دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۰:۲۲ - ۰۹ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۲۱۹۹
سیاست داخلی

چرا فقط اموال برخی افراد كه سياست‌های جريانات خاص را قبول ندارند اعلام می شود؟

کاخ سعد‎آباد,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

مبارزه با فساد و تبعيض در كشور اگر با سياست‌ها و منافع ملي همراه بود و جناحي با آن برخورد نمي‌شد، وضعيت كشور به مراتب بهتر از اين روزها بود. در همين راستا مدتي است كه جرياني با اتكا به پول و سرمايه‌اي كه به آن‌ها مي‌رسد و با پشتيباني و حمايت لايه‌هاي قدرتي كه پشت‌پرده آن‌ها را كمك مي‌كنند، شروع به افشاگري و پرونده‌سازي عليه برخي مقامات پيشين جمهوري اسلامي مي‌كنند كه سال‌ها در كنار شخص اول مملكت يعني رهبر معظم انقلاب فعاليت مي‌كردند.

 

اين روند از سرلشكرفيروز‌آبادي كه نزديك به سه دهه رييس‌ستاد كل نيروهاي مسلح و منتصب رهبري بود و امروز مشاور عالي نظامي ايشان است، گرفته تا برخي مقامات و شخصيت‌هاي ديگر مانند علي‌اكبر ناطق‌نوري، رييس‌دفتر بازرسي بيت رهبري، رييس دولت اصلاحات و علي‌اكبر ولايتي، مشاور بين‌الملل آيت‌ا...‌خامنه‌اي كه برخي از آن‌ها به نوعي از منتصبان و مورد اعتماد‌ان رهبري هستند، ادامه پيدا كرد. نكته جالب و وجه مشترك تمام اين افراد حمايت‌شان از دولت روحاني و برجام بود كه به نظر مي‌رسيد برخي براي تسويه‌حساب‌هاي جرياني در اين بين سعي داشتند عليه آن‌ها افشاگري‌كنند.

 

مچ‌گيري از شيخ‌نور و لواسان!

در تازه‌ترين ماجرا، حجت الاسلام علی اکبر ناطق‌نوری كه براي رياست‌جمهوري روحاني زحمات فراواني كشيده بود و يار سال‌هاي تنهايي هاشمي به حساب مي‌آمد، سيبل تخريبگران شده بود. وي درباره مسجدجامع امام حسن مجتبی(ع) توضیحاتی ارائه کرد و گفت كه یک پیرمرد خیر که معلمی بازنشسته و اهل لواسان بود، ۲۷ سال قبل، توسط یکی از دوستان مرحوم حاج اسماعیل حسنی که سهم بسیار زیادی در تاسیس این مدرسه داشت، آمد و گفت: زمینی دارد که میراث پدرش است. این زمین، نه جزو اموال منابع طبیعی است، نه از بنیاد گرفته شده و نه جای دیگر؛ بلکه ملک طلق ارثی آقای حاج خلیل کیانی، معلم بازنشسته آموزش و پرورش است.

 

وی به من گفت، می‌خواهم کار خیری کنم که دوستان گفتند با شما مشورت کنم. فی البداهه گفتم؛ اگر از من می پرسید می گویم، اینجا را وقف حوزه علمیه کنید زیرا لواسان، علمای بزرگی داشته اما حوزه نداشته است. وی وقتی دنبال نام می گشت، به او نام امام مجتبی(ع) را پیشنهاد دادم زیرا از همه ائمه مظلوم تر امام مجتبی(ع) است و از آنجا که ولادتش در ماه رمضان است، کسی حال ندارد جشن بگیرد، شهادتش نیز تحت الشعاع جد بزرگوارش است.

 

او از من خواست تولیت این مکان را بپذیرم، که در پاسخ از او خواستم که تولیت اینجا را به یک شخص حقوقی بسپارد و آن شخص امام جمعه دايم تهران باشد. اميدوارم این نظام قرن ها بماند. از این رو، هرکس در آن ولی فقیه باشد، امام جمعه دايمی تهران را شخصیتی برجسته معرفی می کند. امروز نيز امام جمعه دايمی تهران، حضرت آیت ا... خامنه ای «مدظله العالی» است.

 

تَكرار هجمه

رييس دولت اصلاحات نيز يكي ديگر از افرادي بود كه در موفقيت تصويب برجام و پيروزي روحاني نقش داشت و براي همين پاي وي را نيز به وسط بازي كشاندند كه چندي پيش جواد امام در یادداشتی با عنوان «سرمایه‌هایی که خود ایجاد کردیم، نابود نکنیم» در توضیحاتی درباره دفتر بحث آفرین رييس‌دولت اصلاحات نوشت كه در اين اواخر در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، مجموعه ای از ابهامات و سوالات و شبهه افکنی هایی مطرح شده مبنی بر غصب ۳۰‌ساله غیرشرعی و غیرقانونی کاخ آقای اقبال؟! مثل همیشه، خراب کردن، ساده‌تر از درست کردن است.

 

با یک جمله و یک خبر کوتاه می‌توان تخریب کرد ولی طبیعی است اصلاح آن و تنویر افکار، بیش از این‌ها وقت و اطلاعات می‌طلبد که من بخشی از آن‌ها را در این یادداشت می‌آورم و اگر لازم باشد و سوالاتی برای جویندگان واقعی واقعیت، نه غوغاسالاران مجازی و واقعی، در این باره باقی ماند، مطالب دیگری نیز در یادداشتی متفاوت، عرضه خواهم کرد.

 

۱. رييس دولت اصلاحات بعد از دوران ریاست‌جمهوری‌شان ( نه از ۳۰سال قبل) و آن هم زمانی که برخلاف قوانین و مقررات مرسوم در ایران و بيشتر کشورها، ابتدا نسبت به قطع تلفن ، آب وبرق وایجادمحدودیت در رفت وآمددفترشان را گرفتند، به دعوت متولیان موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام (س) و بنا به مسئولیتی که به ایشان واگذار شده بود، قسمتی از این ساختمان بحث‌برانگیز را که ازابتدای انقلاب در اختیار نهادهای عمومی وانقلابی قرارداشته و همچنان بخش‌هایی ازآن رادراختیاردارند به ایشان واگذار کرده تا جایی برای انجام امور مربوطه داشته باشند. لازم به ذکر است، مسئولیت رييس‌دولت‌اصلاحات برگزاری کنگره های بین المللی امام خمینی(س) که مستلزم فعالیت‌های پژوهشی وانتشاراتی محسوب مي‌شود، برقرار است علی القاعده ایشان نمی توانست در خانه شخصی شان برای هماهنگی امور و ارتباط با نخبگان و اندیشمندان در این خصوص، اقدام کند.

 

۲. همان‌گونه که گفته شد محل مورد بحث، نه خانه و محل سکونت‌شان هست و نه دفتر شخصی شان ، نه هیچ مالکیتی داشته، نه هدیه و هبه است و نه طرف معامله و اجاره با نهاد و مرکز خاصی قراردارند. ایشان برای انجام پروژه و وظیفه‌ای خاص و مشخص وساعات خاصی در هفته (در مجموع حدود١٥ ساعت در هفته) در ساختمانی مستقر شدند و طبيعي‌است برخی از جلسات و دیدارهای‌شان را در همین ساختمان انجام می دهند.

 

کدام یک از این اتفاقات، غیرعرفی و غیرشرعی محسوب می شود که رييس دولت اصلاحات باید پاسخگو باشد؟براي مثال وقتی شما با موسسه‌ای همکاری مي‌كنيد و آن موسسه دفتر و ساختمانی در اختیار شما قرار می دهد، آیا شما هیچ قرار و دیداری - شخصی و کاری- در این مجموعه تنظیم نمی کنید و اگر چنین کنید، شما باید مستوجب سرزنش و تخریب دیگران باشید؟

 

۳. آن‌هایی که امروز واقعیت جویانه یا غوغاسالارانه رييس‌دولت اصلاحات را متهم به کاخ‌طلبی می کنند، باید پاسخ دهند که ایشان اگر به کاخ و ساختمان‌های مجلل و غصبی علاقه‌مند بود، چرا بعد از دوران ریاست‌جمهوری‌شان باوجود پیشنهادات متعددی که داشتند از همه مسئولیت‌ها و مناصب حکومتی فاصله گرفتند؟ مناصبی که همگی‌شان یک یا چند کاخ و ساختمان همراه‌شان هست و می‌شد بی هیچ دردسری از آن‌ها بهره مند شد.

 

۴. رييس دولت اصلاحات دل‌مشغولی فرهنگی و پژوهشی خود را در قالب بنیاد باران پیگیری می‌کند و به لحاظ حقوقی نیز ایشان ریاست این بنیاد را به عهده دارد. ساختمان این مرکز نیز یک خانه دو طبقه اجاره‌ای است که با یک جست‌وجوی ساده می توانید از موقعیت آن مطلع شوید و ببینید ساده است یا مجلل؟

 

۵.حال که قرار است همه سکونتگاه‌های رييس‌دولت اصلاحات زیر ذره بین قرار گیرد! ( چه خوب و امیدبخش که این اتفاق برای سایرین هم باشد و به وي ختم نشود) بد نیست بدانید خانه رييس دولت اصلاحات هم یک آپارتمان شخصی است که متعلق به هیچ سازمان و نهاد دولتی نیست و از هیچ نهادی به ایشان واگذار نشده است.

 

در پایان ابتدا خود، در ادامه طرفداران اصلاحات و رييس دولت‌هاي هفتم و هشتم و در نهایت همه مخالفان اعم از اپوزیسیون داخلی و برانداز توصیه می‌کنم به فکر فردای ایران و کشورمان هم باشیم. اگر همه را بی‌دلیل و مغرضانه بزنیم و تخریب کنیم، چیزی نمی‌ماند و از تاک و تاک نشان چیزی باقی نمی‌ماند که کسی بخواهد از آن به نفع خود بهره‌برداری کند. ایران را با همه داشته های مادی و معنوی اش نگاه داریم و باور كنيد در موقعیتی نیستیم که بخواهیم سرمایه‌های خود را با شایعات و موهومات، هدر بدهیم. امثال رييس دولت اصلاحات از سرمایه‌های کشور هستند که خود من و شما هم در ایجاد آن‌ها نقش داشتیم و موثر بودیم. بنابراين سرمایه‌های خود را نابود نکنیم و نگذاریم عده‌ای به هر دلیلی اینچنین کنند.

 

ماجراي آقاي دكتر

علي‌اكبر ولايتي فرد ديگري بود كه بايد درباره او سخني به ميان مي‌آمد زيرا نام او نيز با تمام حواشي كه اين روزها به دليل تغيير رويكردش دارد در ليست طرفداران برجام و دولت روحاني وجود داشت. در اين بين و در پی اخبار منتشر شده از ویلای ۱۰۰۰ متری علی اکبر ولایتی که در مصاحبه‌ای در سال ۹۵ گفته بود این ملکی است که به جای ملک خود از بنیاد شهید گرفته بود، چگونگی انجام این معامله از فرزند رییس وقت بنیاد شهید، پرسیده و وی در گفت‌وگویی با پدرش پاسخ او را در این مورد جویا شد.

 

«حسین کروبی» به يك سايت گفت: این روزها بحث واگذاری یک‌سری از خانه‌ها مطرح شده،‌از‌جمله آقای ولایتی که یک مصاحبه‌ای هم از ایشان منتشر شده راجع به منزلی که در سعدآباد به ایشان داده شده است. آقای کروبی از من خواستند که توضیحی راجع به واگذاری این منزل به آقای ولایتی داده شود. پدرم گفت: «ریز قضیه در حافظه‌ام نیست که معامله‌ این منزل چگونه بوده است. اما تا آنجا که در ذهنم هست، یک‌سری تحریف‌ها و خلاف واقع‌هایی از سوی ولایتی گفته شده که لازم می‌دانم مسائلی راکه خلاف واقع گفته شده است، برای ثبت در تاریخ توضیح دهم.

 

ماجرا از این قرار بود که آقای ولایتی از من خواستند ملکی واقع در سعدآباد به ایشان داده شود، چون ملک متعلق به بنیاد شهید بود، تا آن ملک ایشان گرفته شود. یعنی ملکی که به آقای ولایتی تعلق داشت به بنیاد شهید داده و مابه تفاوت آن پرداخت شود. بعد از مدتی که معامله انجام شد، آقای ولایتی گفتند که من پول کافی ندارم، قرار شد که به‌صورت اقساط این پول را پرداخت کنند. من در حافظه‌ام نیست که ایشان چند قسط داده‌اند، ولی همان مقداری را که می‌گویند پرداخت کرده‌اند.

 

مقداری از پول ایشان مانده بود که امام(س) رحلت کردند، پس از رحلت امام(س) آقای ولایتی نظرشان عوض شد و گویا شبهه کردند در آن اختیارات و احکامی که امام به من داده بود و همين‌گونه معامله‌ای که بنیاد شهید با ایشان انجام داده بود و یک روز آمدند و به من گفتند که من بقیه‌ آن پول را با رهبری حساب می‌کنم بنابراين آقای ولایتی باقی پول را به ما ندادند و اظهار کردند که خودم می‌روم قضیه را با رهبری حل می‌کنم». گفتني است ولايتي در سال ۹۵ و در گفت‌وگو با هفته نامه پنجره تا حدودي در اين باره سخن گفته بود. ولایتی در این مصاحبه می گوید كه سال۵۳ یک روز موجر ما بلایی سرما آورد که من مصمم شدم به هر قیمت که شده، یک خانه بخرم. سرانجام ما سه نفر شدیم. با کسی که زمینی داشت، شریک شدیم و یک ساختمان دوطبقه درست کردیم.

 

وی ادامه می‌دهد: سال ۶۰یا ۶۱ بنده مطبم را فروختم. چون انفجار‎‎ها و ترور‎‎های منافقان پیش آمده بود و دیگر نمی‎توانستیم به مطب برویم. یک خانه کلنگی در تجریش خریدم. برای این خانه کلنگی، یک میلیون تومان از آقای عسگراولادی وام گرفتم و به هر حال خانه‎ای ساختیم. ولایتی در ادامه توضیحات خود پیرامون منزلش چنین می‌گوید: آقای دعاگو که الان امام جمعه شمیرانات است(اين اظهارات براي سال‌هاي قبل است و آقاي دعاگو از دنيا رفته‌اند)، آن زمان ريیس کمیته بود. به من گفت خانه شما امنیت ندارد و به مصلحت نیست كه شما اینجا باشید.

 

گفتیم کجا برویم؟ کاخ سعد‎آباد محل کمیته شده بود. خانه‎ای نزدیک به کمیته وجود داشت که متعلق به بنیاد شهید بود. من با آقای کروبی وارد مذاکره شدم که این‎ خانه را با خانه قبلی معاوضه کند. آمدند خانه را ۳۶میلیون تومان و خانه بنیاد شهید را ۵۱ میلیون تومان ارزیابی کردند. وی تاريخ این ارزیابی را سال ۷۱ – ۷۰ بيان می‌کند و در پاسخ به این سوال که آیا با چنین معاوضه‌ای مشکل امنیتی برطرف می‎‎شد، می‌گوید: بله، ۱۵میلیون تومان ما باید سر می‎‎دادیم. مدت طولانی باید ماهی۷۰۰هزار تومان می‎‎دادیم.

 

ريیس هيات موسس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا می‌دانید حالا قیمت خانه‎تان چقدر شده است؟می‌گوید: صبر کنید، عرض کنم. خانه‎ای که گرفتیم ۱۰۰۰متر بود. ۲۲۴متر از این خانه را حسینیه کردیم. اين اواخرکه دیديم این حسینیه احتیاج به توسعه دارد، ۲۰۰متر دیگرش را نيز وقف کردیم. پس، از ۱۰۰۰متر ۶۰۰متر برای ما مانده است. در دوطبقه بالا چهارتا از فرزندان‌مان که ازدواج هم کرده‎اند زندگی می‎‎کنند. ما هم که پایین می‎نشینیم، پس در این ۶۰۰متر پنج‌خانواده زندگی می‎‎کنند.

 

سرلشكر مغضوب

ماجراي سرلشكر فيروزآبادي نيز ابتداي قصه بود و همگان از آن خبر دارند. بالاترين مقام نظامي ايران براي نزديك به سه دهه ناگهان مغضوب كساني مي‌شود كه در زمان مسئوليت وي سكوت كرده بودند و به نظر وي‌نيز بايد مانند ساير افرادي كه از برجام و دولت حمايت كردند، تخريب مي‌شد. در همين راستا دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی كه فقط عدالت‌شان قرار است برخي را مورد عنايت قراردهد درباره جزيیات ناگهان روند مطالبه بازپس‌گیری ویلای لواسان از آقای فیروزآبادی گفت كه جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای به دادستان تهران در خصوص ویلای مصادره‌ای که سرلشکر فیروزآبادی، ريیس سابق ستاد کل نیرو‌های مسلح به مدت ۲۵ سال در آن زندگی می‌کند، خواستار بازپس‌گیری آن شد.اين تيم بلافاصله در برنامه‌اي مدون، فيلمي از منزل فيروزآبادي منتشر كردند و در ادامه نيز فيروزآبادي اين خانه را تحويل داد.

 

تفسير به راي عدالت

همه مردم ايران منتظر هستند تا تمام مسئولاني كه از طرق مختلف به اموالي خاص دست پيدا كرده‌اند، شناسايي،اموال آن‌ها اعلام‌ ودارايي‌شان بازپسگيري شود و در اين شكي نيست اما اينكه فقط برخي افراد و جريان‌هاي خاص هدف تخريب باشند و چند نفر انگشت‌‌شمار به مردم معرفي شوند، بايد در اصل اين اقدام شك كرد.عدالت اين نيست كه فقط برخي از نزديكان ما در امان باشند وعده‌اي براي منافع سياسي و جناحي عليه عده‌اي ديگر موضوع بگيرند و با استفاده از رانت اطلاعاتي كه دارند دست آن‌ها را براي مردم باز كنند. اين در اصل بي عدالتي بارز است و اگر افرادي با اين حربه سعي دارند با عده‌اي ديگر تسويه حساب كنند، بايد بدانند كه مردم از اين نيت شوم آن‌ها آگاه‌خواهند شد و عاقبت خوشي در انتظار آن‌ها نيست.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش