چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۴۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۷۳۰
سیاست داخلی

انتقاد سلیمی‌نمین از پیشنهاد یک نماینده برای ختم قرآن درمجلس | این تظاهر کردن‌ها آفت بازگشت روش‌های احمدی نژادی است

عباس سلیمی نمین تحلیلگر مسائل سیاسی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران
یک کارشناس مسائل سیاسی با انتقاد از پیشنهاد یک منتخب مجلس یازدهم برای ختم قران روزانه در مجلس گفت: این تظاهرکردن‌ها آفت بازگشت روش‌های احمدی نژادی است که یکبار از آن‌ها لطمه خورردیم.

به گزارش تسنیم، عباس سلیمی نمین تحلیلگر مسائل سیاسی درباره اظهارات اخیر حجت‌الاسلام حسین جلالی، منتخب مردم رفسنجان در مجلس شورای اسلامی مبنی بر پیشنهاد ختم روزانه قرآن از سوی نمایندگان مجلس، گفت: البته که معنویت لازمه تضمین سلامت حرکت انسان‌ها به ویژه در جایگاه‌های مهم است اما بین توسل به معنویت و تظاهر به معنویت تفاوت وجود دارد. ما در تظاهر به معنویت، نه تنها به رستگاری نمی‌رسیم بلکه مسیرهای انحرافی و فریبکاری را راهگشا خواهیم بود. در حالی که معنویتی که در خلوت انسان را می‌سازد موجب قوت در پایداری راه حق خواهد بود.

وی ادامه داد: ما دولت احمدی نژاد را به عنوان نمونه‌ای از فریبکاری در توجه به معنویات تجربه تلخ کردیم. به این خاطر هیچ وقت نباید بگذاریم این تجربه تکرار شود. مقام معظم رهبری در اولین ملاقاتشان با دولت اقای احمدی نژاد یک آسیب شناسی دقیق کردند و گفتند: این اتفاق نیافتد که شما دائم جانماز آب بکشید، اما در این جانماز هیچ نمازی خوانده نشود.

سلیمی نمین با اشاره به اینکه در دولت نهم هر زمانی که دوربین رسانه ملی متوجه آقای مشایی می‌شد او را در حال ذکر گفتن می‌یافتید، اظهار داشت: این ذکر گفتن فریبی بیش نیست. آقای مشایی برای اینکه در قدرت بماند از پیام دادن به اسرائیل و صحبت کردن از مردمش که در واقع نوعی به رسمیت شناختن اسرائیل بود تا پیام به سلطنت‌طلب‌ها و... استفاده می‌کرد بنابراین نباید بگذاریم خاطره دولت احمدی نژاد و اطرافیانش دوباره زنده شود.

این تحلیلگر مسائل سیاسی متذکر شد: آقای احمدی نژاد بعضی کارهای مثبت را مبنای عوام فریبی قرار می‌داد. ساده زیستی، عبادت و ارتباط با معنویت بسیار ارزشمند است؛ اما اگر تبدیل به عوام فریبی شود آفت جدی است که ما آن را در آقای احمدی نژاد شاهد بودیم.

سلیمی‌نمین خاطرنشان کرد: آقای احمدی نژاد زمانی تظاهر به فروختن کاپشن خود، حراج گذاشتن اتومبیلش و کارهای از این دست می‌کرد که به همه ثابت کند ساده زیست است. ما در آستانه رحلت امام (ره) هستیم. امام هرگز به عنوان بنیان گذار انقلاب اسلامی هیچگاه به ساده زیستی تظاهر نکرد؛ گرچه ساده زیست‌ترین شخصیت سیاسی و روحانی تاریخ معاصر بود؛ اما شما امام را هیچگاه وقتی که دوربینی حضور داشت مشغول ذکر گفتن نمی‌دیدید یا نمی‌دیدید امام لباس وصله دار بپوشد؛ بلکه برعکس اگر اطرافیانش تظاهر به ساده زیستی می‌کردند به شدت با آنها برخورد می‌کرد. این مطلب برای مقام معظم رهبری نیز صدق می کند. با وجود ساده زیستن فوق العاده ایشان، هرگز تظاهری را در این زمینه شاهد نیستیم.

وی افزود: اینکه ابتدای شروع کار مجلس به جای ارائه طرح‌های اساسی در دفاع از حقوق ملت و پیگیری مسائل جدی کشور، پیشنهاد تظاهر به ختم قرآن بکنند؛ این آفت بازگشت روش‌های احمدی نژادی است که یکبار از آن‌ها لطمه خوردیم و کافی است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی  با بیان اینکه آقای جلالی می‌تواند برود در خانه خود قرآن بخواند، اما در مجلس که آمد نباید به این امر تظاهر کند، گفت: باید در مجلس طرح بدهد و ذهن مبارکش را به کار بگیرد. این تظاهر کردن‌ها به هیچ وجه برای ملت راهگشا نخواهد بود و فقط عوام فریبی صرف است. مگر پیشنهاد دادن به ختم قرآن گرفتن چه چیزی که است که ایشان آن را مطرح کرده اند؟ این فکر ممکن است به ذهن هرکسی برسد. در اینکه آقایان حتما باید قرآن بخوانند و اولین چیزی که از آن یاد می‌گیرند عدم تظاهر است،‌ شکی نیست؛ اما ‌به نظر من یکی از مسائل جدی امروز همین امر است که نباید اجازه دهیم تفکر احمدی نژادی که در بین بعضی نیروها با وجود اینکه حتی احمدی نژادی نیستند اما رسوبات آن تظاهر که عوام فریبی را سهل می‌کند در آنها وجود دارد؛‌ رسوخ کند.

سلیمی نمین تاکید کرد: قطعا در قبال این نوع مسائل باید از تجربیات گذشته استفاده کنیم. ما در گذشته لطمه جدی از آقای احمدی نژادی که با شعارهای بسیار زیبا و اساسی روی کار آمد خوردیم چرا که در نهایت قدرت طلبی صرف را به نمایش گذاشت. قدرت طلبی که حاضر شد برای دست یافتن آن با همه از اصلاح طلب تند گرفته تا نیروهای خارج از چارچوب نظام پیوند بخورد یا تاریخ هخامنشی محور را ترویج کند تا به جریانات سلطنت طلب پیام دهد. فراموش نکنیم که شعار عوام فریبانه می‌تواند به کجا ختم شود. ما از مجلس انتظار حل مشکلات را داریم. آقایان قطعا در خانه هایشان قرآن و عبادت و نماز شب داشته باشند؛ اما وقتی وارد مجلس شدند باید فکرشان را به کار بگیرند تا مشکلات کشور را حل کنند.

tasnimnews.com
  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش