یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۲۱:۲۳ - ۱۲ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۲۲۶
سیاست داخلی

سلطانی‌فر و صالحی امیری از روی کفایت انتخاب شدند؟

دادکان: کشورمان را دست افراد نالایق و دروغگو داده‌ایم/ بچه های خودتان را هم بفرستید مدافع حرم شوند

محمد دادکان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
دادکان که به دعوت علی ضیا به «فرمول یک» آمد، تند و صریح درباره مسائل گوناگون از استعفایش تا پیشنهاد وزارت، وضعیت فعلی مملکت، دانشگاه آزاد و اصولگرا و اصلاح طلب بودنش سخن گفت.

به گزارش ورزش سه، سیدعلی ضیا امشب در برنامه «فرمول یک» میزبان محمد دادکان رییس اسبق فدراسیون فوتبال بود.

 

فشار می آوردند که تیم ملی حتما باید صعود کند

دادکان در ابتدا با بیان اینکه تیم ملی این ظرفیت را دارد که جزو سه چهار تیم اول جام ملت ها باشد، درباره برخی فشارهایی که همیشه روی این تیم بوده اظهار کرد: کسانی که اصلا توپ را تشخیص نمی دادند به عنوان مسئول ورزش کشور انتخاب شدند و شرایط را طوری پیش بردند که انگار تیم ملی حتما باید در جام جهانی صعود کند.

 

فدراسیون باید استقلال داشته باشد

وی افزود: اکنون هم با کی روش همین کار را می کنند و می گویند اگر صعود نکند او را نمی خواهیم. استقلال یک فدراسیون خیلی مهم است. من ۴۰ سال است معلمم و بر این اعتقادم. وقتی استقلال نداشته باشیم و تصمیمات جای دیگری گرفته شود می بینیم با سرمربی تیم ملی که نماد کشور است چه برخوردهایی می شود.

 

در فوتبال نمی شود چیزی را پیش بینی کرد فقط می توان آرزوی موفقیت کرد

این مدیر باسابقه تاکید کرد: چه کسی گفته است ما باید صعود کنیم؟ ایتالیا ۱۰ موقعیت گل را از دست داد اما کره شمالی یک موقعیت داشت و از آن استفاده کرد، در فوتبال نمی شود چیزی را پیش بینی کرد. حرف درباره تیم ملی یک کار تخصصی است و کسانی باید صحبت کنند که تخصص آن را دارند. در زمان من هم هجمه و فشار علیه تیم ملی بود اما من سعی کردم آنها را نادیده بگیرم.

 

گفتند بختیاری زاده، گل محمدی و دایی را از تیم ملی حذف کن من هم استعفا دادم

دادکان در پاسخ به ضیا درباره ماجرای استعفایش از فدراسیون فوتبال توضیح داد: در یک برنامه به من گفتند شما از فدراسیون رفتی؟ گفتم نه بهتر است بگوییم برکنار شدم. به من گفتند اگر سهراب بختیاری زاده، یحیی گل محمدی و علی دایی در تیم ملی نباشند بهتر است من گفتم نباید افراد غیرتخصصی نظر بدهند. هر سه این افراد موفق بودند.

 

رییس وقت وزارت ورزش می خواست رییس فدراسیون هم باشد و باعث تعلیق فوتبال شد

وی دراین باره که چرا باعث ۱۸ ماه تعلیق فوتبال شده است، تصریح کرد: من فوتبال را تعلیق نکردم. من استعفایم را دادم و رفتم. رییس وقت وزارت ورزش می خواست رییس فدراسیون هم شود فیفا به همین خاطر تعلیق گذاشت. من استعفا دادم و در دفترم این را رسانه ای کردم. آن موقع فیفا قدم گذاشت تا بر انتخابات بعدی نظارت کنند اما آن آدم (علی آبادی) کنار نمی رفت و می گفت من باید باشم. می خواستند این موضوعات را به من بچسبانند اما گفتم به خاطر وطنم استعفا می دهم. آن زمان من عضو فیفا و دو کمیته در آسیا بودم اما به راحتی نامه نوشتند و گفتند دادکان رفته و کرسی های من را گرفتند. اخیرا آقای تاج مرا معرفی کردند و من می روم و می آیم. کمیته اجرایی آسیا هم در اختیار ایران بود که آن را هم از ما گرفتند.

 

ضعیف ترین آدم را سر کار می گذاریم و می گوییم اجنبی ها نمی گذارند کار کنیم!

دادکان درباره صراحت لهجه اش گفت: حرفهای من نه علیه دینم است نه نظام و با سر بالا با شهامت حرف می زنم. شما می گردید و ضعیف ترین آدم را سر کار می گذارید. یاد گرفته ایم بگوییم اجنبی ها و خارجی ها و اسراییل و آمریکا و انگلیس نمی گذاشتند. شما و برنامه تان جوانید. این را بدانید که دو چیز قوام هر کشور، حکومت و قومی است؛ عدالت و آزادی. دو چیز هم هر قومی را زمین می زند؛ دروغ و افراد نالایق.

 

کشورمان را دست افراد نالایق و دروغگو داده ایم

وی تاکید کرد: ما کشورمان را دست افراد نالایق و دروغگو گذاشته ایم که کشور بزرگ و با عظمت ما را بچرخانند. چه کسی گفته باید ۸ سال باشید؟ کشوری که نفت و گاز دارد و سالی ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد دارد اما در مقابل کشوری که فقط چاقو و ساعت دارد چه دارد؟ سوییس فقط مدیر تولید کرده است. وقتی نمی توانی برو. چرا مملکت مستاصل بماند. همه اش می گویند ما دشمن داریم! بابا دشمن همین جا است. شما فرصت را از جوانها گرفته اید. من ۵۰ ساله بودم مرا کنار گذاشته اید حالا ۶۳ ساله شده ام برای من زشت نیست برگردم؟

 

گفتند رییس جمهور برای وزارت ورزش چهار شرط دارد

رییس اسبق فدراسیون فوتبال در پاسخ به سوال ضیا مبنی بر اینکه آیا شما پیشنهاد وزارت ورزش در دولت اول روحانی را رد کردید، گفت: نه من این کار را نکردم. مرا مثل بقیه صدا کردند و از من برنامه و اسامی که می خواهند با من کار کنند گرفتند و گفتند برای وزارت ورزش شانس داری. چهار شرط هم گذاشتند و گفتند آقای رییس جمهور برای هر وزیری شروط تخصص، خوش نامی، مبارزه با فساد موجود و خصوصی سازی را در نظر دارد. من گفتم سه و چهار را دارم. خصوصی سازی کرده ام و با فساد هم مبارزه کردم.

 

به من گفتند واجد شرایط هستی اما سلطانی فر و صالحی امیری انتخاب شدند!

وی ادام داد: در آن جلسه آقای ربیعی بود و می تواند بگوید من کجا را خلاف گفتم. آقای کلانتری هم آمد. گفتم یک و دو را از مردم بپرسید. آقای ربیعی دفتری را باز کرد و گفت ما عضو کمیته ای هستیم که باید وزیر را انتخاب کنیم و شما یک و دو را هم دارید. من بیرون آمدم و بعدها فهمیدم این خصوصیات در آقای سلطانی فر و صالحی امیری بوده است! عیبی ندارد مدیر بشوید. اما شما روی کفایت انتخاب شده اید؟ ولله نه. روی روابط انتخاب شدید. از من هم خواستند با اینها کار کنم گفتم اصلا.

 

۹ نفر صاحب نظر را کنار می گذاریم و فرد نامربوط را مدیر می کنیم

دادکان در پاسخ به اینکه چرا گوشه ای از کار را نگرفتید و کمک نکردید، گفت: چینی ها وقتی سمیناری برگزار می کنند آخر سر برگه ای می دهند و می گویند اظهارنظر کنید. کسی مثل من که شرکت می کند می گوید پردازش اطلاعات شما ضعیف است. روز آخر می گویند شما درست می گویی ما ۱۰ نفر را به عنوان وزیر انتخاب می کنیم، همه با هم کار می کنند و در نهایت یکی وزیر می شود و ۹ نفر دیگر موظفند با او کار کنند. ولی در ایران ما ۱۰ نفر را انتخاب می کنیم که ۹ نفرشان صاحب نظرند ولی کار را به آنها نمی دهیم و می دهیم به نفر ۱۰ که این ویژگی ها را ندارد! بخش اعظم مدیران اینگونه انتخاب می شوند. شما اگر وطنتان را دوست دارید این کار را نکنید. در سوییس بر اساس لیاقت ها افراد انتخاب می شوند.

 

همه چیزم را بدهم دینم را نمی دهم

وی در بخش دیگری از سخنانش اذعان کرد: من بعد انقلاب موهایم را کوتاه نکردم و ریش نگذاشتم. از سال ۵۰ همین گونه بودم و اعتقاداتی داشتم که به آن وفادار بودم و خودم و خانواده ام همه چیزم را بدهم دینم را نمی دهم.

 

۸ سال آنها در جام بودند ۶ سال اینها بر جام هستند چه چیزی گیر مردم آمده است

این مدیر پیشکسوت در این باره که اگر شما وزیر شده بودید چه می شد، گفت: وضع حالا با ۶ سال فرق می کند. ۸ سال آنها در جام بودند ۶ سال اینها برجام هستند چه چیزی گیر مردم آمده است؟ ثروتهایشان همه رفت.

 

رییس جمهور بدترین افراد را انتخاب کرده است/ همه فاسد نشده اند آدمهای خوب را نمی گذارند کار کنند

دادکان تصریح کرد: «آن فرد برای من» عزیز است. رییس جمهور می تواند این را درباره افرادی که انتخاب کرده بگوید اما نمی تواند بگوید من بهترین افراد را انتخاب کردم! شما در بعضی موارد بدترین ها را انتخاب کردید. مملکتی رو به فساد می رود که مردم فکر کنند همه فاسد شده اند به خدا اینطور نیست آدمهای خوب را نمی گذارند کار کنند. من این حق را ندارم بگویم مردم وطن و دینشان را دوست دارند؟ بگذارید مردم اظهارنظر کنند. اگر بگذاریم شرایط بدتر شود خوب است؟

 

ماجرای اخراج دادکان از پرسپولیس در دهه ۵۰

وی ادامه داد: من سال ۱۳۵۵ بدترین حرفها را در پرسپولیس زدم و اخراج شدم. گفتم مدیریت پرسپولیس دارد اشتباه می کند و صبحش عذرم را خواستند. بعد از چند ماه مورد تشویق قرار گرفتم و به تیم ملی هم رفتم. قصد من از انتقاداتم فقط این است که بگویم ایران، دینم و مردم را دوست دارم. دلم می خواهد حرف بزنم و کسی را هم نمی توانم تخطئه کنم.

 

سیدجلال حسینی بزرگترین غایب تیم ملی است

دادکان در پاسخ به سوال برنامه مبنی بر اینکه بزرگترین غایب تیم ملی کیست، گفت: سیدجلال حسینی، رضا قوچان نژاد، سعید عزت الهی هر سه غایبند. قوچان نژاد سالیان سال توپ زده، عزت اللهی هم جوانی است که باید به او احترام گذاشت، سیدجلال هم زمان خود من کاپیتان تیم ملی در عربستان بود و در فوتبال سن و سال مطرح نیست و توانایی مهم است. من سیدجلال را انتخاب می کنم.

 

اصولگرا و اصلاح طلب دنبال منابع قدرت، شهرت و ثروت هستند

وی در این باره که شما اصلاح طلبید یا اصولگرا، یادآور شد: اصولگرا و اصلاح طلب دنبال منابع قدرت، شهرت و ثروت هستند. جان امام حسین مردم کشورم گول هیچ کدامشان را نخورید. یکی شان بیاید جلوی من بگوید ما نبردیم و نخوردیم و نه شهرت طلب بودیم نه قدرت طلب. تا من خلافش را ثابت کنم. باید از هر کدام آنها سه سوال پرسید؟ بچه هایت کجاست؟ اکثرا انگلیس، آمریکا، کانادا و فرانسه! دومین سوال که بچه هایت کدامشان مثل شهید حججی شدند یا در خانواده تان چه کسی شهید و جانباز شده؟ به مولا علی هیچ کدام! همچنین بپرسید خانه ات کجا بوده الان کجایی؟

 

دادکان پاسخ این سوالات را اینگونه داد: من دو دختر دارم، پسر ندارم. هر دو فوق لیسانس دارند،  روانشناسی بالینی و میکروبیولوژی هستند. هر دو خانه اند و من رانتی ندارم. بچه پاچنار هستم و خانه پدری ام ۱۴۰۰، ۱۵۰۰ متر بود. اکنون در میرداماد در یک آپارتمان ۱۷۰ متری می نشینم. آن زمان هم پاچنار وسط شهر بود نه پایین شهر.

 

بچه های خودتان را هم بفرستید مدافع حرم شوند

رییس اسبق فدراسیون فوتبال اظهار کرد: دیروز جانباز ۷۵ درصد به من پیام داد و گفت یادت افتادم که ۳۲ سال پیش شما فقط در فدراسیون کشتی از من دفاع کردی، از تو ممنونم. ما در کشورمان فقط به یک قشر بدهکاریم و وامدار یک قشر هستیم، هرجا سخنرانی کردم گفتم ما به یک قشر بدهکار و وامدار هستیم آن هم خانواده شهدا و جانبازان. شما وقتی در دولت هستی مدافعان حرم تشویق می شوند خب بچه های خودتان را هم بفرستید آن وقت انقلاب سرشار می شود. روح امثال شهید حججی و همت هم شاد باشد.

 

احمدی نژاد هم مرا می خواست

وی در پاسخ به این سوال ضیا مبنی بر اینکه شما در دولت اصلاح طلب سرکار آمدید، در دولت اصولگرا برکنار شدید و در دولت روحانی دعوت به کار شدید، اینها یعنی شما اصلاح طلبید، گفت: آقای دکتر احمدی نژاد در دو برنامه تلویزیونی از من به نیکی یاد کرد و گفت هیچوقت نمی خواستم دادکان برود، پس او هم که اصولگرا بود مرا می خواست. زمان هاشمی هم روحش شاد در وزارت علوم مسئول انجمن ورزشی بودم و اعزام دانشجویان فوتبال و فوتسال با من بود.

 

کسی که نمی توانست دانشگاه ۱۵ هزار نفره را بچرخاند او را برای ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذاشتند!

دادکان ادامه داد: دانشگاه آزاد ۳۰ سال اداره کل بود دکتر میرزاده به عنوان رییس دانشگاه وقتی مسئولیت گرفت گفت آقای هاشمی می خواهد این جا را معاونت کند، شما هستید؟ من هم رفتم و چهار سال معاونت ورزشی دانشگاه آزاد شدم. بعد که من کنار رفتم اداره کل شد. بعضی وقتها شما رییس یک مجموعه هستی و موفق نیستی، مثلا رییس دانشگاه شهید بهشتی که ۱۵ هزار نفر دانشجو دارد و نمی توانی آنجا را بچرخانی اما شما را به دانشگاهی می برند که ۱میلیون و ۵۰۰ هزار نفر آدم دارد! به منشی آن رییس زنگ زدم گفتم این کار بزرگی است، از پسش برمی آیی؟

 

شهرت پدر دادکان در نزد علما

این مدیر قدیمی در پایان درباره مرحوم پدرش نیز بیان کرد: آقای قوام، حاج آقای ناطق نوری، آقای دانشمند، کافی و نوری همه در نوارهایشان از پدر من یاد کرده اند. آقای قوام می خواسته تعریف معرفت را بشنود، افراد مختلفی را پیش او می برند و نظراتشان را در این باره می گویند. تا اینکه او می گوید مصطفی را صدا کنید. پدر من هم پیش ایشان می رود و می گوید معرفت یعنی نمک بخوری و نمکدان نشکنی. می گوید مصطفی تو بی سواد چیزی به من گفتی که هیچکس نگفت.

 

«فرمول یک» با اجرا و تهیه کنندگی سیدعلی ضیاء شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت ۱۷:۵۰ از شبکه یک سیما روی آنتن می رود.

 

 

  • 22
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش