پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۴۸ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۵۸۳۶
سیاست داخلی

هزینه سفر امام‌جمعه خوزستان به انگلستان چقدر خواهد شد؟/ مسلمانان منچستر منتظر موسوی جزایری!

آیت الله موسوی جزایری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
آیت الله موسوی جزایری در سالگرد انقلاب در لندن حضور داشت تا برای ایرانیان مقیم آنجا، آرمان‌هاب انقلاب را تبیین کند. این سفر واکنش‌های بسیاری را به همراه داشته است. منتقدان گفته‌اند او برای درمان راهی انگلستان شده است.

نام موسوی جزایری این هفته در فضای رسانه‌ای کشور پیچید؛ آنهم به خاطر سفر او به انگلستان. ابتدا خبر آمد که موسوی جزایری برای درمان به انگلستان سفر کرده است. روز بعد دفتر او خبر داد که او برای تبلیغ انقلاب به انگلستان رفته است. برخی پاسخ دادند که به خاطر حاشیه‌های سفر هاشمی شاهرودی به آلمان، دفتر موسوی جزایری تصمیم گرفته سفر درمانی بدون حاشیه باشد.

 

دو سال قبل مشخص نشد از طرف چه افرادی تصاویر درمان آیت الله هاشمی شاهرودی در آلمان منتشر شد و باعث نقد‌های شدید به این روحانی اثرگذار در مجلس خبرگان رهبری شد. آن زمان این سوال مطرح شده بود چرا آیت الله هاشمی شاهرودی برای درمان سرطان روده، در بیمارستان مغز (بیمارستان مجید سمیعی در آلمان) بستری شده است»

 

این بار، اما نوبت موسوی جزایری بود. در حالی که شایعه مرگ او صحت نداشت و در رسانه‌ها هم بازتابی نداشت، ناگهان تکذیب درگذشت منتشر شد و نوشته شد که موسوی جزایری در انگلیس به سر می‌برند. تصاویر پوستر سخنرانی او در منچستر هم منتشر شد.

 

آیت الله موسوی جزایری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

معمولا سه دوره «ماه محرم»، «ماه رمضان» و «۲۲ بهمن» سه دوره‌ای هستند که فرصت خوبی برای سفرهای خارجی روحانیون است که به عنوان مبلغ راهی کشورهای دیگر شوند. متولی اعزام مبلغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (زیرمجموعه وزارت ارشاد) است، اما همچون صدها نهادی که در ایران به صورت موازی فعالیت می‌کنند، اعزام مبلغان به کشورهای دیگر نیز متولیان زیادی دارد، با این وصف معلوم نیست این سفر با هماهنگی سازمان ارتباطات اسلامی بوده یا نهادی دیگر مسئول آن بوده است.

 

نکته دیگر آنکه معلوم نیست دلیل انتخاب آیت الله موسوی جزایری به منظور تبیین آرمان‌های انقلاب برای مسلمانان انگلستان و ایرانی‌های مقیم این کشور چه بوده است؟ آیا نام این شخصیت به علت تاثیرگذاری کلام برای مبنای نظرسنجی تعیین نفوذ اندیشه او انجام شده است؟ انتخاب کشور انگلستان در این برهه زمانی برای تبیین آرمان‌های انقلاب توسط کدام نهاد انجام شده است؟ هزینه این سفر چقدر خواهد شد و در شرایطی که رهبر انقلاب بر موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید کرده‌اند، این سفر چه لزومی داشته است؟

 

 

بیشتر بخوانید:

 

 

پیش از این رویداد۲۴ در گزارشی نوشته بود از میان روحانیون بلندپایه ایران، تنها شش نفر هستند که هر شش دوره در مجلس خبرگان حضور داشتند و از این جمع، تنها موسوی جزایری است که جوان‌تر از رهبر انقلاب است.

 

موسوی جزایری همیشه نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بوده و همین مسئله، میزان نفوذ او را بین روحانیون این استان نشان می‌دهد. اما آیا این نفوذ و اعتبار، البته باعث حسادت و تسویه حساب‌های شخصی خواهد شد؟

 

موسوی جزایری از ۵ بهمن در نماز جمعه اهواز حضور نداشته است. البته دفتر او پیش از این هم گاف‌هایی داده است. ساده‌ترین گاف این است که سایت خبری ایشان متن سخنرانی آیت الله را در نماز جمعه ۲۲ دی ماه منتشر کرده است، اما ۲۲ دی شنبه بوده است!

 

در جریان حملات تروریستی اهواز هم تصویری منتشر شده بود که موسوی جزایری و فرماندهان ارشد نظامی نگران از وضعیت تیراندازی بودند، اما نزدیکان موسوی جزایری گفتند در برخی از صفحات مجازی، تحلیل‌های تحریف شده‌ای از آن عکس حاج آقا که روی صندلی، در جایگاه نشسته بودند ارائه کردند. بعضی به دروغ این موضوع را مطرح کرده‌اند که آیت‌الله ترسیده بودند. در حالی که ایشان برای من تعریف کردند محافظ در گوششان گفته روی زمین دراز بکشند، اما قبول نکردند و چهره‌شان به‌دلیل مشاهده آن صحنه این‌گونه بوده، ایشان نگران مردم بودند. ایشان اگر دچار ترس و وحشت شده بودند، همانند دیگران بر زمین می‌خوابیدند یا همان روز به خیابان نمی‌آمدند.

 

آیت الله موسوی جزایری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

یک بار هم تابستان امسال صدرالساداتی تصاویری از سالگرد شبکه الاهواز منتشر کرد و نوشت «باور بفرمایید اگر از این روحانیونی که صف اول نشستند بپرسید این شیشه‌های زیر پای شما چیست؟ خیلی از آن‌ها نمی‌دانند اسمش دَنس فلور است و روی این قسمت می‌رقصند. این جا یکی از گران‌ترین سالن‌های اهواز، به نام قصر طلایی کیان‌پارس است و سالگرد تاسیس شبکه الاهواز تحت نظر نماینده، ولی فقیه در خوزستان است که به منظور مبارزه با وهابیت درست شده و سبک جشن‌هاشان هم بی شباهت به آن‌ها نیست اما سؤال این است که اساسا در جایی که پولدارترین‌های اهواز می‌رقصند، علما چرا باید چنین جشن‌هایی بگیرند؟ مگر مسئولیت الاهواز با ایشان نیست؟ کشاورزی که از زیر پل آهن می‌برد و می‌فروشد تا زن و کودکش گرسنه نماند، ببیند عالم دین و نماینده رهبر (شبکه‌اش) تالار آنچنانی می‌گیرد و دلش از اسلام سرد شود، حرام نیست؟ فقط رقص زن برای مرد روی دنس فلور حرام است.»

 

آیت الله موسوی جزایری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

موسوی جزایری حالا بعد از سخنرانی‌های انگلیس، بار دیگر به ایران بازخواهد گشت. اما همه می‌دانند که سال ۹۷ سال دشواری برای او بود. امید او به روز‌های آینده است.

 

 

rouydad24.ir
  • 41
  • 15
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۲۰
غیر قابل انتشار: ۲۴
جدیدترین
قدیمی ترین
تا رامشیر نیامده اونوقت می ره انگلیس
دراین موقعیت بحرانی اگر برای معالجه به انگلیس رفته کار درستی نکرده.
آیااعتراض کردن هم فایده دارد راست یادروغ چراپخش میکنید باعث فشارخون میشود لااقل سلاممتبمون ازدست ندبم
ما که راضی نیستیم
دمتون گرم...
جدی کاش هزینه هاشونو اعلام کنند
واقعا با پول کی میرند ؟ شما اگه خیلی فکر اسلالم هستی به داد مسلمونای کشور خودت برس که گوشت نشه ۱۲۰ تومان و از سفره مردم حذف بشه
چرا جو سازی می کنید خب برای تبلیغ نظام اسلامی رفتند
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش