جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۲:۳۸ - ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۳۳۳۴
سیاست داخلی

توهین شریعتی استاندار خوزستان به یک هموطن بازتاب بسیاری داشت

این استاندار را هم اخراج کنید

غلامرضا شریعتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

نیک همه می‌دانند بیشتر مردم در اقصی نقاط کشورمان در گیر سیل ویرانگری هستند که دارو ندارشان را به غارت برده است. حال در این وضعیت تنها درخواستی که دارند این است که مسئولان امر هرچه سریع‌تر، زندگی‌شان را سر و سامان دهند یا حداقل انتظار دارند، مسئولی با حرف یا عمل نسنجیده‌ای نمک به زخمشان نپاشد اما گویا برخی از مسئولان این انتظار را تاب نیاورده و در مقابل اعتراض آنها، تندترین پاسخ‌ها را تقدیم‌شان می‌کنند. غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان از همان مسئولانی است که در برابر اعتراض یک پیرمرد خوزستانی به عدم خدمات رسانی مطلوب به این شهر که می‌گوید «آیا فقط به ... می‌رسید؟»، رفتار شایسته‌ای را از خود نشان نمی‌دهد و با برخورد تندی به او می‌گوید:« حرف بی‌ربط نزن.آدم مخالف نظام بی‌تربیت.» و سپس به او می‌گوید: «برو بیرون!» شاید اظهارات آن شهروند خوزستانی نا به جا بود ولی استاندار خوزستان به عنوان یک مسئول حق نداشت که با او چنین برخوردی داشته باشد. البته این بار اولی نیست که فردی آنهم در مقام یک مسئول در مقابل سوالات مردم ، رفتار مناسبی از خودش نشان نمی‌دهد. اگر با چنین مسئولانی برخوردهای قاطعانه‌ای صورت می‌گرفت قطعا شاهد انتشار چنین فیلم‌هایی در فضای مجازی نبودیم.

 

واکنش دولت

حال انتشار این ویدئو از خوزستان به سرعت فضای مجازی را در نوردید و واکنش‌های بسیاری را در پی داشته است. یکی از این واکنش‌ها مربوط به دبیر شورای اطلاع رسانی دولت است. علیرضا معزی در توییتر خود نوشته است: « هرقدر هم که خسته باشیم از مدیریت مردافکن و فرسایشی ابَربحران سیل خوزستان، هرقدر هم که گلایه و اعتراض شهروند گرفتار ایرانی را قیاسی نادرست با بزرگترین دستاوردهای منطقه‌ای ایران بدانیم، بازهم مسئول نظام که خادم مردم است حق ندارد اینچنین مردخوزیِ مظلوم و آسیب دیده را از خود براند.»

 

 واکنش کاربران

کاربران بسیاری هم با بازنشر این فیلم واکنش‌های انتقادی را به رفتار شریعتی استاندار خوزستان داشته‌اند.

 

یکی از کاربران در این مورد نوشته است:

« آقای استاد، آقای منتخب، آقای دولت‌مدار، 

آقای حسن روحانی ؛ همین امروز این فاقد تربیت انسانی را برکنار کنید!»

 

فرد دیگری نوشت:« متاسفم که به سیل زدگان مظلوم توهین میکنی»

 

دیگری گفت:« این که غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در جواب یک شهروند سیلزده که فقط از مقام ارشد دولت در استانش تقاضایی دارد، او را آدم مخالف نظام بی‌تربیت خطاب کرده و می‌گوید: «برو بیرون» نه تنها دور از شئون است که نشان می‌دهد دولت در انتخاب‌هایش اشتباه‌های زیادی دارد»

 

شخصی نیز عنوان داشت:« مردم خوزستان خیلی غیرت و متانت دارند که این همه سال چنین استانداری را تحمل کرده‌اند».

 

یکی دیگر از کاربران گفته است:« ادبیات و برخورد خشونت بار و توهین آمیز غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نسبت به یک شهروند ناراضی، به جای پاسخگویی و احترام غیر قابل بخشش است»

 

کاربران دیگر نوشته‌اند:« وظیفه استاندار خوزستان تربیت کردن مردم نیست»،«آقای شریعتی استاندارخوزستان، اگر معترضه، ایرانی و شهروند این کشوره، شما هم وظیفه داری بهش خدمت کنی نه اینگونه او را مورد اهانت قرار‌دهی»، «کاشکی جهانگیری درحرکتی خیرخواهانه شریعتى استاندارخوزستان رو هم برکنار کنه»، «این آقای استاندار وقتی تحمل شنیدن صدای یک شهروند رو نداره  بهتره مسئولیت قبول نکنه»،«برخورد کلامی تند ودور از نزاکت یک مدیر درشرایط بحران با هموطن دلسوز ومنتقد به هیچ وجه پذیرفتنی وقابل دفاع نیست»، «اعتراض پیرمرد به شریعتی استاندار خوزستان به طور قطع حرف بی‌ربطی است. اما اگرفردی که زندگی‌اش را از دست داده ودرعصبانیت حرف بی‌ربطی زد، بایدتوی دهانش زد؟ آنهم از سوی مسئول کت و شلواری که در اوج سیل و خرابی و ویرانی حتی خط اتوی لباسش تکان نخورد؟»، «شریعتی استاندارخوزستان تو چه مدیر بحرانی هستی؟ چطور به خودت اجازه می‌دی با انگ چسبوندن مردم گرفتار در سیل را ساکت کنی»، «مگه رفتار وزیر بهداشت را ندیدیم، یا رفتار وزیر کشاورزی، چیز جدیدی نیست، شریعتی استاندار خوزستان اولی نبوده و آخری هم نخواهد بود، سالها ادبیات مسئولین با مردم به همین شکل بوده»، «حرف مرد خوزستانی بی ربط بود اما برخورد شریعتی استاندار خوزستان مشمئزکننده بود!».

 

چه زشت! چه موهن! 

جعفر محمدی: اخیراً فیلمی از خوزستانِ سیل زده منتشر شده است که در آن پیرمردی خطاب به استاندار از روند رسیدگی به مردم انتقاد می‌کند. پیرمرد که با لهجه محلی حرف می‌زند، می‌گوید که آیا فقط به .... می‌رسید؟ با این جمله، ناگهان غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان برمی‌آشوبد و با عتاب و تندی به او می‌گوید: «حرف بی‌ربط نزن...آدم مخالف نظامِ بی‌تربیت» و سپس با پشت دست اشاره می‌کند و می‌گوید برو بیرون! (جالب اینجاست که کل قصه در فضای باز و بیرون روی داده است و گو این که استاندار فراتر از حلقه و حریم خود را "بیرون" می‌پندارد!) هر چند انتقاد آن پیرمرد خوزستانی را وارد ندانیم و انصاف بداریم که در سیل اخیر، همه بخش‌های نظام از دولت و سپاه و ارتش و هلال احمر و نهادهای مردمی و ... پای کار آمده‌اند و واقعاً شبانه روز برای امداد و کاهش آلام هموطنان مان تلاش می‌کنند، ولی باید با صدای بلند از نحوه برخورد و ادبیات زننده استاندار که عالی‌ترین نماینده دولت در منطقه مصیبت زده خوزستان است، ابراز انزجار کرد. اگر کارگزاران حکومت موظف‌اند در هر حالی با مردم محترمانه و متواضعانه سخن بگویند در شرایط بحران که مردم دچار مصائبی چون سیل شده و زندگی‌شان مختل شده است، باید با زبان نرم‌تر و پر مهرتری با آنان سخن گفت چه آن که مصیبت دیده را باید تیمار کرد نه آن که نمک بر زخمش پاشید. حال استاندار خوزستان چه حقی دارد با یک شهروند - که در ادبیات رسمی انقلاب و جمهوری اسلامی ولی نعمت اوست - این‌گونه از موضع بالا برخورد کند؟ اگر فردی به نام غلامرضا شریعتی امروز عنوان استانداری خوزستان را یدک می‌کشد به خاطر وجود خوزستان و خوزستانی‌هاست و لذا لحظه به لحظه پست و سمت‌اش را مدیون آنها و از جمله همان پیرمردی است که او را چنین از خود راند. وانگهی آیا جواب نقد یک شهروند، راندن اوست یا آن که می‌توانست با آرامش حرف‌هایش را گوش کند، با او ابراز همدردی نماید و با چند جمله پاسخی متین دهد و رد شود؟ بدتر از همه اینها، «انگ زنی» استاندار به شهروندی است که حتی نامش را هم نمی‌دانست. این چه رسم ناپسندی است که هر کس انتقادی می‌کند فوراً به او انگ و تهمت می‌زنند و ... 

 

استاندار از کجا فهمید آن شهروند مخالف نظام و بی‌تربیت است؟ بس که بسیاری از مسئولان ما عادت کرده‌اند ارباب رجوع دست به سینه و با لکنت زبان با آنان صحبت کنند، وقتی کسی کمی صدایش را بلند می‌کند، فوراً برمی‌آشوبند و به خود اجازه بی‌حرمتی می‌دهند و انگ می‌زنند و فحش نثار می‌کنند! خلاصه کلام آن که گفت و گوی استاندار با شهروند خوزستانی، آن هم در میانه سیل و مصیبت که مردم به‌اندازه کافی زجر کشیده‌اند، چیزی جز نمایش کم ظرفیتی، هتک حرمت و نمک بر زخم پاشیدن نبود و جا دارد استاندار شخصاً عذرخواهی و جبران کند. 

 

از وزیر کشور نیز انتظار می‌رود تذکری جدی به استاندار خوزستان بدهد تا بفهمد که یک مسئول چگونه باید با مردم حرف بزند.

 

 

aftabeyazd.ir
  • 18
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
این رویه ۴۰ ساله مدیران شده، الان هم فقط به لطف تلگرامه که مدیران باید مواظب باشن
استاندار فرماندار نمایندگان مجلس اینها نماینده شدند که مشکل مردم استان خودشون رو ارجاع بدن به بالادستیها ولی متاسفانه کارشون بستن دهن همشهری هاشون شده
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش