست، بگوید مگر رئیس جمهور برای همه قتل ها، دستور ویژه صادر می کند که برای قتل این روحانی در یکی از خیابان های لاهیجان هم دستور ویژه بدهد؟!

خیرخواهانه توصیه می کنیم ائمه جمعه جوری حرف نزنند که مخاطبان شان چنین برداشت کنند که آنها روحانیت را تافته جدا بافته می پندارند!

 ۴ -  امام جمعه به رئیس جمهور اعتراض کرده که چرا "برای فوت یک متهم دستگیر شده در نزاع بدون مشخص شدن جوانب موضوع این طور موضع گیری می‌کنید؟"

کدام موضع گیری آقای محترم؟! خودتان گفته اید "جوانب موضوع هنوز مشخص نیست" و اتفاقاً رئیس جمهور هم بدون این که کسی را متهم کند به وزیر کشور دستور داده کمیته ای برای مشخص شدن همین جوانب تشکیل دهد و نتیجه را به هیات دولت گزارش کند. این موضع گیری است؟! ناراحتی دارد؟!

۵ - تضعیف نیروی انتظامی حتما به زیان امنیت جامعه است، اما نیروی انتظامی را سیاستگذاری های غلط و رفتارهای غیرقانونی برخی ماموران آن تضعیف می کنند نه پیگیری یک خطا که در این نیرو رخ داده است؛ کما این که فرماندهی این نیرو نیز به پرونده ورود کرده و عوامل دخیل در این ماجرا را برکنار و بازداشت کرده است و کسی نمی گوید این کار، تضعیف پلیس است.

به امام جمعه محترم نیز توصیه می کنیم به جای جو دادن و پرونده چند مامور خاطی را به آشوب و کشاندن مردم به خیابان و سیلی و این قبیل چیزها ربط دادن، به کار اصلی خود که هدایت دینی مردم است، بسنده کند که در این باره کار زمین مانده بسیار است!

جعفر محمدی

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
همیمن برخوردهای روحانیون امثال ایشون نتیجه اش شده تعداد حاضرین در نماز جمعه و مساجد که هر روز ---------------
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش