چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۲۲ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۴۵۰
سیاست داخلی

حسن عباسی؛ تجسم بولتن‌های محرمانه برای جوانان اصولگرا

حسن عباسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
حسن عباسی در هفته پیش رو بسیار خبرساز شد. از اظهاراتش درباره واگذاری فوتبال کشور به بسیج تا توهین‌هایش به وزیر امور خارجه و رئیس جمهور و رئیس مجلس؛ همگی او را به دوباره خبر ساز کرد.

به گزارش رویداد۲۴، برای چندمین بار نام حسن عباسی در رسانه‌ها پیچیده است. از یک طرف تحلیل فوتبالی ارائه داد « اگه فوتبال دست ۴۴ تا بچه بسیجی بود تاحالا همه رو سوراخ کرده بودیم و قهرمان بودیم» جالب اینجاست که حسن عباسی نمی‌داند بسیج چندین تیم فوتبال دارد که البته هنوز به لیگ برتر نرسیده‌اند و سال‌هاست در لیگ دسته دو (مقاومت تهران) بازی می‌کند. حسن عباسی از طرف  دیگر ادعا کرد که در کشورهای غربی خیلی اعتبار  دارد و در نهایت با فحش دادن به ظریف و لاریجانی و روحانی، هفته پرماجرای خود را به پایان رساند.

 

حسن عباسی با اشاره به لغو سخنرانی رئیس مجلس در کرج به مناسبت سالگرد انقلاب گفته بود «ملت رشید کرج در یک حرکت انقلابی، طوماری را امضا کرد که یکی از بانیان برجام را از سخنرانی در سالگرد انقلاب در کرج محروم کردند. از جریان‌های دانشجویی که پیشتاز بودند، قدردانی می‌کنم. از امام جمعه محترم کرج که از این موضع جوانان انقلابی حمایت کردند، تقدیر می‌کنم.»

 

عباسی خطاب به سران ارشد کشور اینگونه گفته بود «آقای لاریجانی، شخص علی مطهری، حسن روحانی و ظریف، چهار روز دیگر که مسئولیتتان در کشور تمام شود، اگر پایتان را در مسجد یا جامعه بگذارید، به خاطر اینکه از بانیان برجام بوده‌اید، مردم به صورت شما تف می‌اندازند!»

 

عباسی سالهاست که اعتبار گذشته را ندارد و جز مساجد قم، جای دیگری محافل او گرم نمی‌شود. اوج شهرت او اوایل دهه هشتاد بود. زمانی که چهره‌های اصلاح‌طلب، در فضای نسبتا باز دانشگاه‌ها جولان می‌دادند و از اصولگرایان، کسی یارای مقابله با آن‌ها را نداشت، در آن فضا حسن عباسی تک ستاره محافل اصولگرایی شد.

 

بین محافل اصولگرا، عموما یکی از افتخارات این است که با مقامات ارشد در ارتباط باشی یا به بولتن‌های محرمانه دسترسی داشته باشی. حسن عباسی برای جوانان تازه‌کار اصولگرا تجسم بولتن‌های محرمانه بود؛ از قدرت هسته‌ای ایران می‌گفت و از توان تروریستی ایران در آمریکا! و برای دشمن فرضی خط و نشان می‌کشید.

 

در نظریات خاصش، با تقسیم جهان به پنج تمدن آنگلوساکسون و بوداییسم و یهودیسم و اسلام و غیره، معتقد بود یک کشور مسلمان در جنگ تمدن‌ها باید مجهز به سلاح هسته‌ای باشد. جالب آنکه داشتن سلاح هسته‌ای در فتوای رهبر انقلاب رد شده بود.

 

تخصص آقای دکترین! فقط سیاست و فوتبال نیست. اتفاقا روزگاری به نقد سینمایی روی آورد و شروع به نقد سریال‌های آمریکایی پرداخت و از دل سریال‌های «لاست» و «فرار از زندان» و ... تبلیغات یهود و سایر فرقه‌های فکری آمریکایی را استخراج می‌کرد. مثلا درباره کارتون یوگی و دوستان گفته بود «با ساخت انیمیشن «یوگی» که در ایران نیز پخش شد، شیخ‌الانبیا حضرت نوح (ع) را مورد اهانت قرار دادند!»

 

در یکی از نقدهایش به سریال لاست گفته بود محال است بازیگر زن سفیدپوست با مرد سیاه‌پوست دوست شود چون آنها معتقد به تبعیض نژادی هستند. جالب آنکه در فصل بعد سریال، همان دو بازیگر با یکدیگر بودند. نقد بعدی حسن عباسی که هیچگاه گفته نشد، در این باره شنیدنی می‌شد.

 

حسن عباسی گفته ۲۷ شکایت علیه او شده است. بعید است تهیه کننده یوگی و دوستان از او شکایت کرده باشند؛ هر چه هست این سوی مرزهاست. البته او در ریاضیات دقت لازم را ندارد و گاهی اغراق می‌کند. اما با وجود شکایت‌ها و نقدها، هنوز چهره جذاب رسانه‌های اصولگراست.

 

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش