دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۸ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۱۳۳
سیاست داخلی

شنبه ۳ خرداد ۱۳۷۶ در خاطرات آیت‌الله هاشمی / پاره کردن عکس‌های تبلیغاتی ناطق نوری!

خاطرات آیت‌الله هاشمی/ ۱۳۷۶,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

پنج‏شنبه ۱ خرداد  

پاره کردن عکس‌های تبلیغاتی ناطق نوری 

به وزارت كشور رفتم. در ستاد انتخابات از شیوه كارها بازدیدكردم. سیستم قابل اطمینانى است و بعید است تقلب پوشیده بماند. سپس براى اطمینان مردم، صحبت و مصاحبه نمودم.  به دفترم رفتم. آقاى [اسماعیل] فردوسى‌پور، [رییس دیوان عدالت اداری] آمد. براى اضافه‏كار دیوان عدالت ادارى و براى مجتمع فرهنگى فردوس استمداد كرد. آقاى [محمد] فلاح، دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر آمد؛ براى گزارش‏كار و چاره‏جویى براى مشكل تراكم زندان‌ها كه بیشتر مربوط به معتادان است. تا ساعت پنج بعد از ظهر، كارها را انجام دادم و به منزل آمدم. در مسیر دیدم كه بسیارى از عكس‌هاى تبلیغاتى آقاى ناطق [نوری] را پاره كرده‌اند. سرشب، آقایان [سیدمحمد] خاتمى، [عبدالله] نورى، [محسن] نوربخش و [غلامحسین] كرباسچى آمدند. گزارشى از برنامه تقلب در انتخابات فردا در خرم‌آباد داشتند؛ به بازرسى ویژه [دفتر رییس‏جمهور] و سازمان بازرسى‏كل كشور،گفتم رسیدگى كنند؛ از تقلب نگرانی دارند.

 جمعه ۲ خرداد

شرکت  درانتخابات

خاطرات آیت‌الله هاشمی/ ۱۳۷۶,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران

 خبر دادند كه آیت‏الله خامنه‌اى، در مصاحبه هنگام رأى دادن، گفته‌اند برای شخص من، هیچ‏كس نمى‌تواند آقاى هاشمى‏رفسنجانى باشد.  بعداً از تلویزیون آن را شنیدم.  براى رأى دادن به حسینیه جماران رفتیم. فاطى و عفت هم همراه بودند. بعد از رأى دادن مصاحبه كوتاهى كردم.تا شب در خانه بودم و مرتباً اخبار انتخابات را از وزارت كشور، در صفحه كامپیوتر خبرى‌ام و توسط افراد دریافت مى‌كردم. مجموعه خبرها از جلوتربودن آقاى خاتمى حکایت دارد؛ بعضى‌ها با اغراق و بعضى‌ها معتدل. ظهر بچه‌ها و بستگان میهمان‏مان بودند. امروز مقدارى وقت صرف مطالعه تاریخ ایران در زمان زندیه و افشاریه نمودم.شب اطلاع دادند كه نیروهاى تركیه در شمال عراق به سوى سلیمانیه مى‌روند كه به مرز ایران هم نزدیك است. خبرنگاران خبرگزاری‏های خارجى كه تعداد زیادى در ایران هستند، پیروزى آقاى خاتمى را مسلم گرفته‌اند و به معناى شكست روحانیت سنتى و حاكمیت.

شنبه ۳ خرداد 

پیروزی سید محمد خاتمی در انتخابات ‌

 اول وقت، وزیر كشور اطلاع داد كه از بیست میلیون رأى شمرده شده، بیش از ۶۰ درصد از آقاى خاتمى است. تا شب كه شمارش آرا تكمیل شد، از ۲۹ میلیون رأى تجاوز كرد و همین نسبت باقى ماند. نتیجه انتخابات براى تمام ناظران داخلى و خارجى، غیرمنتظره است. [راجیندار سینگ و آقای لیندو رودریگرز]، سفیران جدید هند و ونزوئلا براى تقدیم استوارنامه آمدند. مذاكرات تشریفاتى بود. كاردار جدیدمان در اوگاندا آمد. سیاست‌هاى مورد نظر در آفریقا و اوگاندا را توضیح دادم. آقایان [سیف‏الله] وحید دستجردى، [رییس سازمان هلال احمر] و [علی] غیورى، [نماینده ولی‏فقیه در هلال‏احمر] آمدند. گزارش خدمات به زلزله‌زده‌ها را دادند و اینكه چادرهاى ذخیره خیلى كم شده است. قرار شد برای جایگزینى كمك كنم.[آقای عیسی کلانتری]، وزیركشاورزى و معاونان و [آقای محسن] نوربخش، [رییس‏کل بانک مرکزی] آمدند. براى تأمین ریال طرح نیشكر خوزستان تصمیم‌گیرى شد و گزارش پیشرفت‏كار دادند. آقاى نوربخش، براى كمك به حل مشكلات احتمالى آقاى خاتمى در ارتباط با  مجلس و... استمداد كرد. آقاى [حسین] مرعشى آمد و راجع به ریاست مجلس مشورت كرد. عصر آقاى [محمد] فروزنده، [وزیر دفاع] آمد و براى نحوه مصالحه با شركت متخلف آلمانى مشورت كرد. شوراى عالى امنیت ملى جلسه داشت. مسایل افغانستان و تركیه و اروپا مطرح شد. شوراى دفاع در مزارشریف [افغانستان] شكست خورده و [عبدالرشید] دوستم و... هم متوارى شده‌اند.شب آقاى دكتر [حسن] روحانى، [دبیر شورای‏عالی امنیت ملی] آمد. دربارۀ نتایج انتخابات [ریاست‏جمهوری] و علل شكست جناح آقاى ناطق [نوری] و ضررهاى حمایت وسیع علما و منتسب‏كردن آن به رهبرى و نیز مسأله ریاست مجلس صحبت شد. تلفنى با رهبرى دربارۀ نظر شوراى عالى [امنیت ملی] در خصوص رفع منع از آمدن سفیر آلمان صحبت كردم كه ایشان مخالفت‏كردند.

sazandeginews.com
  • 19
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش