جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۲ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۳۴۳۵
سیاست داخلی

از دیوار سفارت بالا بروید، پست بگیرید!/ ادامه انتصاب قالیبافی‌ها در شهرداری تهران

انتصاب قالیبافی‌ها در شهرداری تهران,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
انتصاب اصولگرایان و افرادی که به لحاظ واکنش‌های فرهنگی با این طیف وفاق بیشتری دارند در حالی در شهرداری تهران که امروز ظاهرا به دست اصلاح‌طلبان اداره می‌شود، انجام می‌شود که دقیقا مهم‌ترین وجه متمایز کننده این دو طیف همین نقطه نظرات فرهنگی است، انتصاب سیدحسین میر اسماعیلی به عنوان سرپرست روابط عمومی منطقه ۴ تهران یکی از همین انتصاب‌هاست.

چند روز پیش سیدحسین میر اسماعیلی به عنوان مدیر روابط عمومی منطقه ۴ شهرداری تهران برگزیده شد، اما این موضوع واکنش‌هایی زیادی را به همراه داشت. منتقدان با انتشار عکس‌هایی، او را به عنوان یکی از حمله‌کنندگان به سفارتخانه انگلیس معرفی کردند. برخی نیز از او دفاع کردند. بهروز شجاعی از فعالان رسانه در توییتی نوشت: «عکس ملاک نیست و اسماعیلی اصلاح طلب است و قبلا در انتخابات پوستر چسبان بوده است!» با این حال انتقادات بسیار بیشتر بود؛ یکی از کاربران توییتر به طنز نوشته بود «ساکنان منطقه چهار تهران مراقب در و دیوار‌های ساختمان‌هایشان باشند!»

مدیر روابط عمومی شهرداری: انتصابات شهرداری منطبق با رای مردم است!

غلامحسین محمدی مدیر روابط عمومی شهرداری تهران درباره این انتصاب به رویداد۲۴ می‌گوید: برای ما پیشینه سوء از ایشان محرز نشده است و در حال بررسی این موضوع هستیم.

او با تاکید براینکه که انتساب در مناطق بر عهده شهرداران هر منطقه است، می‌گوید: میر اسماعیلی در حال حاضر از سوی شهردار منطقه به عنوان سرپرست روابط عمومی به ما معرفی شده است و ما تنها اقدام به رد یا تایید فرد معرفی شده می‌کنیم و خودمان کسی را مستقیما معرفی نمی‌کنیم، اما خودمان را موظف می‌دانیم که از همه نیرو‌های شایسته شهرداری استفاده کنیم.

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در دفاع از انتصاب میراسماعیلی می‌گوید او ۱۰ سال است که به عنوان کارمند شهرداری مشغول به کار است و عملکرد مثبتی هم دارد و از حدود ۲ سال پیش در مرکز ارتباطات شهرداری سمت‌های بالاتری داشته و پیش از حضور من در سمت فعلی در مقطعی معاون اجرایی این مرکز بوده است و اکنون هم به عنوان کارمند شهرداری حق دارد فعالیت کند.

محمدی با اشاره به اینکه میراسماعیلی فعلا سرپرست روابط عمومی منطقه ۴ بوده و هنوز به کمیته انتصابات معرفی نشده است، می‌گوید: قطعا اگر هم معرفی شود، سلیقه‌ای برخورد نمی‌کنیم و برخوردمان تخصصی است. به نظر من بخشی از حساسیتی که روی این موضوع ایجاد شده واقعی نیست و ما براساس شایستگی‌های افراد و نوع عملکردشان تصمیم می‌گیریم. در شهرداری انتصابات مهم و قابل دفاع و منطبق با رای مردم انجام شده و نمی‌توان با ایراد اتهاماتی مبهم به افراد یک طرفه قضاوت نمود.

انتصاب میراسماعیلی به عنوان سرپرست روابط عمومی منطقه ۴ در حالی انجام گرفته که چندی پیش اداره روابط عمومی این منطقه در ارزشیابی عملکرد سال ۹۷ روابط عمومی‌های مناطق ۲۲ گانه تهران بالاترین نمره را به خود اختصاص داده، با این حال مدیر روابط عمومی تغییر کرده و میراسماعیلی جایگزین او شده است. انتصاب عجیب شهرداری تهران این سوال را به ذهن می‌آورد که دلیل این تغییر چیست؟

چندی پیش محمدجواد حق شناس عضو شورای شهر تهران در نامه‌ای گلایه آمیز به پیروز حناچی نوشت که او برآمده از رای مردم به اصلاح طلبان است بنابراین حق ندارد شیوه مدیریتی سردار قالیباف را در شهرداری در پیش بگیرد. 

در بخشی از نامه حق شناس، این چنین آمده است: «شورای شهر اصلاح‌طلب شهرداری را انتخاب کرده تا نماینده این شورا و رأی‌دهندگان آن در اداره امور شهر باشد، اما شهرداری که به دلیل شهرت و گذشته صلاح طلبیش انتخاب شده بلافاصله در چرخشی عجیب، خود را وامدار انتخاب و رأی‌دهندگان ندانسته و در رویکردی عجیب همصدا با افراط‌گرایان علیه اصلاح‌طلبان و در انتصابات، خود را جزیره‌ای مستقل و خودمختار می‌داند و برخلاف رأی و نظر شورای شهر عمل می‌کند و حتی منتظر اعلام نتیجه استعلام خود نمی‌ماند.»

اشاره حق شناس به حضور مدیران قالیبافی در شهرداری بود. آنچنانکه جوادی یگانه از یاران نزدیک قالیباف با حکم حناچی به سمت معاونت فرهنگی شهرداری انتخاب شد و چندی بعد هم میثم امرودی دیگر معاون قالیباف به عنوان رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری انتخاب شد.

غلامحسین محمدی معتقد است میر اسماعیلی ارتباطی به بالا رفتن از دیوار سفارتخانه ندارد و می‌گوید سوء پیشینه‌ای از او در دست نیست، با این حال عکس‌هایی که آذر ماه سال ۱۳۹۰ در خبرگزاری فارس منتشر شده، از چیزی دیگر حکایت دارد.

اصلاح طلبان معتقدند آنها در مسائل فنی و عمرانی چندان وجه افتراقی با اصولگرایان ندارند و هر دو جریان معتقد به حل معضل ترافیک و آلودگی و گسترش خطوط مترو و ... هستند و کسی انتقادی به مدیران اصولگرا در این بخش ندارد اما وجه تمایز آنها دقیقا در مسائل فرهنگی است؛ این دقیقا همان نقطه‌ای که شهرداری تهران به جای استفاده از اصلاح طلبان، از نیروهای اصولگرا نزدیک به سردار قالیباف استفاده می‌کند. بنابراین نکته ابهام برانگیز در انتصاب میراسماعیلی به عنوان مدیر روابط عمومی در شهرداری این است که ویژگی فرهنگی این فرد برای انتخاب چه بوده است؟

اگر زمانی در ابتدای انقلاب جوانان بسیاری با بالا رفتن از دیوار سفارتخانه‌ها توانستند به چرخه قدرت سیاسی وارد شوند، آیا در دهه چهارم انقلاب نیز همین ویژگی برای انتصاب‌ مدیران نیاز است؟

بالارفتن از دیوار سفارتخانه‌ها و ایجاد فضای تنش‌زا که می‌تواند روابط خارجی کشور را تحت تاثیر قرار داده و بر اعتبار جهانی کشورمان خدشه وارد کند تخلفی آشکار است بنابراین انتخاب چنین فردی را باید تلویحا به معنای تایید همان رفتار‌ها تلقی کرد؟  شاید بد نباشد که مدیریت شهر تهران به یاد داشته باشد آرای مردم تهران به اصلاح‌طلبان دقیقا ناشی همین تمایز فکری بود.

rouydad24.ir
  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
کاملادرسته چون حیفه تو سیستمی که با بارش یه خورده برف کل شهر بن بست میشه حتی مسئول روایط عمومی یکی از مناطق سو چند گانه هم از جناح رغیب باشه تا اونموقع تمام ضعف ها بیفته گردن اون یه نفر . من موندم چه جوری روتون میشه اصلا اسم این شهرداری و شورای شهر را بیارید با این کارنامه رنگین .
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش