جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۳۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۶۲۰۹
سیاست داخلی

تمام حاشیه‌های دستبوسی امام جمعه اهواز بعد از سفر انگلیس

دستبوسی امام جمعه اهواز,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

مسئولاني در كشورمان زندگي مي‌كنند كه با دگرگوني شرايط در ايران و جهان آشنايي ندارند و همچنان تصور دارند كه گردش گيتي متوقف شده است و در دهه‌هاي ۵۰ و ۶۰ سير مي‌كنند. آن‌هايي كه نمي‌دانند به لطف و مرحمت فضاي‌مجازي وگسترش شبكه‌هاي اجتماعي ديگر نمي‌توانند موضوعي را لاپوشاني كنند يا از اذهان‌عمومي دور نگه‌دارند. در همين حال چندي پيش محمدعلی موسوی جزایری، نماينده ولي فقيه در خوزستان و امام جمعه اهواز به انگليس رفته بود و خبر اين سفر رسانه‌اي شد. بعد از انتشار خبر برخي اعلام كردند كه فرد مذكور براي معالجه به سرزمين استعمارپير رفته است حتي عده‌اي نيز خبرمرگ وي را به زبان آورند ولي بعد از اندكي نزديكان او اين ماجراي معالجه را تكذيب كردند و تقصير را گردن استكبار جهاني انداختند. در همين حال کمیل عساکره، مسئول امور رسانه‌ای بیت نماینده ولی فقیه با رد این اخبار به فارس گفت كه موسوی جزایری در صحت و سلامت کامل است و هم اینک در کشور انگلیس حضور دارد. وی ادامه داد: این سفر به منظور تبیین آرمان‌های انقلاب برای خارج نشینان انجام شده و خبر سفر درمانی وی کذب است! موسوی جزایری نيز با اشاره به انتشار شایعاتی درباره سفر وی به کشور انگلیس گفت كه برنامه سفر تبلیغی بنده در ایام فاطمیه به خارج از کشور از قبل برنامه ریزی شده بود و به هیچ وجه درمانی نبود.وقتی به انگلیس رفتم در چند شهر سخنرانی کردم، در یکی از شهرهای انگلیس به من پیشنهاد شد به علت بیماری که داشتم در آنجا هم معاینه شوم، فقط یک بار در مطب پزشک معاینه شدم و در هیچ بیمارستانی در انگلیس بستری نشدم. نماینده ولی فقیه در استان خوزستان گفت كه بنده قبل از سفر، در خطبه های نماز جمعه به مردم اعلام کرده بودم که برای سفر تبلیغی به خارج از کشور خواهم رفت. امام جمعه اهواز در ادامه تصریح کرد: این حرف‌ها تهمت ضدانقلاب است که وقتی دست خود را خالی می بینند به دروغگویی و تخریب متوسل می‌شوند.

 

حواشي يك نماينده

در واكنش به اظهارات موسوي جزايري، رویداد۲۴ در گزارشي نوشت:« او به این سوال پاسخ نداده که دلیل انتخابش به منظور تبیین آرمان‌های انقلاب برای مسلمانان انگلستان و ایرانی‌های مقیم این کشور چه بوده است؟ آیا نام او به علت تاثیرگذاری کلام برای مبنای نظرسنجی تعیین نفوذ اندیشه‌اش انجام شده است؟ انتخاب کشور انگلستان در این برهه زمانی برای تبیین آرمان‌های انقلاب توسط کدام نهاد انجام شده است؟ هزینه این سفر چقدر خواهد شد و در شرایطی که رهبر انقلاب بر موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید کرده‌اند، این سفر چه لزومی داشته است؟پیگیری برای بررسی نهاد اعزام مبلغ نیز بی‌نتیجه ماند؛ هیچ‌کدام از نهادهایی همچون «سازمان تبلیغات اسلامی»، «جامعه المصطفی»، «سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» و «جامعه المرتضی» اطلاعاتی از این موضوع ندادند». اين رسانه ادامه مي‌دهد كه در جریان حملات تروریستی اهواز نيز تصویری منتشر شده بود که موسوی جزایری و فرماندهان ارشد نظامی نگران از وضعیت تیراندازی بودند، اما نزدیکان موسوی جزایری گفتند در برخی از صفحات مجازی، تحلیل‌های تحریف‌شده‌ای از آن عکس حاج آقا که روی صندلی، در جایگاه نشسته بودند، ارائه کردند. بعضی به دروغ این موضوع را مطرح کرده‌اند که آیت‌ا... ترسیده بودند. در حالی که ایشان برای من تعریف کردند محافظ در گوش‌شان گفته روی زمین دراز بکشند، اما قبول نکردند و چهره‌شان به‌دلیل مشاهده آن صحنه این‌گونه بوده، ایشان نگران مردم بودند. ایشان اگر دچار ترس و وحشت شده بودند، مانند دیگران بر زمین می‌خوابیدند یا همان روز به خیابان نمی‌آمدند. یک بار نيز در تابستان سال جاري حجت‌الاسلام صدرالساداتی تصاویری از سالگرد شبکه الاهواز منتشر کرد و نوشت «باور بفرمایید اگر از این روحانیونی که صف اول نشستند، بپرسید این شیشه‌های زیر پای شما چیست، بسياري از آن‌ها نمی‌دانند اسمش دَنس فلور است و روی این قسمت می‌رقصند. این جا یکی از گران‌ترین سالن‌های اهواز، به نام قصر طلایی کیان‌پارس است و سالگرد تاسیس شبکه الاهواز تحت نظر نماینده، ولی‌فقیه در خوزستان است که به منظور مبارزه با وهابیت درست شده و سبک جشن‌هاي‌شان هم بی شباهت به آن‌ها نیست اما سوال این است که در جایی که پولدارترین‌های اهواز می‌رقصند، علما چرا باید چنین جشن‌هایی بگیرند؟ مگر مسئولیت الاهواز با ایشان نیست؟ کشاورزی که از زیر پل آهن می‌برد و می‌فروشد تا زن و کودکش گرسنه نماند، ببیند عالم دین و نماینده رهبر (شبکه‌اش) تالار آنچنانی می‌گیرد و دلش از اسلام سرد شود، حرام نیست؟ فقط رقص زن برای مرد روی دنس فلور حرام است؟».

 

دست‌بوسي‌هاي مساله‌دار

موضوع به همين مسائل حاشيه‌اي خاتمه نيافت و زمان بازگشت آقاي جزايري از سفر فرنگ و پياده شدن او از خودروي بنز، عده‌اي كه مشخص است علاقه وافري به اين روحاني و درس‌هاي تبييني او دارند، سراسيمه به خدمت اين فرد دويدند و تا كمر مقابل وي خم شدند و دستش را بوسيدند! اقدامي كه اگر در زمان رژيم‌هاي منحوس و فاسد قبلي، پادشاهي انجام مي‌داد، وي را فرعون زمان صدا مي‌كردند ولي به نظر مي‌رسد روشنفكري به ميان همه جريان‌ها نفوذ كرده‌است و بسياري از منكرات دچار استحاله شدند.

 

لزوم استحاله مديريتي

خوزستان با وجود تمام ثروتي كه دارد، جزو مناطق محروم ايران محسوب مي‌شود و مردم آن خطه عزيز كه سال‌ها مقابل دشمن ايستادگي كردند امروز با مصايب معيشتي درگير هستند و اگر صدام نتوانست جان آن‌ها بگيرد، برخي با ناكارآمدي مي‌كوشند آب باريكه حيات آن‌ها را با مشكل روبه‌رو كنند؛ حال در اين بين به جاي آن‌كه مسئولان ارشد استاني با شفافيت و تلاش شبانه‌روزي براي بهبود وضعيت آن‌ها كوشش كنند، اقداماتي را در دستور كار قرار دهند كه سبب تشويش اذهان شود، جاي تامل دارد! اميدواريم بهسازي مديريتي در كشور آغاز شود تا شاهد جابه‌جايي‌هايي در ميان مسئولان شويم و كساني را بر مسند قدرت ببينيم كه اگر نمي‌توانند به مردم كمك خاصي كنند، دست‌كم آن‌ها را با اقدامات‌شان خواسته وناخواسته آزار روحي و رواني ندهند.

دستبوسی امام جمعه اهواز,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 

 

ghanoondaily.ir
  • 14
  • 8
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش