سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۴۰۴۷
سیاست داخلی

مداح های مشهور از حسین هدایتی پول می گرفتند؟

مداحان و حسین هدایتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یکی از مداحان مشهور که این روزهای انتشار عکس‌هایش در کنار حسین هدایتی، واکنش‌های بسیاری به همراه داشته است، می‌گوید ما در مجلس روضه از کسی نمی‌پرسیم که کیست و به کجا تعلق دارد.

به گزارش ایرنا، انتشار اخبار دادگاه و محاکمه حسین هدایتی به‌عنوان یکی از متخلفان بزرگ اقتصادی، حاشیه‌ها و واکنش‌های فراوانی به دنبال داشته است، اما شاید هیچ‌یک به اندازه اظهارات نماینده دادستان که گفت: «هر کس از هدایتی پول گرفته است، باید پس بدهد» با واکنش همراه نبوده است.

 

حسین هدایتی به‌خاطر بذل و بخشش‌هایش در باشگاه پرسپولیس به عابر بانک پرسپولیس معروف است و حالا با توجه به اظهارات نماینده دادستان، بسیاری استنباط کرده‌اند که همه فوتبالیست‌هایی که از هدایتی پول و هدیه گرفته‌اند، باید آن را بازگردانند. البته حسین هدایتی تنها رابطه صمیمی با فوتبالیست‌ها ندارد و بسیاری از مداحان و سیاسیون هم ارتباط خوبی با او دارند.

 

 

انتشار عکس‌هایی از او در کنار مداحان معروفی مانند حاج منصور ارضی، سعید حدادیان، سید مجید بنی‌فاطمه این روزها بازنشر فراوانی در فضای مجازی داشته و واکنش‌های متفاوتی به همراه داشته است. اگرچه حسین هدایتی مدعی است که خود او متولی برگزاری جلسات عزاداری بوده است، اما در این میان بسیاری هم می‌گویند مداحان هم از بذل و بخش هدایتی بی‌بهره نبوده‌اند و حتی شایعاتی مبنی بر هدیه دادن خانه به یک مداح معروف از سوی وی در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

 

برخی می‌گویند اگر مداحان هم از بذل و بخشش‌های هدایتی بهره‎مند شده‌اند، آیا باید آن را پس بدهند؟ و سؤال مهم‌تر اینکه مداحان با توجه به جایگاه ویژه خود در میان افراد جامعه، به‌ویژه افراد مذهبی، اصلاً چرا باید با کسی که به‌عنوان یک متخلف در عرصه اقتصادی شناخته می‌شود مراوده داشته باشند؟ آیا این افراد به جهت تأثیرپذیری جامعه از آنان به‌ویژه قشر جوان، نباید بیش از پیش مراقب روابط خود با اصحاب قدرت و ثروت باشند؟

 

خیلی‌ها سراغ ما می‌آیند و عکس می‌گیرند

سید مجید بنی‌فاطمه یکی از مداحانی است که عکس او در کنار حسین هدایتی این روزهای دست به دست می‌شود.

 

او در گفت‌وگو با ایرنا، در مورد ارتباطش با هدایتی می‌گوید: چرا به همان کسانی که مدنظر شما است زنگ نمی‌زنید؟ من با آدم‌های زیادی عکس دارم. مگر قرار است من جوابگوی اعمال کسانی باشم که با آن‌ها عکس دارم؟ می‌خواهم این را بگویم که خیلی‌ها سراغ ما می‌آیند و عکس می‌گیرند. عکس این موضوع هم صادق است که دیگرانی هم که با من عکس می‌گیرند، قرار نیست جوابگوی اعمال من باشند. بعد هم هیئت است. هیئت سنگر است، یعنی همه جور مردم از هر قشری و هر نوع تفکر سیاسی همه می‌آیند، ما وظیفه‌ای نداریم که پاسخگوی اعمال آن‌ها باشیم.

 

آیا رفاقت و رابطه‌ای با آقای هدایتی داشتید؟

با دیگران صحبت کنید و بعد به من زنگ بزنید، چون من نه سر پیازم نه ته پیاز. من در کل یک چیز را می‌خواهم عرض کنم که ما روضه‌خوانیم، ما شاید خیلی جاها برویم، نمی‌توانیم جوابگوی خیلی‌ها باشیم. ما در زندگی کسی نیستیم.

 

آیا با توجه به جایگاه ویژه مداحان نباید حساسیتی نسبت به روابط خودتان داشته باشید؟

همین است دیگر، اگر آن‌طور باشد نباید هیچ جایی برویم و با هیچ‌کسی هم نباید سلام‌علیک بکنیم، چون فردا شاید یک اتفاقی بیفتد. من اداره‌جاتی نیستم که تا کسی را ببینم، بپرسم کیست؟ چیست؟ پدرش کیست؟ چی‌کار می‎‌کند؟ چی‌کار نمی‌کند و بعد بگویم که وارد حسینیه بشوند. من که نمی‌توانم این کار را بکنم.

 

آن‌طور که من متوجه شدم، شما رابطه با آقای هدایتی را تکذیب نمی‌کنید و می‌گویید بروید از دیگران بپرسید.

بروید از همان‌هایی که با ایشان ارتباط دارند و راه‌به‌راه می‌رفتند خانه‌شان و می‌آمدند و می‌خواندند و آن‌ها حسینیه داشتند، بپرسید. بنا نیست چهارتا روضه‌خوان و چهار تا مردمی را که می‌رفتند به این‌ها بگوییم که شما اینجاها رفتید، چه شد که رفتید. چیزی نیست، روضه است.

 

ببینید این هیچ ارتباطی به مسائل هیئت ندارد. یک وقتی کسی با یک تیم فوتبال سروکار دارد شما باید بروید سراغ فوتبالی‌ها و ورزشی‌ها. روضه‌خوان‌ها که با آن‌ها کاسبی ندارند. بعد هم قرار نیست کسی حرفی بزند، ما بدویم دنبال آن‌ها که دیگران چه فکری می‌کنند.

 

ما می‌خواهیم بدانیم که این حرف‌ها که پشت سر مداح‌ها گفته می‌شود صحیح است یا نه؟

این‌ها کذب است. تکذیب می‌کنم که از ایشان پول گرفته‌ام.

 

ارتباط چطور؟

مگر اگر با کسی در ارتباط بودم، باید پولی بین ما رد و بدل ‌شود؟ من کلاً دو بار منزل ایشان برای روضه رفتم. هزاران نفر دیگر هم رفتند، یک بار هم ایشان آمده بودند جلسه ما. بنا نیست با این تعداد دید و بازدید، پولی رد و بدل شود.

 

روضه‌خوان‌ها و نوکرهای امام حسین (ع) در همان حد هیئت با این فرد ارتباط داشتند، نه بیشتر نه کمتر و بعد اینکه ایشان بودند که هیأت می‌رفتند.

 

 

  • 10
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۸
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش