جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۴۰ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۱۷۹۳
سیاست خارجی

سخنگوی وزارت خارجه: فعلا چشم‌اندازی برای مذاکره با آمریکا نمی‌بینیم/ تاریخ سفر نخست‌وزیر ژاپن در حال هماهنگی است

سید عباس موسوی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,سیاست خارجی
سخنگوی وزارت خارجه گفت: ما مذاکره ای با آمریکا نداریم. در مذاکره بودیم آمریکا در مذاکره بود ولی با خروج غیرقانونی آنها این موضوع شکسته شده و چشم اندازی برای مذاکره نمی بینیم.

به گزارش فارس، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (سه شنبه) در اولین نشست خبری با خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات در عرصه سیاست خارجی پرداخت و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

 

*آغاز تحرکات دیپلماتیک با همسایگان شمالی در سطح وزیر و رئیس جمهور

وی در ابتدا یاد سخنگویان پیشین را گرامی داشت که در این مسند منشا خیر و برکات بودند و به مرور تحولات هفته‌های اخیر پرداخت و افزود: با خروج غیرقانونی و خلاف موازین آمریکا از برجام و تحمیل شرایط سخت علیه ایران و اعمال تروریسم اقتصادی، دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران وارد فاز جدیدی شد و همزمان وزیر امور خارجه تحرکات دیپلماتیکی را شروع کرد که بیشتر منشاء آسیایی و منطقه‌ای داشت.

 

موسوی به سفر ظریف به سوریه، ترکیه، قطر، روسیه، هند، ترکمنستان، ژاپن، چین، پاکستان و عراق اشاره کرد و افزود: این سفرها در راستای منافع ایران و تبیین موازین جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت که انشاءالله ادامه خواهد یافت و در آینده نزدیک با همسایگان شمالی تحرکات دیپلماتیک صورت خواهد گرفت که در سطوح مختلف وزرا و حتی رئیس جمهور خواهد بود که در هفته‌های آینده بعد از نهایی شدن، اطلاع رسانی می‌شود.

 

*خیلی به سخنان و لفاظی‌ها توجه خاصی نداریم

این دیپلمات ارشد در پاسخ به سؤالی درباره تناقضات در اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران خیلی به سخنان و لفاظی‌ها توجه خاص ندارد، آنچه برای ما مهم است تغییر رویکرد و رفتار است. ما بر مبنای آنچه می‌بینیم و آثاری که بر ما و منطقه ما مترتب است، تصمیم گیری خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه این تناقضات در اظهارات ایشان و هیأت حاکمه ترامپ دیده می‌شود، اظهار داشت: آنچه برای ما مهم است، تغییر رویکرد و در نهایت تغییر رفتار است.

 

* همکاری‌های اقتصادی و انرژی با ترکیه جریان دارد

خبرنگاری با اشاره به خبر صفر شدن واردات نفت و گاز ایران توسط ترکیه، به اظهارات مقامات این کشور در مخالفت با تحریم‌های ایران پرداخت و نظر موسوی را جویا شد که سخنگوی وزارت خارجه درباره گفت: جزییات خرید و سفارش نفت را می‌توانید از دوستان وزارت نفت بپرسید. ولی ترکیه به عنوان یکی از شرکای نزدیک، دوستان و همسایه مهم ما همواره مطرح بوده و هست و روابط ما با این کشور، راهبردی و همه جانبه است و از جمله این روابط در حوزه همکاری‌های اقتصادی و انرژی است که در جای خود جریان دارد و فعلا من تناقضی در سطح رسمی در گفتار و رفتار اعلام شده نمی‌بینم.

 

* ایران علاقه ندارد در منطقه تنش آلود باشد/پیشنهاد اخیر ظریف با حسن نیت مطرح شده

به گزارش فارس، سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره پیشنهاد ظریف وزیر خارجه مبنی بر آمادگی ایران برای امضای معاهده عدم تعارض با کشورهای حوزه خلیج فارس و واکنش این کشورها گفت: کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس از مهمترین همسایگان ما در کنار ۱۵ همسایه ما هستند و این ایده مطرح شده جدید نیست. آقای ظریف پیش از این نیز بحث مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای را برای رفع سوء تفاهم‌ها مطرح کرد و این پیشنهاد هم در راستای پیشنهادهای قبلی است.

 

موسوی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تمایل ندارد در منطقه‌ای باشد که تنش آلود و پر از سوء تفاهم باشد، ایران مایل است هرگونه سوء تفاهم و تنش و بی ثباتی و ناامنی را با ابتکاراتی که به خرج می‌دهد کاهش داده و برطرف کند.

 

وی بیان کرد: این پیشنهاد با حسن نیت از سوی ایران مطرح شده و امیدواریم طرف‌های مقابل با حسن نیت آن را برداشت کنند تا شاهد یک منطقه با ثبات، امن و پیشرفته در آینده نزدیک باشیم.

 

*مذاکره‌ای با دولت آمریکا نداریم و فعلا هم چشم اندازی برای مذاکره نمی‌بینیم

موسوی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید چه شرایطی باید پیش بیاید که ایران پای میز مذاکره بیاید؟ تصریح کرد: مذاکره‌ای فعلا با دولت ایالات متحده آمریکا نداریم. مبنای ما هم این بوده که احترام به توافقات بین‌المللی می‌تواند مبنایی باشد که آنها به آن برگردند. ما در مذاکره بودیم، آمریکا در مذاکره بود، در چارچوب‌ها و مکانیسم‌هایی که برجام تعریف کرده بود، آنها حضور داشتند؛ ولی با خروج غیرقانونی و براساس برخی توهمات آنها این موضوع شکسته شد.

 

وی عنوان کرد: بنابراین ما فعلا چشم اندازی برای مذاکره نمی‌بینیم و منتظر تحولات می‌مانیم.

 

خبرنگار دوباره پرسید آقای ظریف در توئیت خود عنوان کرده بود که با ایرانی‌ها با احترام سخن بگویید و آیا این به معنای آن نیست که اگر شرایط تغییر کند، ایران پای میز مذاکره می‌آید؟ موسوی پاسخ داد: باید منتظر تحولات ماند.

 

*راه دیپلماسی را نبسته‌ایم/خواستار اجرای تعهدات برجامی ۱+۴ هستیم

به گزارش فارس، موسوی در پاسخ به این سؤال که آیا اروپا آنطور که ایران انتظار داشت به برجام پایبند بوده است و اگر نیست چرا همچنان باید امیدوار باشیم که اروپا تعهداتش را انجام دهد؟ گفت: اروپایی‌ها آنطور که باید و شاید و در اجرا باید عمل می‌کردند، به برجام پایبند نبودند و ایران بارها این را به آنها متذکر شد و اعلام کرد که اگر به صرف حمایت لفظی و بیانیه باشد ما نیز می‌توانیم از این شرایط استفاده کنیم.

 

وی افزود: ایران همواره سعی کرده به دیپلماسی فرصت بدهد. جمهوری اسلامی ایران براساس ملاحظات سیاسی، ملی و امنیتی و سابقه تاریخی خودش که ملتی اهل تعامل و گفت‌وگو است، راه دیپلماسی را با هیچ کشوری نبسته و همواره به دیپلماسی فرصت داده است و این به معنای اعتماد به اروپا و امید داشتن به اروپا نیست و ما همچنان خواستار اجرای تعهدات از طرف اروپایی‌ها و بقیه اعضای برجام هستیم.

 

*مقامات کنگره را دولتی تلقی نمی‌کنیم/ بنا نداریم با هیچ یک از مقامات دولتی آمریکا مذاکره داشته باشیم

سخنگوی وزارت خارجه درباره دیدار ظریف با «دایان فینشتاین» سناتور دموکرات نیز گفت: صرف دیدار و گفت‌وگو به معنای مذاکره نیست، مذاکره با گفت‌وگو و دیدار و تبادل نظر متفاوت است.

 

موسوی تصریح کرد: ما مقامات کنگره را دولتی تلقی نمی‌کنیم، آنها هم مجوزی برای مذاکره که منتج به پیشنهاد یا نتیجه‌ای شود، ندارند. جمهوری اسلامی ایران هم بنا ندارد فعلا با هیچ یک از مقامات دولتی ایالات متحده آمریکا مذاکره‌ داشته باشد. ولی منعی برای گفت‌وگو و تبادل نظر با شخصیت‌های سیاسی و شخصیت‌های سیاسی سابق و آنهایی که دستی بر آتش دارند و تحولات را می‌بینند، نیست و از قبل بوده و می‌تواند ادامه داشته باشد.

 

*سفر شینزو آبه به تهران در دستورکار

وی درباره سفر شینزو آبه نخست‌وزیر ژاپن به تهران گفت: آنچه که اخیرا عنوان شد تکذیب سفر نبود، بلکه درباره گمانه‌زنی‌ها حول  و حوش این سفر بود. طرفین در حال رایزنی برای سفر نخست وزیر ژاپن هستند و امیدواریم این تاریخ ظرف هفته‌های آینده قطعی شود و نخست‌وزیر ژاپن به عنوان نخستین رئیس دولت ژاپن بعد از سالیان طولانی به ایران سفر کند که این سفر نقطه عطف مهمی در روابط دیرینه دو کشور است.

 

*ایجاد کارگروهی در وزارت خارجه درباره زندانیان تحریمی

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت خارجه درباره استرداد «جلال روح الله نژاد» مهندس ایرانی از فرانسه به آمریکا بیان کرد: متاسفانه بر اثر تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه آمریکا عده‌ای از هموطنان ما حتی اتباع خارجی که به زعم آنها تحریم‌های غیرقانونی را دور زده‌اند برای آنها مشکلاتی هم در آمریکا و هم در برخی کشورهای اروپایی و حتی شرق دور ایجاد شد. ما همان زمان این اقدامات را غیرقانونی و غیرقابل قبول اعلام کردیم به خاطر اینکه اکثر تحریم‌هایی که آن زمان اینها را دستگیر کرده بودند وجود نداشته و بعدا اضافه کردند و مبنای کار آمریکایی‌ها غلط و غیرقانونی بوده و ایران همه تلاش خود را برای آزادی این افراد و از جمله روح‌الله نژاد انجام داده است.

 

وی عنوان کرد:‌کارگروهی به همین منظور در وزارت خارجه ایجاد شده که در حال جمع بندی موضوعات است و با هماهنگی نهادهای ذیربط و خانواده‌های آنها سعی خواهیم کرد که به زودی جزییاتی از این بازداشت‌های غیرقانونی را اعلام کنیم.

 

*شنونده نقطه نظرات کشورهایی که با حسن نیت و دغدغه مسائل منطقه را دنبال می‌کنند، هستیم

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره میانجیگری کشورهای مختلف بین ایران و آمریکا گفت: طبیعی است که کشورهای مختلف نگرانی‌هایی راجع به مسائلی که در منطقه ما می‌گذرد، داشته باشند. ایران کشور بزرگ و قدرتمند و مقتدری است و منطقه ما مهم و حیاتی است و کشورهای مختلف از طریق منطقه ما اقتصادشان را سر و سامان می‌دهند و طبیعی است هرگونه تنش و بی ثباتی در منطقه ما باعث نگرانی کشورهای منطقه و هم فرامنطقه‌ای بشود.

 

وی افزود: من از لفظ میانجیگری یا اعلام آمادگی برای کاهش اختلاف‌ها و تنش‌ها استفاده نمی‌کنم، ولی ما شنونده نقطه نظرات کشورهایی که با حسن نیت و دغدغه مسائل منطقه را دنبال می‌کنند، هستیم.

 

* خلیج فارس و کشورهای همسایه اولویت نخست روابط خارجی ایران/ پیام سفر عراقچی به سه کشور منطقه

این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر خارجه در سفر به کویت پیام ظریف را به همتای کویتی منتقل کرده و محورهای این پیام نیز گفت: منطقه خلیج فارس به ویژه کشورهای همسایه اولویت نخست روابط خارجی ما هستند و هر چقدر ما سفر کنیم و یا آنها سفر کنند هم لازم می‌دانیم و هم استقبال می‌کنیم و همزمان با سفر آقای ظریف به عراق، آقای عراقچی به سه کشور عمان، کویت و قطر سفر کرد که دیدگاه‌ها و نقطه نظرات ایران را راجع به تحولات کنونی منطقه با مقامات این سه کشور دوست در میان بگذارد.

 

وی افزود: پیامی که عراقچی برده دوستی و آمادگی ایران برای همکاری و هم افزایی منطقه‌ای با کشورهای منطقه است.

 

* الان در مرحله میانجیگری نیستیم

به گزارش فارس، موسوی درباره پذیرش میانجیگری از سوی ایران گفت: میانجیگری یکسری الزامات و مقدماتی دارد. ریشه‌ تنش‌ها بین ایران و آمریکا به بدعهدی آمریکا، خروج این کشور از برجام، تشدید تحریم‌ها و در یک کلام تروریسم اقتصادی که علیه ملت ایران اعمال می‌کند، برمی‌گردد.

 

حسن نیت تحولات را رصد می‌کنند، ما هم به نقطه نظرات دوستانمان گوش می‌دهیم و امیداریم از طرف ما نیز آنها بتوانند شرایط ما و منطقه و اهمیت کاری که در منطقه ما صورت می‌گیرد را درک کنند.

موسوی همچنین تصریح کرد: الان در مرحله میانجیگری نیستیم.

 

* ایران و عراق به طرف‌های ثالث اجازه اثرگذاری در روابطشان را نمی‌دهند

وی درباره سفر سه روزه ظریف به عراق و دستاوردهای این سفر گفت: ایران و عراق دو کشور با سابقه تاریخی و در هم تنیدگی فرهنگی و اقتصادی هستند و به آسانی نمی‌شود این دو کشور را از هم جدا کرد و این دو کشور اجازه نخواهند داد کشورهای ثالث به ویژه کشورهای فرامنطقه‌ای به این روابط دوستانه و تاریخی اثرگذاری کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد: دستاوردهای سفر را باید صبر کرد و دید. این چندمین سفر آقای ظریف به عراق بود و قبل از عید هم رئیس جمهوری کشورمان به عراق سفر داشت و پیگیری توافقاتی که در سفر قبلی رئیس جمهور بود یکی از دستاوردهای سفر ظریف بود ضمن اینکه لازم است در شرایط کنونی مواضع جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را از نزدیک به دوستان عراقی منتقل کنیم.

 

* اگر در ۶۰ روز تحولی رخ ندهد گام دوم را برمی‌داریم/ سفر روز چهارشنبه ریابکوف به تهران

این دیپلمات ارشد در پاسخ به سؤالی درباره ضرب‌الاجل ۶۰ روزه به اروپا و اینکه تحولی در این زمینه رخ نداده، گفت: در نامه‌ای که آقای روحانی به سران ۱+۴ نوشت و بیانیه شورای عالی امنیت ملی، مواضع ما به روشنی بیان شد. ما همه کشورهای باقیمانده در برجام را به یک شکل نگاه نمی‌کند و حساب چین و روسیه که به رغم برخی عدم اقدام و عدم تحرک اروپا روابط خوب و مستحکمشان را با ایران حفظ کرده‌اند، در یک قالب نمی‌بینیم ولی لازم بود به هر ۵ کشور عضو برجام دیدگاه‌های ایران را اعلام کنیم که در نامه رئیس جمهور انجام شد.

 

وی افزود: پس از آن اروپایی‌ها واکنشی‌هایی داشتند برخی مثبت و برخی غیرقابل قبول بود، ولی آنچه ایران بر آن تأکید دارد و در نامه رئیس جمهور آمده شروطی است که کشورهای باقیمانده برجام باید به آن عمل کنند.

 

موسوی با بیان اینکه در این مدت اقداماتی را صورت داده و سفرهایی نیز انجام شد، خاطرنشان کرد: یکی از کشورهای عضو (روسیه) درخواست برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام را مطرح کرده که علی القاعده باید در مدت ۶۰ روز برگزار شود. اگر ببینیم در این مدت تحول خاصی رخ دهد، ما به این رایزنی‌ها و گفتگوها و ابراز تمایل‌ها ادامه خواهیم داد، در غیر این صورت جمهوری اسلامی ایران گام دوم را پس از ۶۰ روز با قاطعیت برخواهد داشت.

موسوی همچنین سفر فردای (چهارشنبه) سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه به تهران را تایید کرد.

 

سخنگوی وزارت خارجه همچنین عنوان کرد: معتقدیم خاک سوریه به تمامی آزاد خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: پیام ویژه ای از سوی کشورهای دوست که به ایران سفر کردند به ایران داده نشد و ما هم پیامی نداشتیم و صرفا برای بیان نقطه نظرات بود.

 

این دیپلمات ارشد در پاسخ به سوال دیگری تصریح کرد که سفر عراقچی در چارچوب مناسبات ایران با این سه کشور و در راستای توسعه مناسبات با این کشورها بوده است. فعلا نیازی به کانال نداریم در منطقه ای هستیم که مواضعمان را بیان می کنیم و پیام ویژه ای برای کسی نداریم.

 

وی همچنین شروط ۱۲ گانه پامپئو را فضایی خواند که اصلا قابل اجرا نیست.سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر ظریف به پاکستان و وضعیت مرزبانان ربوده شده گفت: این سفر پرباری بود و یکی از محورهای گفتگوی ایشان مرزبانان بود و در ملاقات با فرمانده ارتش پاکستان مطرح شد و سه تن از مرزبانان گرفتار گروه های تروریستی هستند و رایزنی ها در سطوح سیاسی امنیتی و نظامی در جریان است.

 

وی گفت که آغوش ایران برای همه کشورهای منطقه باز است. سخنگوی دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: اگر ایران درآمد نداشته باشد نه تنها بر زندگی هموطنان ایرانی بلکه بر مهمانان هم اثر می گذارد امیدواریم کار به جایی نرسد که ایران اقدام به کاهش ارائه خدمات به پناهندگان و همچنین در بحث مبارزه با مواد مخدر کند

 

وی گفت که قرار است تعدادی از مدیران اینستکس به ایران سفر کنند. سخنگوی وزارت خارجه خبر منتشر شده مبنی بر اینکه ایران در سفر ظریف و عراقچی پیشنهاد میانجیگری بین ایران و عربستان را مطرح کرده، تایید نکرد.

 

وی اشغال سرزمین فلسطین به عنوان پاره تن جهان اسلام را معضلی خواند که حل نشده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره اسدالله اسدی دیپلمات بازداشت شده ایران در بلژیک عنوان کرد: وکیل ایشان در حال اثبات بی گناهی ایشان است و رایزنی ها در کشورهای اروپایی ادامه دارد و انشاله به زودی شاهد شنیدن خبرهای خوشی در این زمینه خواهیم بود. وی گفت که گشایشهای خوبی در این زمینه حاصل شده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه گفت که همسر و خانواده سلیمانی استاد دانشگاه ایرانی که در آمریکا بازداشت شده امروز بعدازظهر با ظریف دیدار می‌کنند.

 

* دیپلماسی فعال و متوازن ایران کماکان ادامه خواهد داشت

خبرنگاری از موسوی درباره زمان دیدار وزرای خارجه ایران، ترکیه، گرجستان و آذربایجان سؤال کرد که سخنگوی وزارت خارجه در این باره عنوان کرد: با کشورهای منطقه و این کشورها در چارچوب مناسبات دوجانبه، سه جانبه و حتی سازوکار پنج جانبه دیدارها و گفت‌وگوهای منظمی داریم. هنوز تاریخ این دیدارها و مکان آن قطعی نشده و هر زمان قطعی شد، اعلام خواهد شد.

وی افزود: دیپلماسی فعال و متوازن ایران کماکان ادامه خواهد داشت و تمرکز آن بر همکاری‌ها خواهد بود و ثمرات آن را به زودی خواهیم دید.

 

* سفر ظریف به چابهار

خبرنگاری با بیان اینکه پاکستان خط لوله انتقال گاز ایران به هند را به بهانه تحریم‌های آمریکا متوقف کرده و در عین حال برای توسعه بندر گوادر به عنوان رقیب چابهار تلاش می‌کند، از موسوی پرسید آیا سفر ظریف به چابهار در مسیر سفر به پاکستان هشداری برای اسلام آباد بود؟ که وی پاسخ داد: ما چنین ادبیاتی را با کشورهای دوست و همسایه خود نداریم و نمی‌پذیریم. به کشورهای دوست و نزدیک و رفقای صمیمی هشداری نخواهیم داد.

 

وی افزود: ما براساس منافع متقابل دو کشور گام برداشته و برمی‌داریم و بازدید ظریف از چابهار امر لازمی بود که از نزدیک با توانمندی‌های منطقه و سرمایه‌گذاری‌ها در این منطقه آشنا شود. موضوعات دیگر در حال رایزنی است که انشاءالله بتوانیم این خط لوله را به عنوان خط لوله صلح و نه خط لوله‌ای که در آن رقابت و دشمنی باشد در منطقه گسترش دهیم.

 

سخنگوی وزارت خارجه عنوان کرد:‌ این سفر دستاوردهای اقتصادی داشت و انشاءالله به زودی اعلام خواهد شد و به صورت ملموس خواهید دید.

 

*رفت و آمدها با همسایگان شمالی

وی درباره سفر روحانی به ترکمنستان و قرقیزستان گفت: فاز جدیدی از تحرک دیپلماتیک ایران شامل کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز خواهد بود و سفرهایی در سطح وزرای خارجه هم به ایران انجام خواهد شد و هم وزیر خارجه به آنجا خواهد رفت و روحانی هم به دو سه کشور منطقه در آینده نزدیک سفر خواهد کرد که اطلاعات آن سفر را نهاد ریاست جمهوری اعلام می‌کند.

 

 

 

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش