پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۳۲ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۰۲۵۲
سیاست داخلی

پاسخ حدادعادل به احمدی‌نژاد: رابطه‌ای با دفتر فرح نداشته‌ام/ دست‌بوسی فرح دروغ محض است

پاسخ حدادعادل به احمدی‌نژاد,حدادعادل
غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با انتشار جوابیه به اظهارات روز گذشتۀ «محمود احمدی‌نژاد» واکنش نشان داد و تحلیلش را از رد صلاحیت احمدی‌نژاد مبتنی بر رد صلاحیت وی در سال ۹۶ و توصیه سخنگوی شورای نگهبان به عدم ثبت‌نام مجدد رد صلاحیت‌شده‌ها دانست.

به گزارش فارس، حدادعادل در این جوابیه با اشاره به اینکه هیچ رابطه‌ای با دفتر فرح نداشته و هیچگاه او را ندیده است، ادعاهای احمدی‌نژاد درباره دست‌بوسی را «دروغ محض»، «چندش‌آور» و سناریوی رسوایی دانسته که فقط دشمنان از آن سود می‌برند.

متن کامل توضیحات حدادعادل به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

در جلسه‌ای که اینجانب با گروهی از دانشجویان دربارۀ انتخابات سال ۱۴۰۰ داشتم، هنگامی که سخن از تعدد نامزدها و اعلام نظر شورای محترم نگهبان به میان آمد، بر حسب برداشت و تحلیل خود و با توجه به رد صلاحیت آقای احمدی‌نژاد در سال ۹۶ و همچنین توصیۀ سخنگوی آن شورا که «کسانی که نوبت قبل رد شده‌اند ثبت‌نام نکنند» نظر خود را اعلام کردم.

آقای احمدی‌نژاد در واکنش خود به این اظهارنظر، آن را علامت مهندسی انتخابات گرفته و با بیاناتی که خاص خود ایشان است، به این بهانه ورود خود را به صحنه انتخابات آینده کلید زده است. من صریحاً اعلام می‌کنم که آنچه گفته‌ام یک پیش‌بینی مسبوق به دلایل متعدد بوده است و تصمیم‌گیری دربارۀ ایشان بر عهدۀ خود شورای محترم نگهبان است.

نکتۀ دیگری که در واکنش ایشان آمده مطالبی است که دربارۀ مجلس هفتم گفته‌اند. برخلاف اظهارات ایشان همه می‌دانند که مجلس هفتم بیش از هر مجلس دیگری از دولت ایشان حمایت کرده است و بیشترین کژتابی را نیز همان مجلس از آقای احمدی‌نژاد دیده است.

آقای احمدی‌نژاد رسماً و صریحاً مصوبات مجلس را که پس از تأیید شورای محترم نگهبان صورت قانون می‌یافته در کشوی میز خود نگاه می‌داشته و آنها را برای اجرا ابلاغ نمی‌کرده است. مخالفت مجلس هفتم با این رفتار دیکتاتورمآبانه، دفاع از حقوق ملت و نمایندگان ملت بوده است.

آنچه دربارۀ دست‌بوسی فرح گفته‌اند نیز دروغ محض چندش‌آور و سناریوی رسوایی است که فقط دشمنان از آن سود می‌برند. اینجانب در سال‌های قبل از انقلاب هیچ رابطه‌ای با دفتر فرح نداشته‌ و هیچگاه او را ندیدم، لذا دروغگویی آقای احمدی‌نژاد محرز و اصل دست‌بوسی و عکسی که به ادعای ایشان نزد همسر شهید دکتر فاطمی موجود بوده نیز از ساخته‌های ایشان است.

مرتبط ساختن این موضوع با دستگیری همسر دکتر فاطمی نیز دروغ دیگری است که به منظور خاصی طراحی شده است. دربارۀ علت دستگیری آن خانم مقاماتی که وی را دستگیر کرده‌اند می‌توانند توضیح دهند و درنهایت کمترین مطالبه از آقای احمدی‌نژاد این است که بر ادعای خود سند ارائه دهد.

پروندۀ دستگیری و بازجویی و زندان اینجانب و اخراجم از دانشگاه در سال‌های قبل از انقلاب، در مرکز اسناد انقلاب اسلامی موجود است که می‌تواند پاسخی روشن به کسانی باشد که دربارۀ انقلاب کمترین رنجی تحمل نکرده‌اند.

پاسخ حدادعادل به احمدی‌نژاد,حدادعادل

اینجانب حق شکایت از آقای احمدی‌نژاد را به سبب نشر اکاذیب و افترایی که به من زده برای خود محفوظ می‌دانم و اطمینان دارم با رسیدگی به ادعای ایشان، حقیقت بر همگان روشن خواهد شد.

آقای احمدی‌نژاد؛ من از شما در قبال کمک‌هایی که به شما کرده‌ام هیچ انتظار تشکر و سپاس ندارم، چون دیده‌ام که چگونه در حق بزرگان کشور -با همۀ عنایتی که به شما داشته‌اند- ناسپاسی کرده‌اید.

زخم زبان‌ها و تهمت‌های شما را نیز برای خودم در پیشگاه خداوند اجر و پاداش محسوب می‌کنم و این آزارها را پیام طبیعی استقامت خود در راه امام راحل و رهبری عزیز و معظم انقلاب می‌دانم و این مختصر را با بیتی از حافظ به پایان می‌برم که گفته است: «بر ما بسی کمان ملامت کشیده‌اند – تا کار خود ز ابروی جانان گشاده‌ایم».

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای حداد عادل، شما خودت دروغ محضی!!!!! بودجه میلیاردی این کشور خرج این آقا میشه و دستاوردش تبدیل تبلت به رایانک مالشی! مثلث متساوی الاضلاع=سه بر سه بر برابر!
عکس های منتشر شده را همه دیدن الان دیگه با این شبکه های اجتماعی چیزی را نمیتوان پنهان کرد
پس عکسی که بعنوان دیدارش با مشاور فرح پخش شده چیه؟
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش