چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۱۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۲۵۱۰
سیاست داخلی

مجادله‌ لفظی حسن روحانی و عزت الله ضرغامی در جلسه‌ شورای‌عالی فضای مجازی

حسن روحانی و عزت الله ضرغامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
عزت الله ضرغامی از ادامه حضور در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورایعالی فضای مجازی منع شد.

به گزارش سرپوش، روز گذشته برخی منابع خبری اعلام کردند که در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی میان عزت الله ضرغامی و حسن روحانی مشاجره لفظی رخ داده است. آنگونه که گفته شده اختلاف ضرغامی و روحانی بر سر اظهارات رئیس جمهور درباره مسئله حجاب و فضای مجازی بوده است.

 

عزت الله ضرغامی در جلسه شورای عالی فضای مجازی به حسن روحانی اعتراض کرده بود و گلایه کرده که چرا چنین سخنانی درباره حجاب گفته و روحانی پاسخ داده او در مقامی نیست که از رئیس جمهور بازخواست کند و به ضرغامی گفته از جلسه بیرون برود.

 

یکی از فعالان رسانه‌ای اصولگرا خبر داده ضرغامی در واکنش به روحانی می‌گوید در جایگاهی نیستید که من را از جلسه بیرون کنید و در نهایت روحانی به نشانه اعتراض جلسه را ترک می‌کند. پس از این ماجرا امروز سایت جماران در خبری اعلام کرد که ضرغامی از در جلسات شورای عالی فضای مجازی منع شده است.

 

بیشتر بخوانید

فیلم/ ضرغامی اخراج شد

 

حسن روحانی: رسانه آزاد نداریم/ با فیلتر تلگرام همه ضرر کردیم

 

آشنا: سخنان روحانی درباره حجاب نامتعارف نبود

 

واکنش دفتر رئیس‌جمهور به انتقاد‌های آیت‌الله مکارم‌شیرازی از سخنان روحانی

 

آنگونه که جماران خبر داده دستور اخراج ضرغامی از شورای عالی فضای مجازی از سوی دفتر یکی از مقامات عالی رتبه نظام به او ابلاغ شده است. با توجه به درگیری لفظی ضرغامی و روحانی، بزرگترین احتمال این است که دستور اخراج ضرغامی توسط دفتر روحانی به ضرغامی ارسال شده است.

 

ضرغامی پیش از این درباره وعده‌های تحقق نیافته روحانی به او انتقاد کرده بود و گفته بود تقریبا هیچ کدام از وعده های انتخاباتی آقای روحانی عملی نشده و راهبردهای او ، همگی به بن بست رسیده است.

 

این در حالی است که اظهارات ضرغامی از سوی برخی اصولگرایان نزدیک به او نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه اصولگرای جوان گفته بود ‌«شان حقوقی رئیس جمهور (هر کس که باشد) از ملت و نظام است. نباید در جمع زیردست یا زمانی که مدیر جلسه است چشم در چشم یا انگشت در چشم و دو به دو تا مرز شکستن او پیش‌رفت، اشتباه است. نگوییم این روحانی با اون مواضع حقش هست. شان حقوقی ارجح است.»

 

برخی دیگر از اصولگرایان از ضرغامی حمایت کردند و او را به خاطر ایستادگی روی مواضعش ستوده بودند. سایت اصولگرای مشرق از زبان محمد ایمانی نوشته بود «باید به آقای ضرغامی به خاطر انتقاد و امر به معروف و نهی از منکر به جایی که سر جای خود (شورای عالی فضای مجازی) انجام داده، خدا قوت گفت، به ویژه اینکه این احساس تکلیف و صراحت به هنگام، مانع از ایجاد فضای اختناق و تک گویی و خودکامگی می‌شود.»

 

اختلاف ضرغامی با روحانی بر سر موضوع انتخاب مجری برای گفت‌وگوی تلویزیونی با رئیس جمهور و ارائه گزارش صد روزه نیز قبلا حاشیه‌ساز شده بود. پس از انتخابات سال ۹۲ روحانی خواسته بود سونیا پوریامین مجری برنامه‌های آشپزی و اجتماعی باشد اما ضرغامی مخالفت کرده بود و گفته بود او اطلاعات سیاسی به روز ندارد. این اختلاف تا حدی پیش رفت که برنامه یکی دو ساعت با تاخیر پخش شده بود.

 

ضرغامی منتقد سرسخت روحانی است؛ او در فضای مجازی حضور فعال دارد و کنایه‌های خود به روحانی را هر از گاه آنجا منتشر می‌کند. هر زمان هم لازم شد، آن را در رسانه‌ای رسمی می‌گوید. او در مصاحبه‌ای به آرمان گفته بود: «نکته جالب درباره آقای روحانی این است که هنگامی که با ایشان صحبت می‌کنید و برای ایشان دوساعت استدلال می‌کنید، هنگامی که جلسه تمام می‌شود انگار که با این بشقاب صحبت کرده‌اید و هیچ تغییری در رویکرد ایشان مشاهده نمی‌کنید.این وضعیت حتی در چهره ایشان نیز وجود ندارد و چهره ایشان به شکلی نیست که انسان علاقه به ادامه دادن داشته باشد. »

 

عزت الله ضرغامی در انتخابات سال ۹۶ به عنوان نامزد اصولگرایان وارد شد اما به عنوان نامزد نهایی انتخاب نشد.

 

روحانی چه گفته بود؟

روحانی هفته پیش در جلسه‌ای با حضور وزیر، معاونان و مدیران وزارت ارتباطات گفته بود «متأسفانه در مسئله حجاب، اول از زن شروع می‌کنیم، درحالی‌که قرآن ابتدا مرد را از نگاه هرز دور می‌کند، اما ما می‌رویم و به‌خاطر حجاب دختران و زنان را دستگیر می‌کنیم... همه آنچه درباره حجاب در قرآن آمده برای حمایت از زن است، اما به‌گونه‌ای رفتار شده که انگار باید چماقی بر سر زن باشد و این به‌خاطر آن است که مسئله حجاب را درست در جامعه تبیین نکردیم.»

 

این سخنان روحانی انتقاد آیت الله مکارم شیرازی را نیز به همراه داشت. مکارم گفته بود سخنان روحانی درباره «فضای مجازی» و «حجاب» زننده بوده است.

 

 

rouydad24.ir
  • 48
  • 10
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
کار خوبی کرد روحانی باید میزد ...
درمورد حرفهای روحانی منفی میباشد
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش