دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۰۸ - ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۷۴۹۱
سیاست داخلی

دامادهای دردسرساز!

سال‌هاست که اگر خبر و حتی شایعه تخلفی از سوی بستگان مسئولان شنیده می‌شد در وهله اول نگاه‌ها به سمت دختر یا پسر آن مسئول می‌رفت و منتظر بودند که گفته شود چگونه از جایگاهی که پدر داشته برای نیل به اهداف شخصی استفاده و یا سوءاستفاده شده است.

 

اما اکنون ظاهرا شرایط فرق کرده چنانکه پسران و دختران مسئولان کمتر از گذشته در معرض اتهام هستند و دامادهای خانواده نقش نخست در اخبار صحیح یا شایعات مربوط به تخلفات را دارند. این موضوع محدود به دولت کنونی نیست و در دولت‌های گذشته هم مواردی از این قبیل موجود بوده که دلواپسان و اصولگرایان تلاش در پنهان نگه داشتن آن کردند اما شعار روحانی و دولت او شفافیت است بنابراین تخلف یا موارد خاصی را منتشر کردند. درادامه گزارش به اقدامات برخی دامادهای مسئولان دولتی پرداخته می‌شود.

 

خبرسازترین داماد اخیر

 

دامادهای مسئولان نظام,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 

خبرسازترین داماد اخیر سیدهادی رضوی است. نماینده دادستان در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات سیدهادی رضوی و ۳۰ متهم دیگر پرونده بانک سرمایه، گفت: متهم سیدهادی رضوی از مجرای پرداخت رشوه به مدیران بانک سرمایه بدون تودیع وثیقه در حدود ۱۰۷ میلیارد تومان را در سال ۹۱ تا ۹۴ از شبکه بانکی خارج و صرف عیش و نوش، سفر‌های خارجی، خودرو‌های لوکس و ملک کرده است. که متهم در بخشی از دفاعیات خودش گفت: در کیفرخواست گفته شده من برای مخفی‌کاری شرکت‌هایی ثبت کردم و تسهیلات گرفته‌ام. باید بگویم که در شرکت صنایع آینده‌سازان فاطمی نوین من سمت مدیرعامل را دارم و در شرکت رهجویان کوثر ضامن تسهیلات بودم.

 

پنهان‌کاری آن کجاست؟ ظاهرا خیلی دوست دارند بگویند محمدهادی رضوی داماد وزیر هستم، ولی من که داماد نتانیاهو نیستم. من از دادگاه می‌خواهم فارغ از مساله پرونده من بررسی شود. هادی رضوی فعال اقتصادی و سرمایه‌گذار فصل اول شهرزاد با اشاره به برگزار شدن دادگاه رسیدگی به اتهاماتش در صفحه شخصی اینستاگرام خود نوشت: «گام دوم انقلاب یعنی همه در برابر قانون یکسان هستند امثال من باید پاسخگوتر و... اگر اتهام است که هیچ اگر جرمی مرتکب شدم باید مجازات شوم.»

 

داماد شدم، قرارداد نبستم

 

دامادهای مسئولان نظام,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 

علی‌اشرف ریاحی داماد محمدرضا نعمت‌زاده وزیر سابق صنعت و مشاور فعلی وزیر نفت دولت دوازدهم هم خبرساز شده است. ۲۹ اسفند سال گذشته مشرق نوشت: «دادگاه متهمان نفتی علاوه بر مرجان شیخ الاسلامی شاهد حضور ریاحی داماد نعمت‌زاده نیز بود. علی‌اشرف ریاحی داماد محمدرضا نعمت‌زاده وزیر سابق صنعت و مشاور فعلی وزیر نفت از متهمان اصلی پرونده فساد پتروشیمی به شمار می‌رود. در کیفرخواست قرائت شده در دادگاه نقش منحصر به فردی داشتند».

 

۱۰ اردیبهشت سال جاری این متهم در دادگاه گفت: «در سایت‌ها اعلام کردند که بنده نسبت خویشاوندی دارم و داماد وزیر سابق صنعت آقای نعمت‌زاده هستم، اما در سال ۹۵ این رابطه خویشاوندی ایجاد شده است و از آن موقع هیچ قراردادی نبسته‌ام. تخصص بنده انجام معادلات اولیه طرح‌ها، نظارت بر فرآیند خرید، راه‌اندازی و نفت است؛ یعنی از جایی که بازرگانی پتروشیمی وارد می‌شود کار ما تمام می‌شود. در سال ۸۹ بنده به عنوان مشاور فنی در امور طرح‌ها و تدارکات در شرکت بازرگانی پتروشیمی دعوت به همکاری شدم، حضور بنده در شرکت بازرگانی پتروشیمی پاره وقت بود و ساعتی ۳۰هزار تومان دستمزد می‌گرفتم و اتاق و میزی نیز نداشتم.»

 

داماد روحانی دور از حاشیه

 

دامادهای مسئولان نظام,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 

چندی قبل خبر رسید که داماد رئیس‌جمهور به عنوان معاون وزیر صمت منصوب شده است که این انتصاب با حواشی زیادی همراه شد به نحوی که رحمانی در جایگاه وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: «انتصاب کامبیز مهدی‌‌زاده به سمت معاونت وزیر اصلا ربطی به داماد رئیس‌جمهور بودن یا نبودن این فرد ندارد. وی در حوزه معاونت فناوری رئیس‌جمهور سِمَت داشته و رئیس ستاد توسعه‌ای بوده و از آنجا به وزارت صمت آمده است؛ ضمن آنکه لیسانس زمین‌شناسی دارد، فوق لیسانس او مرتبط است و دکترای زمین‌شناسی هم دارد.

 

رحمانی بیان کرد: «آنها که درباره این انتصاب تردید داشتند، وقتی سوابق او را دیدند به ما تبریک گفتند؛ قطعا اگر هر فردی سوابق او را ببیند، آن را تایید می‌کند.» عمر جلوس مهدی‌زاده بر کرسی معاونت وزیر ۳روز بود و پس از آن برای جلوگیری از فرصت‌طلبی مخالفان دولت، استعفا داد.

 

حاشیه‌داماد شمخانی

البته برخی دامادهای غیر دولتی هم حاشیه‌ساز هستند مانند داماد شمخانی. ۴اردیبهشت سال جاری خبرگزاری دانشجو نوشت: «کمیسیون ماده صد حکم به تخریب اضافه طبقات و اضافه‌بنای پلاک‌ثبتی ۷۹۷/۱۹ لواسان، متعلق به «حسن میرمحمدعلی»(داماد آقای شمخانی) داده ‌است. پس از کش و قوس‌های فراوان درمورد اجرای حکم تخریب ویلای شبنم نعمت‌زاده و عدم اجرای کامل آن حکم تا کنون، باید دید شهرداری و حوزه قضائی لواسان برای اجرای این حکم تخریب جدید چه اقدامی انجام خواهند داد.»

 

داماد رحمانی فضلی

داماد وزیر کشور از دایره دامادهای خبرساز خارج نیست. از قضای روزگار مشاور وزیر کشور مصطفی ملکی که در واقع داماد رحمانی فضلی است ودر وزارتخانه پدر همسرش مشغول فعالیت بود.

 

داماد ایرانی جان کری فراموش نشود

البته دامادها در آن سوی مرزها هم خبرساز هستند، مانند جان کری وزیر امور خارجه دولت اوباما که داماد ایرانی داشت! دکتر ونسا بردفور کری(دختر کوچکتر جان کری از همسر اولش) در سال ۲۰۰۹ با دکتر بهروز(برایان) والا ناهید که یک پزشک ایرانی-آمریکایی است، ازدواج کرده است. بنابر برخی اخبار غیررسمی این زوج پیش‌تر به ایران سفر کرده‌اند. والدین بهروز به نام‌های نوشین و رضا «والا ناهید»، در حال حاضر در لس‌آنجلس زندگی می‌کنند. بهروز والا ناهید به اختصار به نام برایان ناهید در مطبوعات آمریکا شناخته می‌شود و زادگاه وی نیز به ندرت مورد اشاره آنها قرار گرفته است.

 

نیویورک تایمز داستان زندگی برایان و نحوه شکل‌گیری ازدواج او با ونسا کری را اینگونه روایت می‌کند: داماد مدرک لیسانس خود را با درجه ممتاز از دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس دریافت نمود و در ادامه، مدرک پزشکی‌اش را نیز با درجه عالی از دانشگاه «ییل» اخذ کرد. پدر داماد نیز که متخصص ریه و پزشک بخش مراقبت‌های ویژه است، ریاست بیمارستان هولی کراس در میشن هیل کالیفرنیا را بر عهده دارد. به‌علاوه، او مالک یک کلینیک پزشکی خصوصی است که توسط همسر وی(مادر برایان) اداره می‌شود.

 

armandaily.ir
  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش