پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۰۲ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۶۳۶۷
سیاست داخلی

ابتکار: اجبار و تحمیل در حجاب جواب نمی دهد

معصومه ابتکار,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت یازدهم و دوازدهم، دولت اعتدال است و روحانی هیچ وقت حرفی از اصلاحات به میان نیاورده است.

به گزارش تسنیم، معصومه ابتکار بعد از ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه باهنر کرمان، با اشاره به اینکه از ۱۳ آبان قرار بود در این دانشگاه حضور داشته باشم که به دلیل یک سری از مسائل محقق نشد اظهار داشت: جنبش دانشجویی از قبل و بعد از انقلاب همیشه بیدار بوده و فراز و نشیب‌هایی داشته است.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه جنبش دانشجویی به عنوان یک جریان پرشور و بیدار نقش مهمی دارد افزود: دوران دانشجویی دوران بی‌نظیری است و باید آماده پذیرش تحولات باشید و هرگز دچار رکود نشوید.

 

وی با اشاره به اینکه دروان دانشجویی فرصت بی‌نظیری است تا مسیر اعتلای انسانی و شگفتی که خداوند در وجود شما قرار داده است کشف کنید و این رمز دوران دانشجویی است بیان کرد: جنبش دانشجویی با همه هزینه‌هایی که برای حقیقت‌طلبی و گفتن حقیقت پرداخت کرده عقب ننشسته است.

 

ابتکار تصریح کرد: همواره شاهد بودیم که یک‌ فضای سالم برای طرح دیدگاهها و اندیشه‌ورزی و سیاست وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه این انتقاد همه از رئیس جمهور را که روحانی دوران انتخابات باشد را از سوی جنبش دانشجویی این دانشگاه به رئیس جمهور می‌رسانم تصریح کرد: تحقق آرمانهای انقلاب، باید تحول سیاسی و اقتصادی را دنبال کند.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: جریان دانشجویی صدای بیدار نفت و طرح مسائلی است که باید شنیده شود.

 

وی با بیان اینکه امروز آفت بزرگی که بسیار خطرناک است تحریف تاریخ و اخبار دروغ است بیان کرد: نباید در عصر دیجیتال اطلاعات و تحلیل‌های نادرست را به جامعه منتقل کنیم.

 

ابتکاربا اشاره به اینکه مهارت ارتباطی و فناوری عصر دیجیتال یکی از مهم ترین مهارت های زندگی است گفت: باید ارتباطات خودمان را با روابط فردی و اجتماعی تنظیم کنیم تا جامعه‌ای پیشرو داشته باشیم.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه جریان‌های اجتماعی باید زمینه مهارت‌های طرح کارورزی ارتباط با صنعت و ارتباط با ارتقای مهارت‌های دانشجویی را داشته باشند گفت: دانشجویان باید بتوانند نقش خود را انجام دهند.

 

وی افزود: یکی از مسائلی که بسیار مورد توجه رهبری بوده و دولت به صورت ویژه آن توجه می‌کند اشتغال جوانان است.

 

ابتکار در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چرا مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان اصوال‌گراست گفت: عمدتا مدیرکل امور بانوان از سوی استانداران تعیین می‌شوند و ما خیلی نقش نداریم و امسال تلاش می‌کنیم در بودجه یک ردیف بودجه برای آن تعریف شود.

 

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چرا در این دولت حضور اصلاحات ایدویولوژیک کم است، گفت: دولت یازدهم و دوازدهم، دولت اعتدال است و روحانی هیچ وقت نگفته اصلاحات اما در این دولت بسیار با جهت‌گیری جریان اصلاحات همخوانی دارد و در شرایط فعلی تلاش دا‌رد که جریانات معتدل اصوالگرایی را در کنار خود بیارود و در مقابل افراط‌گری ایستادگی می‌کند.

 

اجبار و تحمیل در حجاب جواب نمی دهد

وی ادامه داد: موضوع حجاب مساله ای دینی و اعتقادی است و با جبر و زور و فشار نمی توان این مسائل را به کسی تحمیل کرد و اسلام بر عزت نفس انسان ها تاکید دارد و باید در این مسیر زمینه را برای شناخت و انتخاب های درست و آگاهانه اماده کنیم.

 

ابتکار از حجاب به عنوان یک رفتار دینی یاد کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برگرفته از انقلابی دینی است و موازین و اعتقاداتی دارد که همه باید به آنها پایبند باشیم.

 

وی با تاکید بر اینکه حجاب تنها پوشش زنان نیست و در این رابطه موضوع مهارت های ارتباطی بسیار مطرح است، گفت: قرآن در موضوع حجاب به رفتار مردان نیز تاکید دارد و می گوید که مرد در مواجهه با زن چشم خود را پائین می اندازد برای زن احترام قائل می شود و سپس زن نیز در ارتباط با مرد چنین کاری را می کند.

 

وی خاطرنشان کرد: اسلام نیز می گوید برای روابط چارچوب گذاشته شود تا حرمت و عزت نفس انسان ها حفظ شده و لگد مال نشود و مرحله بعد موضوع پوشش است و در حوزه پوشش انقلاب اسلامی پوشش را به شکل قانون در اختیار دارد .

 

وی گفت: متاسفانه رفتارهای غلط درباره گشت ارشاد و برخورد با دختران و پسران ما تجربیاتی است که به ما نشان می دهد با این شیوه ها نمی توان پیش رفت در این زمینه نیاز به گفتمان و واقع نگری داریم.

 

وی عنوان کرد: در این رابطه شکل ایده آل برای جامعه ما ایده آل برای سایر کشورها نیست و باید این موضوعات را به بحث گذاشت و آسیب شناسی کنیم.

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
خانم ابتکار متاسفم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش