آنچه درباره عبدالرضا داوری مشاور احمدینژاد مطرح شد موضوعی نبود که تیم رئیسجمهور اسبق بتواند بهراحتی از آن عبور کند بهویژه آنکه برخی اعضای این تیم در موضوع قتل میترا استاد طعنههایی به محمدعلی نجفی و اصلاحطلبان زده بودند. اگر چه داوری مدعی است که میخواهد همسر خود را طلاق دهد و ادعاهای همسر فعلی او درباره حضور یک زن دیگر در زندگی داوری نباید مورد توجه قرار گیرد اما بخشی از حامیان این طیف که به بهاری معروف هستند، تحمل شنیدن انتقادات و کنایههایی را که ریشه در ادعاهای همسر داوری دارد، ندارند.
برای دور شدن از چنین فضایی منحرف کردن افکار عمومی راهکاری است که برخی انتخاب میکنند که شاید بدرقه بقایی از سوی احمدینژاد تا زندان اوین نمونهای از این ترفند باشد. «آنا» دیروز نوشت: «حمید بقایی معاون اجرایی رئیسجمهور سابق کشورمان که به اتهام اختلاس، تصرف غیرقانونی در اموال دولتی، تبانی در انجام معاملات دولتی به ۱۵ سال حبس و ۴۳ میلیارد تومان جزای نقدی محکوم و در ۲۲ اسفند سال ۹۶ به زندان معرفی شده بود، با فرارسیدن شبهای قدر و عید فطر به مرخصی رفت و بعد از گذشت ۱۶ روز و اتمام دوران مرخصی به زندان اوین بازگشت. البته حمید بقایی به دلیل توهین به مقامات و مسئولان قضائی به ۶ ماه حبس نیز محکوم شده است.»
تناقضهای بدرقه!
ماجرای داوری شاید در بخش بعدی خبر «آنا» نمایان شود. این خبرگزاری نوشت: «نکته قابل توجه این است که محمود احمدینژاد، بقایی را برای رفتن به زندان اوین بدرقه کرد و حامیان احمدینژاد بر این باورند که حکم صادره برای بقایی بر اساس منطق و عدالت نبوده است. به همین دلیل هنوز هم که بقایی بخشی از دوران محکومیت خود را سپری کرده است، به حکم دادگاه و مسئولان قضائی اعتراض دارند و معتقدند قوه قضائیه برای برخورد با افراد، عدالت را رعایت نمیکند.» قابل تاملتر آن بود که احمدینژادیها روز سهشنبه فیلمی را در فضای مجازی منتشر کردند که نشان میداد محمود احمدینژاد در حال سخنرانی است و در توضیح این فیلم نوشت: «سخنان دکتر احمدینژاد پس از بدرقه مهندس مشایی و حمید بقایی تا زندان اوین ۲۱/۳/۹۸». نخست اینکه در تصاویر منتشره نشانی از مشایی نبود و در عین حال تاریخ این بدرقه یک روز قبل از اعلام رسمی بازگشت بقایی به زندان است. احمدینژاد دراین فیلم که ظاهرا در مقابل زندان اوین است چنین گفت: «اساس و پایه دوام خلقت و دوام جامعه بشری، عدالت است. اصل حکومت، این دم و دستگاههای عریضی که در دنیا ایجاد میکنند، قوای گوناگون و سازمانهای اداری همه برای اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم و رفع ظلم است.
اگر خدای ناکرده اجرای عدالت و رفع ظلم نباشد، نه تنها اینها هیچ ارزشی ندارد بلکه وبال است، هم وبال گردن متصدیان و هم وبال گردن ملتی است که این ساختارها و سازوکارها را میخواهند اداره و حقوقش را تامین کنند. خیلی از مواقع ما به دنبال پیدا کردن علت و ریشه مشکلات هستیم ولی من فکر میکنم ریشه بسیاری از مشکلاتی که در جای جای کره زمین و جای جای ایران وجود دارد بهخاطر ظلمی است که به بندگان خدا میشود. شاید مهمترین و بالاترین مطالبهای که یک انسان میتواند در سطح اجتماعی داشته باشد، برقراری عدالت و رفع ظلم است چرا که ریشه همهچیز و عامل سازنده، اجرای عدالت است و عامل مخرب بنیانی، ظلم است. به امید روزی که جهان خالی از ظلم و سرشار از عدالت بشود و به امید روزی که انشاءا... چشم ما به جمال نورانی مولایمان روشن شود و او بشریت را در برپایی عدالت یاری کند.» در حالی که نشانی از مشایی نبود شعر کوتاهی هم از پسر او در وصف پدر در شبکههای اجتماعی منتشر شد!
یاسمین طالقانی
- 14
- 1