سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۴ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۱۸۷۰
سیاست داخلی

سرلشکر فیروزآبادی و اشتباهاتی که به آن اعتراف کرد

سرلشکر فیروزآبادی و احمدی نژاد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

اين روزها همه جريان‌ها و افرادي كه زمانی حامي سرسخت احمدي نژاد بودند ناگهان به دشمن درجه يك او تبديل شده‌اند و هر روز با اعلام‌برائت‌هاي جديدي از جريان‌هاي مختلف سياسي روبه‌رو مي‌شويم كه تلاش می كنند با مواضع مستحكم تركش‌هاي اقدامات و اظهارات احمدي‌نژاد را از خود دور كنند.

 

اما برخي افرادي كه به او در اين سال‌ها انتقادهاي فراواني داشتند و هميشه به رويه‌اش اعتراض کردند با يادآوري بي‌توجهي حاميان احمدي‌نژاد به هشدارهاي آن‌ها سعي مي‌كنند تا به جريان‌هاي مذكور اعلام كنند كه بايد از گذشته و اقداماتي كه داشتند عذرخواهي كنند ولي حيف كه اين اعلام برائت‌ها تنها به زير سوال بردن احمدي‌نژاد منتهي مي شود و خبري از معذرت خواهي در پيشگاه ملت نيست.

 

آفند سرلشكر

اما در ميان موجي از واكنش‌ها به اقدامات و اظهارات احمدي‌نژاد، روز گذشته فيلمي از سرلشكرفيروزآبادي، رييس پيشين ستاد كل نيروهاي مسلح منتشر و سبب ايجاد موج جديدي شد. فيروزآبادي در اظهاراتي كه توسط خبرگزاري فارس منتشر شده بود مي‌گويد ما نمي‌دانستيم احمدي‌نژاد اينگونه است زيرا او شعارهاي متفاوتي مي‌داد. وي در بخشي از سخنانش كه سبب جلب نظر افكار عمومي شدتاکید کرده است: «مهندس موسوی می‌گفت از باطن احمدی نژاد خبر دارم اما ما خبر نداشتیم».

 

وی افزود: «نمی‌توانستیم به احمدی‌نژاد شک کنیم. منتها به مشایی بسيار زود شک کردیم». حسن فیروزآبادی در مورد اعتراضات پس از اعلام پیروزی ۶۳درصدی محمود احمدی نژاد گفت: « من البته هیچ وقت دسترسی به اطلاعاتی پیدا نکردم که شخص موسوی، کروبی یا خاتمی از جریان سازماندهی فتنه سبز مطلع بودند. جریان سازماندهی فتنه سبز چیزی غیر از اخلاق و اعتقادات این آقایان بود».

 

به گفته اين مقام ارشد نظامي وي که در سال ۱۳۸۸ ريیس ستاد کل نیروهای مسلح بود، در جلسه شورای عالی امنیت ملی به محمود احمدی نژاد برای استفاده از عبارت «خس و خاشاک» در اجتماع میدان ولیعصر پس از اعلام پیروزی اش اعتراض کرده است و گفته چرا به مردم توهين و آن‌ها را تحريك مي‌كنيد. او می گوید: « بعد از اعلام نتایج، آقای احمدی‌نژاد اجتماع میدان ولیعصر را تشکیل داد و مردم را جمع کرد و خودش نيز میان آن‌ها رفت و شال سبز به گردن انداخت و حرف‌های بدی زد و جمله‌ خس و خاشاک را گفت»

 

. ريیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح ایران درباره رویکرد کنونی محمود احمدی نژاد، ريیس جمهور پيشين ایران می گوید: « آقای احمدی‌نژاد الان سیاستی را اتخاذ کرده و در ظاهر از مشایی فاصله گرفته است. اما این را مطمئن باشید که احمدی‌نژاد و مشایی یک شخصیت در دو مقام هستند. اين افراد جريان انحرافي را رو نمي‌كنند و به كار خود ادامه مي‌دهند و بايد اشاره كنم احمدي‌نژاد ولايتمدار نيست».

 

احمدي‌نژاد تمام نشده است

فيروزآبادي با این حال تاکید می کند راه حل وضعیت کنونی «منع» محمود احمدی نژاد از فعالیت های سیاسی نیست، هر چند به گفته ريیس پیشین ستاد کل نیروهای مسلح ایران باید از حضور مجدد او و هوادارانش در عرصه مدیریت کلان جلوگیری کرد. فيروزآبادي مي‌گويد هاشمي كه عاقل‌تر،فهیم تر و سیاس تر بود نيز براي رياست‌جمهوري تا روزهاي آخر تلاش مي‌كرد و احمدي‌نژاد نيز كه سال‌ها رييس‌جمهور بوده دوباره به دنبال اين جايگاه است.

 

آقايان عذرخواهي كنيد

شايد افشاگري‌هاي مقامات و شخصيت‌هاي جمهوري اسلامي ديرهنگام باشد و براي هدر رفتن عمر افرادي كه به خاطر بيان اعتراضات به دولت‌هاي نهم و دهم و نمايان كردن ذات احمدي‌نژاد و يارانش با مشكل روبه‌رو شدند، تاواني به حساب نيايد اما اين اعترافات دست‌كم مي‌تواند سبب شود تا افرادي كه از اين جريان در آن بازه يا حتي بعد از دوران رياست‌جمهوري اش نيز دفاع‌هاي نابجا كردند به اين اشتباه اذعان كنند تا مردم بدانند كه اگر مسئولي در اين جامعه راه را نادرست انتخاب كرد جرات عذرخواهي دارد.

 

در انتظار قضاوت و مجازات

از طرف ديگر همه جريان‌ها و افرادي كه در گذشته‌اي نه‌چندان دور از اين فرد حمايت مي‌كردند و امروز به اشتباهات و اقدامات نامناسب وي اعتراف دارند بايد پرونده‌اي عليه وي تشكيل داده و احمدي‌نژاد را به دادگاه بكشانند تا قصور اين فرد در زمينه‌هاي مختلف و هشت سال ریاست جمهوری او مشخص شود. از همه مهم‌تر پرونده‌هاي سربه مهري درباره ماجراي سال ۸۸ و حواشي آن وجود دارد كه بايد در اين نوع دادگاه‌ها به صورت علني بررسي شود و اگر كسي تقصيركار است به مجازات عملش برسد و آن افرادي كه در اين اقدامات با مقصران همكاري كردند عقوبت كار خود را ببينند.

 

 

 

 

ghanoondaily.ir
  • 22
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش