پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
۱۰:۵۶ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۸۰۲۸
سیاست داخلی

روحانی تنها نمی‌ماند

اسماعیل گرامی مقدم,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتمادملی می گوید: آقای روحانی قطعا تنها نیست. اصلاح‌طلبان با تشویق و پیگیری‌های خود توانستند برای روحانی رأی جمع کنند و هیچ‌زمانی از رأی خود پشیمان نیستند؛ اگرچه اصلاح‌طلبان از برخی عملکردهای آقای روحانی نقد دارند چون دولت آقای روحانی در ابتدای چهار سال ریاستش زمان خود را برای اجرای برجام قرار داد که این موضوع به نتیجه هم رسید. اینکه آقای روحانی توانست پرونده هسته‌ای ایران را در آن دوره به سرانجام برساند، نتیجه‌ای بسیار مهم بوده و جای قدردانی از روحانی وجود دارد.

 

«دولت تنهای تنهاست!» اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور این جمله را بیان کرده است. اما چرا او باید چنین سخن بگوید؟ البته او تنهایی را به دولت نسبت داده و نه تنها شخص رئیس‌جمهور اما برخی تمایل دارند که القا کنند رئیس جمهور تنهاست! باید پیش از قضاوت به این پرسش‌ها پاسخ داده شود که روحانی از سال ۹۲ تنها بود یا به تدریج تنها شد؟ چه کسانی اطراف روحانی را خالی کردند که امروز معاون اولش از تنهایی روحانی بگوید؟ تصمیمات رئیس‌جمهور تا چه اندازه در تنهایی او سهم داشته است؟

 

تنهایی روحانی موضوعی نیست که اکنون محل بحث باشد چنانکه در خرداد ۹۴ یعنی تنها دو سال پس از جلوس روحانی بر کرسی ریاست جمهوری، عده‌ای برای ایجاد اخلال در سخنرانی رئیس جمهور در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) تلاش کردند و پس از آن بود که هشتگ «روحانی_تنها_نیست» در شبکه‌های مجازی فراگیر شد و مردم بر همراهی با حسن روحانی تاکید کردند. دوره اول ریاست جمهوری اگرچه با مشکلاتی همراه بود به پایان رسید و باز هم همین مردم که شعار روحانی تنها نیست سر می‌دادند نام او را بر برگه‌های رأی نوشتند تا او ۴سال دیگر رئیس‌جمهور باشد اما این بار گلایه‌هایی درباره تصمیمات و رفتارهای روحانی شد که با انتظار اصلاح طلبان از او تفاوت داشت به‌ویژه در انتصاب معاونان رئیس‌جمهور که تنها اسحاق جهانگیری از افراد مشهور جریان اصلاحات بود و بس!

 

علی صوفی چندی قبل دراین‌باره به فرارو گفته بود:«ایشان بعد از انتخابات سال ۹۶ رسما در اتاق خود را بست و ارتباطشان با مردم و جریان‌های سیاسی را محدود کردند. شروع ماجرا هم از آنجایی بود که فردی را برای ریاست دفتر خود انتخاب کردند که بر ضد جریان‌های حامی ایشان در انتخابات هستند. حتی در جریان انتخابات هم آقای واعظی در ستاد انتخابات به دلیل اینکه اصلاح‌طلبان در آنها فعالیت می‌کردند، حضور نداشتند. در کنار این تصمیم، آقای روحانی رابطه خود با معاون اولشان را هم کمتر کردند و اختیارات آقای جهانگیری را کاهش دادند. آقای روحانی به حدی این روزها نسبت به افکار عمومی و جامعه بی تفاوت هستند که حتی سخنگویی برای دولت انتخاب نکرده‌اند و با وجود اهمیت این جایگاه و اینکه پل ارتباطی میان دولت و رسانه‌ها و افکار عمومی هستند، اما چندین ماه است که هیچ خبری از سخنگوی جدید نیست.»

 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: «با توجه به همه این موارد آقای روحانی است که تغییر کرده‌اند نه جریان‌های حامی ایشان. الان هیچ اثری از آن روحانی دوران انتخابات دیده نمی‌شود و کاملا تمام مواضع و شعارها و وعده‌های انتخاباتی خود را فراموش کرده‌اند. ایشان حتی از رویکردی که در دولت یازدهم داشتند هم برگشته‌اند و ما طی یک سال گذشته با یک روحانی جدید مواجه بودیم.» اما در کنار این انتقادات، اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه اجازه ندادند روحانی تنها بماند و بهتر آن است هزینه‌هایی که این جریان سیاسی در مسیر دفاع از روحانی و دولت او پرداخت فراموش نشود.

 

**تاکید اصلاح طلبان به همراهی روحانی

در این راستا سخنگوی حزب اعتمادملی به «آرمان» گفت: آقای روحانی قطعا تنها نیست. اصلاح‌طلبان با تشویق و پیگیری‌های خود توانستند برای روحانی رأی جمع کنند و هیچ‌زمانی از رأی خود پشیمان نیستند؛ اگرچه اصلاح‌طلبان از برخی عملکردهای آقای روحانی نقد دارند چون دولت آقای روحانی در ابتدای چهار سال ریاستش زمان خود را برای اجرای برجام قرار داد که این موضوع به نتیجه هم رسید. اسماعیل گرامی مقدم افزود: اینکه آقای روحانی توانست پرونده هسته‌ای ایران را در آن دوره به سرانجام برساند، نتیجه‌ای بسیار مهم بوده و جای قدردانی از روحانی وجود دارد، اما از این جهت که آقای روحانی در مرحله دوم ریاستش می‌توانست از اصلاح‌طلبان برای پیگیری مطالبات مردم در چیدمان دولتش استفاده کند و از ظرفیت، قابلیت و تجربه اصلاح‌طلبان استفاده کند، جای انتقاد وجود دارد؛ چراکه شاهد موضوعی عکس آن بودیم به این دلیل که دفتر رئیس‌جمهور تصمیم‌گیر نهایی بودند.

 

به این ترتیب که تمام و کمال برخی از تصمیمات در دفتر آقای روحانی گرفته می‌شد و این موضوع باعث ناامیدی بخشی از اصلاح‌طلبان شد. کلیات اصلاح‌طلبان در راستای حفظ منافع ملی همچنان پشت آقای روحانی هستند و از او حمایت می‌کنند اما باید گفت در کنار همین حمایت‌ها بر عملکرد دولت نقدهای جدی اما منصفانه دارند.

 

**روحانی تنها نیست

جهانگیری بر تنهایی دولت تاکید کرده و نامی از رئیس جمهور در تشریح این تنهایی ذکر نکرده است. بنابراین نباید انگشت اشاره تنهایی تنها به سمت حسن روحانی گرفته شود. به عنوان نمونه وزارت ارشاد اکنون با چالش تامین کاغذ برای رسانه‌های مکتوب مواجه است؛ وزارت نفت برای فروش نفت باید در اندیشه عبور از سدهایی باشد که آمریکا و همراهانش برای ایران ایجاد می‌کنند و... بنابراین نمی‌توان اذعان کرد که روحانی تنهاست بلکه تاکید بر سایر بخش‌هاست.

 

 

armandaily.ir
  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
روحانی در حق فرهنگیان که اکثرا اصلاح طلبند ظلم کرد وبرای اصلاح حقوق معیشت انها هیچ کاری نکرد که هیچ بدترین وزیر وزیری که توانایی ندارد از حق وحقوق فرهنگیان دفاع کند گذاشت لااقل یک وزیر کارمد وقوی می گذاشت وضع فرهنگیان این نبود از اخر بگم که روحانی حمایت قاطع فرهنگیان را که تاثیر زیادی در رای آوردن ایشون داشتند رااز دست داد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش