به گزارش ایلنا در بیانیه سید محسن حسینی پویا نماینده پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد آمده است باورم نمیشد که امام جمعه شهرمان و نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی چنین سخنانی گفته باشد! فروکاستن جایگاه فراجناحی نماینده ولی فقیه به رهبری یک جناح سیاسی آن هم با آن ادبیات دون شأن و با اتهام زنی، بسیار بعید مینمود. لذا شخصاً به روزنامه خراسان رضوی مراجعه کردم تا از صحت و سقم خبر آگاه شوم. متأسفانه واقعیت داشت! و باز هم از مواضع و ادبیات ایشان، بیش از پیش شگفت زده شدم!
به گزارش خبرنگار ایلنا پیش از این امام جمعه مشهد در نشست تشکلهای «دیدهبان استقلال» در حسینیه قرآن و عترت مشهد درباره انتخابات شورای شهر گفته بود: ما شورای شهر را به دلیل اختلاف داخلی خودمان از دست دادیم. سقف آرای ما در شورای شهر ۴۵۰ هزار رأی بود و سقف جریان رقیب ما ۲۵۰ هزار رأی و چون ما با هشت فهرست وارد انتخابات شدیم، باختیم. چه اشکالی داشت آن عزیزی که یک فهرست جداگانه ارائه داده است یک فهرست دیگر به جای آن وارد شورای شهر میشد؟ بهصرف اینکه یک آقایی را کمتر و یکی را بیشتر قبول دارید به آن میارزید که پایگاه قدرت را از دست بدهیم؟ جواب خدا را چه میدهید؟ یکی از دوستان آمد و نامهای به بنده داد... این نامه با امضای سه نفر از سه جریان و تشکل بود... گفتم؛ برو به این سه نفر بگو شما بروید زنای محصنه بکنید، عرق بخورید و انواع فسق و فجور را بکنید بعد هم توبه کنید، خدا شمارا میبخشد اما این گناهی که شما در حال ارتکاب آن هستید که ممکن است سرنوشت اسلام و مسلمین در دست غیر بیفتد حتی اگر تا روز قیامت انواع عبادتها را انجام دهید، جهنمی مسلم هستید، زیرا خیانت به اسلام و مسلمین کردید. هرچه کربلا بروید، هرچه مکه بروید، هرچه جبهه بروید و نماز مستحبی بخوانید آنچه مسلم است شما جهنمی هستید و باعث شدید سرنوشت اسلام و مسلمین دست غیر بیفتد.... حالا اینکه چون یک نفر ۱۰۰ درصد آنچه بنده میخواهم نیست، اجازه دهیم قدرت دست جریان باطل بیفتد، یک حرکت شیطانی است و شیطان این کار را میکند که قدرت دست جریانهای دینی نباشد و قدرت را بفرستد آنطرف...»
سید محسن حسینی پویا خطاب به امام جمعه مشهد نوشته است:
۱- در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ولی فقیه ناظر و متعلق به همه ملت ایران است و نه بخش کوچکی از ملت. پس شایسته و بایسته است که نماینده ولی فقیه نیز شخصیت و جایگاه حقوقی این نمایندگی را به جناح سیاسی خاصی گره نزده و جایگاه رهبری و ولایت فقیه را فرو نکاهد.
۲- از ادبیات به کار رفته بر میآید که گوینده به عنوان نماینده ولی فقیه، در امور اجرایی و تصمیم گیری یک جناح خاص و تعیین لیست انتخاباتی آنان، مشارکت و تعیین تکلیف میکرده است!؟ آیا عدم رعایت صلاحیتهای ذاتی و هزینه کردن رهبری برای یک جناح خاص، مجاز و به صلاح است؟
۳- به دست آوردن و حفظ قدرت (به تعبیر ایشان) به چه قیمتی میارزد؟ حتی به قیمت ارتکاب زنای محصنه و خوردن عرق و هر فسق و فجور دیگر؟ آیا این فتوی، با تعالیم اسلامی و بیانات حضرت علی (ع) که به خدای متعال سوگند یاد میفرمود حاضر نیست برای به دست آوردن هفت آسمان و زمین، حتی به اندازه گرفتن پوست جو از دهان مورچهای ظلم روا دارد، هم خوانی دارد!؟ فاصله از کجاست تا به کجا؟
۴- در این سخنان به من و دیگر نمایندگان مردم مشهد در شورای شهر و بالتبع به مردم فهیم و شکیبای مشهد مقدس نیز اتهامات بیاساسی وارد شده که واجد جنبه مجرمانه است. اتهام: غیر مسلمان، جریان باطل، شیطانی بودن پیروزی جریان مقابل و... از جمله این موارد است. امیدوارم دادسرای ویژه روحانیت به وظیفه خود عمل کند و نیازی به ورود ما نباشد. سنجیده سخن گفتن و رعایت قوانین و نظامات حقوقی و کیفری و حرمت اشخاص، حداقل انتظاری است که از هر انسان شریفی به ویژه از نماینده محترم ولی فقیه میرود.
۵- سخنان توأم با تکفیر و تفسیق دیگران و ادعای قسیم النار والجنه بودن، نشان از خود حق پنداری گوینده و ادعای الوهیت و خداوندگاری وی دارد! ایشان با کدامین برهان خود و جناح منتسب به خود را حق مطلق و دیگر مردمان را غیر مسلمان و باطل میانگارد!؟ یادآوری آیه ۱۱۱ سوره بقره گویا ضروری است: «وَ قَالُوا لَنْ یَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلَّا مَنْ کَانَ هُودًا أَوْ نَصَارَىٰ تِلْکَ أَمَانِیُّهُمْ قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ صَادِقِینَ» ترجمه: «و گفتند: هرگز کسی به بهشت درنیاید، مگر آنکه یهودی یا ترسا باشد. این آرزوهای [واهیِ] ایشان است. بگو: اگر راست میگویید، دلیل خود را بیاورید».
این عضو شورای شهر مشهد در پایان نوشته است مشهد مقدس منتسب به امامی است که در مهربانی، رأفت و عطوفت و در رواداری با مردم و دگر اندیشان سرلوحه بوده است. تکفیر و تفسیق و خشونت شایسته این شهر نیست. با صفای باطنی که در آیت الله علم الهدی سراغ است، امیدواریم ایشان در اصلاح و رفع ابهام از سخنانشان اقدام کنند و نیازی به اقدامات دیگر نباشد.
- 18
- 5