دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۲۱:۳۶ - ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۰۱۶۸
سیاست داخلی

عبدالله ناصری:

دولت در گوشه رینگ گیر کرده است/ افراطیون برای انتخابات مجلس مشغول هستند

عبدالله ناصری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: باتوجه به شرایطی که امروز در کشور وجود و برآیند جامعه این است که هر دو جریان سیاسی ناکارآمد هستند باید نگران نتایج انتخابات بود.

عبدالله ناصری،‌ درباره عمکلرد دولت و اینکه گفته می‌شود با توجه به خروج ایالات متحده از برجام سال ۹۸ سال سختی برای کابینه دوازدهم خواهد بود و تنگناها و چالش‌های بیشتری بر سر راه دولتمردان قرار خواهد گرفت، گفت: آن چه که می‌شود در یک ارزیابی کلی درباره ۲ سال اخیر دولت یعنی از اسفند ۹۵ با قاطعیت بیان کرد آن است که کابینه در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در مجموع روند عمکلردهایش با ضعف همراه بوده است.

 

اختیارات دولت روحانی با انتظار جامعه نامتقارن است

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه انتظارات از دولت روحانی بسیار بالا است، بیان کرد: معتقدم باتوجه به اختیاراتی دولت روحانی دارد انتظاراتی که در جامعه و افکار عمومی از آن شکل گرفته است نامتقارن است که این امر هم به ضعف دولت بازمی‌گردد و رقبای جدی آن که از نظر رسانه‌ای دست برتر دارند، توانستند این فکر یا برداشت را برای اکثریت جامعه ایرانی ایجاد کنند که روحانی و دولتش دچار یک انفعال و تنبلی شده‌اند.

 

وی با اشاره به این‌که چنین نقدی تا حدودی درست است، عنوان کرد: البته این را هم باید بپذیریم که این اتفاق از سال ۹۵ به بعد مشهودتر است؛ یعنی هم خود آقای روحانی و بسیاری از دولت مردان دچار یک نوع کم کاری و بعضا انفعال شده‌اند.

 

بخش اعظمی از برآیند تصمیات حکومتی در ذهن جامعه ۸۰ میلیونی ما به پای دولت نوشته شده است

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: ما باید این واقعیت را بپذیریم که برآیند تصمیات حکومتی در ذهن جامعه ۸۰ میلیونی ما بخش اعظمش به پای دولت نوشته شده است و علت آن است که دولت در بخش رسانه‌ای و خصوصا سخنگوی ضعیف عمل کرده است.

 

ناصری خاطرنشان کرد: هرچقدر که دولت در بخش اطلاع‌رسانی و کار رسانه‌ای ضعیف عمل کرده است مخالفانش در برنامه‌ریزی و داشتن فضای رسانه توانستند این را برای جامعه جا بیاندازند که دولت در ۲ الی ۳ سال اخیر دچار یک کاهلی شده و به نوعی دست از امور شسته است.

 

نتیجه انتخابات امسال مجلس غیر قابل پیش‌بینی است

این فعال سیاسی درباره اینکه انتقادات به دولت به زیاد است و در سال ۹۸ هم انتخابات مجلس پیش رو است،‌ عمکلرد نیروهای سیاسی چگونه خواهد بود،‌ اظهار داشت: نتیجه انتخابات و روند برگزاری آن را خیلی نمی‌شود پیش‌بینی کرد؛ زیرا سرعت تحولات در جامعه بسیار بالاست که در سال گذشته هم این مساله سیر صعودی داشته است.

 

وی ادامه داد: بالاخره دولت نه به عنوان قوه مجریه بلکه حکومت جمهوری اسلامی نتواسته است بعد از برجام هماهنگ با آن عمل کند که زمینه خروج و بهم زدن آن را توسط هر شخص و دولتی بگیرد و با آن مقابله کند.

 

ناصر ی افزود: بنابراین ما چه در حوزه‌های بین‌المللی و سیاست خارجی منطقه‌ای در واقع دچار یک نوع چالش شدیم و شاهد فروکاستن توانایی‌هایمان هستیم.

 

برداشت کف جامعه این است که دو جریان سیاسی برنامه‌ریزی کارآمدی برای رفع مشکلات اقتصادی ندارد

 

وی با اشاره به بررسی «FATF» و بلاتکلیفی آن‌ها در حال حاضر بیان کرد: درحال حاضر مهم‌تر از برجام کنوانسیون‌ها و پروتکل‌های مالی است که تبدیل به یک معضل شده و به نظر می‌رسد یک سردرگمی برای تصمیم‌گیران به وجود آورده است.

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت فعلی جامعه مدنی متاسفانه به دلیل آن که از لحاظ معیشتی دچار یک نوع تنگنا شده کف جامعه هم به این برداشت رسیده است که هر دو جریان سیاسی به دلیل عدم داشتن یک برنامه‌ریزی صحیح و درست کارآمدی رفع مشکلات اقتصادی ندارد .

 

انتخابات مجلس دوازدهم برای هر دو گروه سیاسی غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود

وی با تاکید بر اینکه انتخابات سال ۹۸ به آن دلیل که خواست جامعه یعنی اصلاح ساختارها آن طور که باید و شاید صورت نگرفته است غیرقابل پیش‌بینی است، بیان کرد: اعتقاد بسیاری از کارشناسان بر این است که انتخابات مجلس دوازدهم برای هر دو گروه سیاسی موجود در کشور غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود.

 

این فعال سیاسی اصلاح‌‌طلب خاطرنشان کرد: به نظر هم می‌رسد شورای نگهبان و ستاد نظارت استصوابی بنا ندارد فضای جدیدی را شکل دهد، مانند آن چه در سال ۷۸ شاهدش بودیم و عملا یک مجلس کاملا قابل دفاع به نام مجلس ششم شکل گرفت.

 

جریان‌های‌سیاسی باید نگران انتخابات پیش رو باشند

وی با اشاره به اینکه فضای سیاسی امروز کشور بسیار با گذشته متفاوت است و ما باید شاخص‌های جدیدی را برای آن تعریف و در نظر بگیریم، بیان کرد: چند نکته حائز اهمیت را باید در این مورد نظر گرفت؛نخست آن که یک اراده‌ای وجود دارد برای مقابله کردن با اثرگذاری رأی مردم و از سوی دیگر ضعف برنامه‌ریزی دولت و همچنین برآیند جامعه از ناکارآمدی نظام سیاسی انتخابات سال ۹۸ را پیچیده و مبهم می‌کند. لذا معتقدم جریان های‌سیاسی باید نگران انتخابات پیش رو باشند.

 

افراطیون به طور جدی برای انتخابات ۹۸ مجلس مشغول هستند

این عضو شورا شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ادامه داد: البته باتوجه به تحولاتی که از سال ۹۲ به این طرف رخ داد، بین جناح اصلاح‌طلب و اصولگرایان معتدل و عاقل آن‌چنان تفاوت نگاه وجود ندارد.

 

وی یادآور شد: جریان اصولگرای رادیکال و افراطیون تندرو بحث دیگری دارند، این جریان در برهم زدن بازی‌های منطقی و عادلانه ید طولایی دارند و به نظر می‌رسد به طور جدی برای انتخابات ۹۸ مجلس سخت مشغول هستند.

 

سال ۹۸ بسیار سال سختی هم برای مردم و هم دولت خواهد بود

ناصری درباره اینکه از سال ۹۶ به این طرف شاهد بودیم عده‌ای موج ناامیدی را در جامعه پمپاژ می‌کنند و سعی دارند به نوعی فضا را در سال ۹۸ به سمت و سویی ببرند که دولت علاوه بر اینکه با مشکلات اقتصادی دست و پنچه نرم کند با یک‌سری مسائل هم درگیر شود،‌ گفت: همان‌طور که بسیاری از نخبگان و کنشگران سیاسی هر دو جناح باتوجه به شرایط بین‌المللی، تحریم‌ها و مشکلات به این نتیجه رسیده‌اند که مسائل و معضلات ما در حوزه پولی و بانکی برآمده از همین شرایط است به نظر می‌رسد سال ۹۸ بسیار سال سختی هم برای مردم و هم دولت خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: به خاطر وجود همین شرایط است که جریان رادیکال تندرو مسئله فتنه ۹۸ را مطرح می‌کنند برای این که فرار رو به جلو داشته باشند.

 

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: آن چه که می‌توان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و سال ۱۴۰۰ ریاست جمهوری بیان کرد این است که هر تصمیم‌سازی جدی مدنی اگر به وفاق تمامی ارکان ذی ربط حکومت نرسد و یک جبهه همه جانبه و ملی شکل نگیرد باید نگران سال ۹۸ بود.

 

دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد

وی تاکید کرد: باتوجه به اوضاع و احوال دولت به تنهایی نمی‌تواند کاری انجام دهد و به نظر می‌رسد می‌تواند به سهم خودش برای انتخابات پیش روی مجلس ریزی دقیق، عالمانه و کارشناسی برای روشن سازی افکار عمومی نسبت به سهم خودش در ناکارآمدی مدیریتی داشته باشد.

 

ناصری افزود: با این کار چند اتفاق بسیار مهم رخ خواهد نخست اینکه برای جامعه جا می‌افتد همه مشکلات به گردن دولت نیست و سپس این ه اصلاح‌طلبان و دولت می‌توانند به نتایج انتخابات دل ببندند و از طرفی دیگر این جبهه شدیدی که علیه کابینه شکل گرفته را کاهش داد.

 

این فعال سیاسی ادامه داد: متاسفانه در این شرایط بزنگاه و حساس که چندماهی است شاهدش هستیم دولت ارتباط و افکارسنجی با جامعه مدنی و مخاطب سازی و مخاطب پذیری را کلا نادیده گرفته وهمین هم باعث شده روحانی و قوه مجریه تا حدود زیادی در گوشه رینگ گیر کنند و برون رفتی پیدا نکنند.

 

 

rouydad24.ir
  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش