دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۸ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۲۶۴۵
سیاست داخلی

رئیس بسیج مداحان: همان‌طور که ما آخوند انگلیسی داشتیم، ممکن است مداح اسرائیلی هم داشته باشیم

یوسف ارجونی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
رئیس بسیج مداحان از دستگیری مداحان اسرائیلی خبر می‌دهد و از طرفی با دستگیری برخی مفسدان اقتصادی پای مداحان معروف به میان می‌آید.

در روزهایی که انتقادات زیادی به عملکرد اقتصادی و اخلاقی برخی مداحان وارد است، یوسف ارجونی، رئیس بسیج مداحان کشور با بیان اینکه در اسرائیل مداحانی برای تخریب عاشورا تربیت می‌شوند، از دستگیری عده‌ای از آنها در داخل کشور خبر داد.  وی افزوده است که امروز طبق آمار رسمی بیش از ۱۵۰ هزار مداح در کشور داریم که آمار غیررسمی دو برابر این مقدار تخمین زده می‌شود.

ارجونی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع مداحان در سال ۹۷ گفت: رهبر معظم انقلاب بر این مسئله تأکید داشتند که مواظب تفرقه‌های دشمن باشیم و حرف تفرقه‌انگیز در مراسم و عزاداری‌ها نزنیم.

 محمود تاری، مداح و شاعر اهل‌بیت که در سال‌های گذشته مسئولیت‌های متعددی در بسیج مداحان داشته، درباره دستگیری مداحان اسرائیلی به ایرناپلاس گفت: من خبر موثقی ندارم، ولی این اتفاق بعید نیست، چون همان‌طور که ما آخوند انگلیسی داریم، ممکن است مداح اسرائیلی هم داشته باشیم. بعید نیست که آنها در موضوع عزاداری برنامه‌هایی هم داشته باشند و یقیناً دارند.

تاری در پاسخ به این سؤال که این ماجرا چقدر می‌تواند مرتبط با دستگیری چند مداح در دو سه سال قبل و شایعه جاسوسی آنها باشد، گفت: امکان دارد که شروعش با آنها بوده، ولی خود آن افراد هم نمی‌دانستند و ناآگاه بودند. چون آنجا بحث آن خانم جاسوس که به سفارت فرانسه پناهنده شد هم مطرح بود. ممکن است این ماجرا از پنج، شش سال قبل شروع شده باشد و خود ما هم متوجه نبودیم. نمونه‌های دیگری هم درباره مشکلات مداحان بوده، نه به‌عنوان وابسته به اسرائیل، ولی به خاطر فساد و فحشا، متأسفانه انگار قبحش هم در جامعه از بین رفته است و عادی شده است.

قبلا برخی مداحان مشکل‌دار، در خانه‌ مسئولان قضایی مداحی می‌کردند

تاری که خودش مداح اهل‌بیت است، در ادامه افزود: عده‌ای دارند هیئت‌ها را خراب می‌کنند و وظیفه حکومت و دستگاه قضایی است که جلوی اینها را بگیرد و مماشات نکند. متأسفانه دو دهه پیش برخی از همین مداحان که مشکل داشتند، در خانه‌های برخی مسئولان قضایی مداحی می‌کردند. الان هم برخی هیئتی‌هایی که حتی حزب‌اللهی‌اند، دنبال جمعیت هستند و ساختار هیئت از آن روحیه حماسی و عاشورایی فاصله گرفته و فقط یک بعدش را گرفته‌اند که سیاه بپوشند و سینه بزنند. در این سال‌ها مفاهیم عوض شده است. هیهات منا الذله می‌گوییم، ولی این فقط شعار است و در عمل کم می‌گذاریم.

وی درباره ارتباط ویژه برخی از مداحان معروف و رسانه‌ای با مفسدین اقتصادی گفت: این به خاطر دنیاطلبی این دسته از مداحان است. مداحان با این افراد ارتباط داشتند و از آنها ۲۰۰ میلیون و ۳۰۰ میلیون پول می‌گرفتند. یکی از همین آقایان که با این افراد ارتباط داشت می‌گفت من به اندازه هیکلم طلا دارم! خانه‌های آن‌چنانی و ماشین‌های گران‌قیمت دارند که خودشان و همسرانشان سوار می‌شوند. امام حسین (ع) ملعبه‌ای شده در دست ما مداحان که پول دربیاوریم .البته اینها اقلیت و بسیار کم هستند، اما همین اقلیت برای همه مداحان چالش درست کرده‌اند.

متولی برخورد با این مسائل مداحان، حکومت اسلامی است

این شاعر آیینی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره وضعیت مداحی‌ها گفت: متولی برخورد با این مسائل مداحان، حکومت اسلامی است و قوه قضاییه باید وارد شود. مقام معظم رهبری ۳۰ سال است که همه زوایای مداحی را به‌طور دقیق گفته‌اند. یکی دو سال پیش فرمودند که چرا جوان‌ها در هیئت‌ها بالا و پایین می‌پرند؟ یا چند سال قبل گفتند که چرا در هیئت‌ها لخت می‌شوند؟ آن زمان بعضی‌ها که فقط مدعی ولایت‌پذیری هستند گفتند رهبری نباید به این مسائل وارد شود! متأسفانه برخی بزرگان و علمای ما سکوت کرده‌اند و می‌خواهند همیشه محترم باشند، لذا حرفی نمی‌زنند که مثلاً خراب نشوند.

محمود تاری در پایان حرف‌هایش به صداوسیما هم انتقاد کرد و گفت: متأسفانه صداوسیما از حامیان درجه یک این مداحان است و دوربین‌ها را به مجالس اینها می‌برند و پخش می‌کنند. استدلالشان هم این است که مخاطب و جمعیت دارند، درست است که این مداحان جمعیت دارند، ولی گاهی جمعیتی است که خروجی آن‌چنانی ندارد. الان با وجود این هیئت‌ها که جمعیت دارند، جامعه ما دینی‌تر شده یا برعکس است؟

  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش