دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۸ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۸۸۵۰
سیاست داخلی

پیشرفت شگفت‌انگیز یک ژن‌ خوب در بيمه سرمد

مجتبی کاتب,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
فرزند غلامرضا کاتب عضو سابق هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بدون حتی یک روز تجربه حضور در بیمه، به عنوان مدیرعامل شرکت بیمه سرمد منصوب شده است.

به گزارش رویداد۲۴، پس از راه‌اندازی کمپین فرزندت کجاست، مدیران زیادی درباره وضعیت شغلی فرزندان خود توضیح دادند. برخی از پاسخ‌ها قانع کننده بود و برخی دیگر به طعنه می‌ماند تا پاسخ! یکی از مدیرانی که درباره وضعیت فرزند او سوال شد، غلامرضا کاتب عضو سابق هیات رییسه مجلس بود که فرزندش به عنوان عضو هیات مدیره بیمه سرمد مشغول به کار است. از غلامرضا کاتب درباره وضعیت شغلی و پست فرزندش در بیمه سرمد پرسیدیم اما او تنها به پاسخ «شما خیلی بیکارید» اکتفا کرد! احتمالا بهتر باشد با بررسی بیشتر به مسیر مدیریتی ژن خوب کاتب پسر پی ببریم، شاید معلوم شود چرا کاتب پدر یک رسانه را برای طرح چنین پرسشی بیکار توصیف می‌کند.

 

حرکت یک گام تا مدیرعاملی!

 آنگونه که در پرتال رسمی اطلاع‌رسانی شرکت بیمه سرمد آمده، مدیرعامل قبلی این شرکت اسماعیل دلفراز بوده است. او در بهمن سال گذشته توسط صیدی مدیرعامل پرحاشیه بانک صادرات از بیمه سرمد کنار گذاشته می‌شود تا این شرکت از آن زمان تاکنون همچنان بدون مدیرعامل بماند. پس از برکناری پرسرو صدای مدیرعامل، مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده برای انتخاب اعضای هیات‌مدیره بیمه سرمد با حضور سهامداران برگزار می‌شود تا اعضای هیات‌‍ مدیره انتخاب شوند.

 

مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذاری غدیر، گروه مالی صادرات، سرمایه‌گذاری خوارزمی و آرمان اندیشان رستاک به عنوان اعضای هیات مدیره بیمه سرمد انتخاب شدند اما یک تغییر کوچک، اتفاقات بزرگی را در بیمه سرمد رقم زد. مجتبی کاتب فرزند غلامرضا کاتب به عنوان مدیرعامل شرکت آرمان اندیشان رستاک انتخاب شده بود تا از این طریق به هیات مدیره بیمه سرمد راه یابد و پله‌های ترقی را یک شبه تا سمت رییس هیات مدیره طی کند.

 

بنابر اطلاعیه معرفی و تغيير در ترکیب اعضای هیات مدیره در وبسايت بيمه سرمد، مجتبی کاتب ابتدا به عنوان عضو موظف هیات مدیره معرفی شده است. خردادماه امسال در سایت بیمه سرمد یادداشتی با عنوان «خرداد، ماه تفکر» منتشر شد که در پایان آن عبارت «مجتبی کاتب رییس هیات مدیره» دیده می‌شد.

 

با آنکه در بخش معرفی مدیران در سایت بیمه سرمد نام مجتبی کاتب به عنوان نایب رییس هیات مدیره ذکر شده، در اخباراین سایت از او با عنوان رییس هیات مدیره نام برده شده است. با این حال، بر اساس اطلاعیه‌ای که بیمه مرکزی منتشر کرد، صرفا مدیرانی که اسامی آن‌ها در سایت بیمه مرکزی درج شده، از نظر نهاد ناظر مورد تایید شناخته می شوند. مراجعه به سایت بیمه مرکزی نشان می‌دهد که «پرویز مقدسی» از نظر این نهاد، ريیس هیات مدیره بیمه سرمد است. در شرایطی که وضعیت «مجتبی کاتب» در بیمه سرمد به روایت آنچه در سایت این شرکت و بیمه مرکزی دیده می‌شود مبهم و نام مدیرعامل شرکت نیز نامعلوم است. تماس با مرکز امور مشتریان این شرکت نشان داد فرزند غلامرضا کاتب هم اکنون بیمه ‌سرمد را به صورت سرپرست اداره می‌کند.

 

مجتبی کاتب,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
مجتبی کاتب,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

۲۲ سالگی؛ سن شکوفایی فرزند آقای نماینده

آنچنان که سابقه شغلی و تجربه فرزند غلامرضا كاتب نشان می‌دهد از او سال ۸۸ یعنی در سن ۲۲ سالگی مدیرعامل و عضو هیات مدیره گسترش ارتباطات ماهواره‌ای امروز، عضو هیات مدیره شرکت واگن‌سازی پلور سبز، ریيس هیات مدیره خودروهای سفارشی ایران خودرو، نایب ريیس هیات مدیره شرکت پرسی ایران گاز تهران، نایب ريیس هیات مدیره شرکت آلوپن، قائم مقام مدیر عامل شرکت گسترش انفورماتیک ایران و ريیس و عضو هیات امنا دانشگاه علمی کاربردی مرکز گسترش انفورماتیک ایران بوده است!

 

اینکه چگونه فرزند غلامرضا کاتب توانسته در این سن در هیات مدیره ۷ شرکت عضو شود، سوال بزرگی است که باید در گزارشی دیگر به آن پرداخت اما نکته مهم آن است که هیچکدام از شرکت‌ها ارتباطی به فعالیت‌های بیمه‌ای ندارد، با این وصف طبیعی است زمانی که نام فرزند غلامرضا کاتب به عنوان عضو هیات مدیره بیمه سرمد معرفي شد، صلاحیت او توسط بيمه مركزي پذیرفته نشود، با اینهمه معلوم نیست فرزند غلامرضا کاتب عضو هیات رییسه مجلس چگونه به عضویت هیات مدیره بیمه سرمد درآمده است!

 

گفته شده برای عضویت مجتبی کاتب در هیات مدیره سرمد پافشاری‌های زیادی صورت گرفته است. بر پایه اطلاعات خبرنگار رویداد۲۴ تا زمان ریاست عبدالناصر همتی بر بیمه مرکزی او در مقابل فشارها، مقاومت کرده بود اما با لابی فراوان، بیمه مرکزی در نهايت صلاحیت كاتب را پذيرفت. با نگاهي آيين نامه بيمه شرايط عضويت در هيات مديره شركت بيمه به چشم مي‌خورد كه طبق قانون تنها رییس هیات مدیره مي‌تواند سمت سرپرستي شركت بيمه را برعهده داشته باشد.

 

تخلف آشكار

 در تبصره ۱ ماده ۱۷ آیین نامه شماره ۴۰ از مصوبات شورای عالی بیمه آمده است در صورت استعفاء، عزل يا فوت هر يك از مديران فني مؤسسه بيمه يا سلب شرايط آنها (به تشخيص بيمه مركزي ايران)، مؤسسه بيمه موظف است حداكثر ظرف دو ماه فرد واجد شرايط ديگري را به بيمه مركزي ايران معرفي کند. بيمه مركزي ايران موظف است حداكثر ظرف يك ماه نظر خود را در مورد صلاحيت فرد معرفي شده اعلام كند. تا زمان انتصاب مدير فني مورد تأييد بيمه مركزي ايران، انجام وظايف وي بر عهده مدير عامل يا قائم‌مقام مدير عامل مؤسسه بيمه خواهد بود.

 

در ادامه همین مصوبه آمده است: چنانچه مؤسسه بيمه به هر علت بيش از سه ماه در هر يك از رشته‎هاي بيمه فاقد مدير فني تأييد صلاحيت شده باشد،‌ رئيس كل بيمه مركزي ايران موظف است در اجراي ماده ۴۱ قانون تأسيس بيمه مركزي ايران و بيمه‎‌گري موضوع را همراه با پيشنهاد مشخص در شوراي‌عالي‌بيمه مطرح کند.

 

 از رفتن مديرعامل سابق بيمه سرمد حدود هفت ماه مي‌گذرد و اين شركت بيمه هنوز در بلاتكليفي انتخاب مديرعامل به سر مي‌برد. بنابراين از يك سو عدم تعيين مديرعامل در موعد مقرر و از سوي ديگر تعيين اعضاي هيات مديره بدون تخصص لازم؛ سرپيچي آشكار اين شركت بيمه، از قانون محسوب مي‌شود. در اين ميان بيمه مركزي ايران نيز بايد در اين زمينه پاسخگو باشد و کوتاهی و چشم پوشی رخ داده متوجه اين نهاد است.

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش