چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۰۹ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۴۴۷
دولت

آیا به ترک فعل مسئولان رسیدگی می‌شود؟/ تناقض‌گویی‌های ۱.۵ ساله وزیر بهداشت

وزیر بهداشت را همین امروز محاکمه کنید| نمکی کجایی؟ دقیقا کجایی!

دروغهای نمکی,نمکی وزیر بهداشت دروغگو
تناقض‌گویی‌های سعید نمکی در دوران مدیریت کرونا به مواردی نظیر ادعای تبدیل شدن ایران به قطب تولید واکسن و قرنطینه کردن شهرها ختم نمی‌شود و موضوعاتی نظیر عدم معطل ماندن مردم پشت در بیمارستان‌ها ادعای دیگر وزیر بهداشت بود که خلاف همه آن‌ها ثابت شد.

به گزارش خبرگزاری آنا،‌ سرخی یکدست نقشه کشور در اثر شیوع ابتلا به کرونا و از طرفی اظهارات ضد و نقیض مسئولان امر در مورد نحوه مقابله با کرونا منجر به شکل‌گیری برخی گمانه‌ها در مورد میزان تعهد اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا و به ویژه وزارت بهداشت با این ویروس عالم‌گیر شده است.

به بیان دیگر کرونا و همه‌گیری آن از جمله مواردی بود که از تناقض‌گویی‌های جدید مسئولین پرده‌برداری کرد. چنانکه سعید نمکی،‌ وزیر بهداشت و درمان دولت دوازدهم که در ابتدای شیوع این ویروس به قرنطینه کردن شهرهای آلوده اعتقادی نداشت و با بیان اینکه «تقاضا داریم مردم شهرهای آلوده و شهر قم، این مناطق را ترک نکنند» بحث جلوگیری از شیوع این ویروس را برعهده خود مردم گذاشته بود، حالا با به صدا درآمدن آژیر خطر ناشی از کرونا و ابتلای روزانه نزدیک به ۴۰ هزار نفر به کووید-۱۹ و جان باختن روزانه حدود ۵۰۰ نفر بر اثر ابتلا به کرونا، دست از عقاید خود برداشته و به منظور کنترل این ویروس تعطیلی دو هفته‌ای کشور را می‌دهد.

البته این اولین تناقض‌گویی وزیر بهداشت کابینه دولت تدبیر و امید نبود، کما اینکه ادعاهای او در مورد تولید واکسیناسیون و تبدیل شدن ایران به یکی از صادرکنندگان واکسن کرونا از جمله نقیضه‌گویی‌های سعید نمکی در راه مقابله با کرونا بود. در حقیقت او که در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۹۹ به صراحت کرد «ایران طی ۲، ۳ ماه آینده یکی از قطب‌های بسیار مهم تولید واکسن کووید-۱۹ در منطقه خواهد بود و یکی از صادرکنندگان مهم این واکسن به جهان.» به فاصله ۶ ماه، در مردادماه ۱۴۰۰،‌ از نیاز داخل برای واردات واکسن کرونا خبر داد و گفت «مجبور شدیم واکسن بیاوریم.»

دروغهای نمکی,نمکی وزیر بهداشت دروغگوازدحام جمعیت شدید در اکثر داروخانه های تهران

هر چند نقیضه‌گویی‌های سعید نمکی به مواردی نظیر ادعای تبدیل شدن ایران به قطب واردات واکسن و قرنطینه کردن شهرها ختم نمی‌شود و موضوعاتی نظیر معطل ماندن مردم پشت در بیمارستان‌ها نیز نقض ادعای دیگر وزیر بهداشت در خصوص پذیرش بیماران در بیمارستان و این گفته او که « اجازه نمی‌دهیم که در هیچ پیکی کسی پشت در بیمارستانی بماند.» محسوب می‌شود، این پرسش مطرح می‌شود که علت این قبیل اظهارات متضاد از طرف وزیر بهداشت که در اذهان سکان‌دار اصلی مبارزه با کرونا محسوب می‌شود، چیست؟

بارها کمیسیون بهداشت اشکالات وزارت بهداشت را به نمکی هشدار داد

در پاسخ به این پرسش غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه به خبرنگار قضائی گروه جامعه خبرگزاری آنا از جدیت دستگاه قضا جهت پیگیری ترک فعل‌های صورت گرفته پیرامون مبارزه با کرونا گفت و بر این نکته تاکید کرد که «سازمان بازرسی کل کشور ترک فعل در مورد واکسیناسیون را مورد بررسی قرار داده است.»

تاکید رئیس قوه قضائیه بر پیگیری ترک فعل مسئولین در زمینه مقابله با کرونا توسط سازمان بازرسی کل کشور منجر به طرح مجدد پرسش مبنی بر ترک فعل‌های صورت گرفته توسط مسئولین امر در زمینه مقابله با کرونا، نزد حسن درویشیان توسط خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا شد. چنانکه او در پاسخ به این سوال گفت منتظر ارسال نتیجه گزارش سازمان بازرسی کل کشور به قوه قضائیه هستند و تا آن موقع از ارائه اسامی افراد و نهادهایی که ترک فعل متوجه آنها است، معذوریت دارد.

اما حال با پایان یافتن عمر دولت دوازدهم نمایندگان مجلس از نتایج بررسی‌های خود در مورد ترک فعل وزارت بهداشت در راه مقابله با کرونا می‌گویند.

دروغهای نمکی,نمکی وزیر بهداشت دروغگو بستری بیماران کرونایی قزوین در کف بیمارستان/کل تخت‌های بیمارستان‌ها پر شده است

فاطمه بیک‌محمدی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به خبرنگار آنا می‌گوید: «عملکرد سعید نمکی در راه مبارزه با کرونا خالی از اشکال نبوده و بارها کمیسیون بهداشت طی جلساتی این اشکالات را به وزیر گوش‌زد کرده است»؛ همچنین حسن نوروزی، عضو کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا به بنیه این تناقض‌گویی‌ها اشاره می‌کند

نمکی کجاست؟دقیقا کجاست؟

اعتماد نوشت: ایام سوگواری محرم فرا رسیده و نگرانی نسبت به اوج‌گیری بیشتر موج پنجم کرونا در کشور نیز به اوج رسیده است.

دروغهای نمکی,نمکی وزیر بهداشت دروغگو

اما آنچه در این میان عجیب‌تر از هر مساله به نظر می‌رسد سکوت سعید نمکی وزیر بهداشت و البته ستاد مدیریت کروناست. آن ‌هم در شرایطی که او به عنوان وزیری شناخته می‌شود که ارتباطی مستمر با رسانه‌ها داشته و به‌خصوص در این مدت اخیر که کشور درگیر کرونا بوده، کمتر روزی را به یاد داریم که اظهارنظری از نمکی منتشر نشده باشد. اما حالا چند روزی است که جز سکوت، واکنشی از جانب او در کار نیست. 

سکوت نمکی که حالا تا حدودی طولانی و نگران‌کننده نیز شده اما در شرایطی رقم خورده که چگونگی برگزاری مراسم عزاداری در شرایط کرونایی به یکی از مباحث داغ در کشور تبدیل شده و هر روز شاهد اظهارنظر این مقام سیاسی و آن چهره مذهبی در این رابطه هستیم.

همین دیروز یک عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه لزوم رعایت ضوابط و شرایط ناشی از همه‌گیری کرونا در جریان برگزاری مراسم سوگواری محرم امسال، نسبت به سخنان برخی روحانیون و مداحان که به ‌نحوی ناشی از بی‌توجهی آنان به شرایط خاص کرونایی است، واکنش نشان داده و گفته است: «در صحبت‌های سال گذشته مکرر گفته‌ام و باز هم عرض می‌کنم این فکر که یک روحانی یا یک مداح یا کسی که عزادار و عاشق امام حسین(ع) است، بگوید «کرونا به مجلس امام حسین(ع) نمی‌آید»، «کرونا به حرم حضرت رضا(ع) نمی‌رود»، «کرونا به حرم حضرت امیر(ع) و کربلا نمی‌رود»، مگر ما علم غیب داریم؟!»

به راه افتادن کارزار برای محاکمه سعیدنمکی و عواملش به اتهام معاونت در قتل ده‌ها هزار ایرانی

دروغهای نمکی,نمکی وزیر بهداشت دروغگو

  • 14
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش