چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۲۱ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۵۴۴
سیاست داخلی

مجادله تولیت آستان قدس با دولت همچنان ادامه دارد

رئیسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

حملات سیدابراهیم رئیسی، رقیب انتخاباتی حسن روحانی گویا تمامی ندارد. حملات رئیسی به دولت از زمان انتخابات کلید خورده و هر روز به شدت آن افزوده می‌شود. در هر نشست و جلسه‌ای که ابراهیم رئیسی باشد، نوک تیز حملات خود را متوجه دولت می‌کند. درواقع رئیسی بعد از انتخابات همچنان رویه دوران انتخابات را با همان شدت ادامه می‌دهد و سعی می‌کند در متن جامعه باشد تا فراموش نشود. کنایه‌های هرچند وقت یک‌بار او به دولت و انتقادهایش به دولت را شاید بتوان نمونه دیگری از این برنامه‌ریزی‌ها دانست. او هر انتقادی را فقط متوجه دولت و دولتمردان می‌داند.

 

گویا فقط یک قوه است که مسئولیت تمام شرایطی که در کشور به وجود آمده را بر عهده دارد و فقط دولت باید این شرایط را سامان دهد. جریانی که در طول این مدت به جای حمایت و همراهی دولت با تمام قوا با تصمیمات و سیاست‌های دولت مخالفت کردند و همیشه دلیل مخالفت خود را حمایت از مردم اعلام کردند. یعنی با این توصیف دولت و قوه مجریه کشور تصمیماتی می‌گیرد که به نفع ملتی که به او رای دادند، نیست؟ فشارهای این جریان خاص به دولت به‌خصوص در ماه‌های اخیر در جریان تصویب برخی کنوانسیون‌های بین‌المللی بیشتر شده است.

 

انتقادی هم اگر می‌شود به نام حمایت از حقوق ملت از آن دفاع می‌کنند‌ به‌گونه‌ای که تولیت آستان قدس رضوی روز گذشته با اشاره به مخالفت برخی از افراد نزدیک به جریان وی با کنوانسیون‌های بین‌المللی، گفت: «عده‌ای فکر می‌کنند ما مخالف برخی از کنوانسیون‌ها هستیم؛ اینطور نیست. اگر آنها به نفع مردم باشد ما آن را قبول می‌کنیم، اما اگر به ضرر مردم باشد آن را قبول نخواهیم کرد. دولتمردان در شرایط کنونی باید مراقبت بیشتری انجام بدهند که دشمن به این مردم و حکومت ضربه وارد نکند. باید در این شرایط که دشمن استقلال این جامعه را هدف قرار داده است به نفع مردم و این نظام تلاش کنیم»

 

این در حالی است که محمد‌جواد ظریف، وزیر خارجه خطاب به منتقدان و این افراد گفته است: دوستان نگاه کنند و بر اساس واقعیات تصمیم بگیرند. تا حالا می‌گفتند اتفاقی نمی‌افتد، حالا دارند شرایط را می‌بینند. در عین حال هر تصمیمی هم بگیرند ما تبعیت می‌کنیم، اما بدانند (تصمیمات‌شان) چه آثاری دارد.

 

هر‌چه که هست سیدابراهیم رئیسی بعد از انتخابات ٩۶ هیچ شباهتی با قبل از انتخابات ندارد. تکه‌های هزار پاره اصولگرایی باوجود تمام ناکامی‌های‌شان از او چهره‌ای در ایام انتخابات ساخته‌اند که او سخت دوستش دارد و می‌خواهد ادامه‌اش دهد. آرای ١۶ میلیونی به او اعتماد‌به‌نفسی داده که مثل دوران انتخابات همچنان به سخنرانی‌ها و انتقاداتش ادامه می‌دهد. کانال تلگرامی و رسانه‌های حامی او فعالند و دیدارها و سخنرانی‌هایش نسبت به گذشته بسیار بیشتر شده است.

 

ابراهیم رئیسی تقریبا هر هفته دیدارهای مردمی خود را برای برطرف کردن مشکلات آنها برگزار کرد. دیدار با شخصیت‌ها و اقشار مختلف جامعه و سخنرانی در مراسم‌های گوناگون از دیگر برنامه‌های سخنرانی رئیسی در این چند ماه بوده که تقریبا در هر کدام گریزی هم به وضعیت کشور، منطقه و جهان و وضع مطلوب دولت مد نظرش داشته است.

 

کنوانسیون‌هایی که به ضرر مردم باشد را قبول نخواهیم کرد

تولیت آستان قدس رضوی روز گذشته در اجتماع عظیم حوزویان گفت: عده‌ای فکر می‌کنند ما مخالف برخی از کنوانسیون‌ها هستیم؛ اینطور نیست. اگر آنها به نفع مردم باشد ما آن را قبول می‌کنیم اما اگر به ضرر مردم باشد آن را قبول نخواهیم کرد.

 

وی تصریح کرد: دولتمردان در این شرایط کنونی باید مراقبت بیشتری انجام بدهند که دشمن به این مردم و حکومت ضربه وارد نکند. باید در این شرایط که دشمن استقلال این جامعه را هدف قرار داده است به نفع مردم و این نظام تلاش کنیم.

 

تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: دولتمردان به لبخند دشمن اعتماد نکنند. دشمن برای این حکومت نقشه‌های فراوانی کشیده است و دشمن برای ما فرقی ندارد چه کسی است و در مقابل آنها ایستادگی کرده‌ایم و از آرمان‌های این انقلاب، امام و شهدا دفاع خواهیم کرد. وی با بیان اینکه انقلاب و روحانیون مبداء و حامی انقلاب بوده‌اند و سرنوشت روحانیت و انقلاب به هم گره خورده است، گفت: کسی این انقلاب را رهبری کرده است که خود از طلاب حوزه علمیه قم بوده است.

 

رئیسی افزود: در حوزه‌های انقلابی باید با تفکرهای ضدانقلابی مقابله بشود، همان تفکراتی که نمی‌خواهد مشکلات مردم در جامعه رفع بشوند. عده‌ای در حال تلاش هستند که این حوزه‌ها به مردم کمک نکنند.

 

وی تصریح کرد: در چند وقت گذشته، دوران سختی به مردم متحمل شده است و در این راه همچنان مردم در سختی در حال عبور هستند، اما یک امید برای این مردم از طرف رهبر انقلاب اسلامی وجود دارد چراکه ایشان در پاسخ به یک جوان انقلابی در حرم رضوی فرمودند آینده این کشور آینده روشن و نورانی است و اصلاً نگران نباشید، این دوران به زودی سپری خواهد شد.

 

رئیسی خاطرنشان کرد: عده‌ای در جامعه و فضای مجازی در حال تلاش هستند که رژیم طاغوت و جنایت‌هایی که آنها در این کشور انجام داده‌اند را تطهیر کنند. عده‌ای زمان آنها را درک نکردند و نمی‌دانند که آن رژیم و خاندان شاه (پدر و پسر) چه جنایتی علیه ملت ایران انجام دادند.

 

وی در ادامه به نقش روحانیت در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کمترین دریافت حقوق در کشور، متعلق به طلاب و روحانیت است و این شاگردان امام صادق‌(ع) با تمام تخریب‌های که علیه آنها انجام داده‌اند، ایستادگی کرده‌اند‌ چون با رمز و الگوی شهدایی که روحانیت تقدیم نظام کرده است آشنا بوده‌ لذا در کنار این انقلاب همچنان هستند و این راه خود را ادامه می‌دهند.

 

وی در ادامه گفت: روحانیت از جنس مردم هستند. آنها در کنار مردم زندگی می‌کنند لذا دغدغه مردم نیز همان دغدغه روحانیت محسوب می‌شود و اگر هم احساس مسئولیت می‌کنند به خاطر این است که روحانیت زندگی ساده و همانند مردم دارند و هیچ وقت اشرافی‌گری را قبول ندارند و خودشان را بالاتر از مردم نمی‌دانند.

 

زندگی انقلابی در جامعه جمهوری اسلامی وجود ندارد

وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی بیان کرد: روحانیت باید در اقتصاد مقاومتی با جدیت وارد میدان شوند. عده‌ای از مسئولان باید به اقتصاد مقاومتی توجه بیشتری داشته باشند، وگرنه نگاه کردن به دست بیگانه هیچ سودی برای کشور ندارد و آینده این حکومت اسلامی در دستان جوانان این مرز و بوم به اوج می‌رسد.

 

وی بیان کرد: زندگی انقلابی در جامعه جمهوری اسلامی وجود ندارد. متاسفانه تشریفات و اشرافی‌گری در جامعه به چشم می‌خورد. امام، رهبری و تمام مراجع تقلید تاکید دارند که زندگی ساده و در کنار مردم سبک زندگی انقلابی این حکومت محسوب می‌شود.

 

وی در پایان بیان کرد: در جامعه کسی ولایی محسوب می‌شود که پشت سر امام و رهبری حرکت کند، وگرنه در هر لباسی باشد برای ملت ایران، غیر ولایی محسوب می‌شود و امیدواریم به برکت شهدا و امام راحل‌(ره)، دهه پنجم را هم به خوبی سپری کنیم.

 

 

ebtekarnews.com
  • 21
  • 10
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
والله من نمیدونم چرا تورم فقط برای ایران است و ملت مظلوم کارگرش چرا این تورم هیچ وقت سراغ دلار و آمریکا نمیره آخه تا یکم اونایم شرایط ما را درک کنند مگه نه اینکه ما خوب هستیم و آمریکا بد هست مگر خداوند با نیکوکاران راستگویان نیست پس چرا برعکس جواب میده چهل سال دلار اونها به یک صورت هست و هیچ تعقیری نداشته ولی پول ما آدمهای خوب و نیکوکار هر روز چندبرابر از ارزشش کم میشه پس این چطوری میشه واقعا فکر کنم خدا هم یار ظالمین شده پس اینجور که ما میبینیم چون در حال حاضر که هرچه گرانی و بدبختی و درد و مرض است سراغ ما خوبها میاد عجیب والله آمربکا قیمت گوشت همان قیمت چهل سال پیش است ولی ایران گوشت کیلویی صدهزارتومانم گیر نمیاد ما متوجه نشدیم والله که خدا دقیقا با کدام طرف هست ولی اینی که میبینیم دقیقن بلعکس هست دیگه بقیش را بازم خدا داند
قبول کنید دولت همه جوره گند زده!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش