چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۵۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۲۰۹۶
دولت

ادعای سخنگوی دولت در خصوص افزایش قیمت دارو و نان و بنزین: دولت در این زمینه هیچ برنامه ای نداشته و نخواهد داشت!

بهادری‌جهرمی,سخنگوی دولت
سخنگوی دولت گفت: نرخ رسمی ارز کشور، نرخ نیمایی است و عرضه ارز در این بازار زیاد است و وقتی ارز نیمایی به وارد کننده تخصیص پیدا می‌کند قیمت ها بر اساس قیمت نیمایی است نه بازار غیررسمی ارز و هیچ واردکننده و تولید کننده حق ندارد طبق بازار غیر رسمی نرخ گذاری کند.

به گزارش انتخاب، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در برنامه «صف اول» که با موضوع « ریل گذاری اقتصادی دولت برای ارتقای معیشت مردم» روی آنتن شبکه ۶ سیما رفت، اظهار داشت: شعار اساسی دولت سیزدهم عدالت محوری است که نمونه آن را در حوزه سلامت دیدیم که حدود ۶ میلیون نفر در کشور فاقد بیمه بودند و با همت دولت ۵۲ میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه اکنون باید جشن گرفته شود که بیمه‌ همگانی در کشور محقق شده است، افزود: برای آن کسانی که جا مانده اند دولت این تدبیر را کرده که وقتی افراد به بیمارستان مراجعه می‌کنند با ثبت کد ملی، تحت پوشش بیمه قرار می گیرند.

سخنگوی دولت گفت: وظیفه دولت اجرای قانون است که در اجرای قانون در گذشته تعلل ایجاد شده بود.

وی افزود: بیان می کنند آزادسازی سواحل چگونه محقق شد که باید بگویم اراده بود و این اراده باعث تحقق آزاد سازی سواحل شد و تحقق بیمه سلامت نیز جزو این دست اراده هاست.

بهادری جهرمی با اشاره به موضوع حقوق بازنشستگان، تصریح کرد: در هر حوزه‌ای عدالت محوری دولت را می‌توان دید، مثلا در بیمه یا حتی حقوق بازنشستگان این مورد قابل مشاهده است و دولت سعی کرد افزایش حقوق ها به سمت عدالت پیش برود امروز سعی شد بازنشستگان حداقل حقوق ۶ میلیون دریافت کنند که قبلا این عدد بسیار کم بود.

وی در بخش دیگر با اشاره به سیاست‌های خارجی دولت سیزدهم، بیان داشت: سیاست خارجی دولت سیزدهم متوازن است یعنی قصد دارد از ظرفیت همه کشورها استفاده کند.

بهادری جهرمی اضافه کرد: در گذشته متاسفانه سیاست خارجی کشور معطوف به یک طرف بود اما این دولت قصد دارد به صورت متوازن برخورد کند مثلا امسال در کشور دچار قطعی گاز نشدیم زیرا با تعاملات با کشورهای ترکمنستان و جمهوری آذربایجان و انعقاد سوآپ گازی؛ مشکل را حل کردیم.

سخنگوی دولت تاکید کرد: حجم مبادلات تجاری ایران در سال گذشته شکسته شد و ما توانستیم از مرز ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کنیم که این نشان دهنده آن است سیاست متوازن بسیار کارگشاست و باید به سمت همه کشورها برویم.

بهادری جهرمی گفت: اساسا سیاست خارجی دولت سیزدهم ارتباط متوازن با همه کشورهاست و برای دولت سیزدهم همه کشورها در اولویت ارتباط هستند و معاون سیاسی وزیر امور خارجه مسئول این ارتباط است.

خرید همزن کاسه‌ای تا ۱۵%تخفیف + ارسال رایگان!

خرید همزن کاسه‌ای تا ۱۵%تخفیف + ارسال رایگان!

پیشنهاد امروزYektanet: Article Logo

وی با اشاره به فروش نفت، بیان داشت: امروز مطرح می‌شود که اگر فروش نفت در دولت سیزدهم بالاست چرا در سفره ها نمایان نیست باید گفت فروش نفت در دولت سیزدهم بالا بوده اما متاسفانه با به وجود آمدن مشکلاتی در جهان شاهد افزایش قیمت ها در کشورها بودیم از این رو درآمد وقتی بیشتر شد، مخارج نیز هم افزایش پیدا کرد.

سخنگوی دولت تاکید کرد: نرخ رسمی ارز کشور، نرخ نیمایی است و عرضه ارز در این بازار زیاد است و وقتی ارز نیمایی به وارد کننده تخصیص پیدا می‌کند قیمت ها بر اساس قیمت نیمایی است نه بازار غیررسمی ارز و هیچ واردکننده و تولید کننده حق ندارد طبق بازار غیر رسمی نرخ گذاری کند.

نرخ رسمی ارز کشور، نرخ نیمایی است

بهادری جهرمی در بخش دیگر درباره بیان واژه تصمیم سخت توسط رئیس جمهور، تصریح کرد: تصمیم سخت به معنای مبارزه با فساد بود و دولت قصد دارد در مبارزه با فساد با هیچ کسی مماشات نکند و این تصمیم سخت به این اقدام تلقی می شود.

وی افزود: ابتدا از همراهی مردم در اصلاحات اقتصادی تشکر می‌کنم. باید سعی شود همواره خبرهای خوب را در جامعه نشر دهیم و با توجه به فشارهای فعلی و تورم در جامعه به دنبال حال خوب مردم باشیم.

سخنگوی دولت با اشاره به بحث عادلانه‌سازی یارانه‌ها، بیان داشت: چندین سال بود که در توزیع یارانه ها بی مدیریتی و بی برنامگی وجود داشت و دولت سعی کرد تا این اصلاحات را انجام دهد تا توزیع یارانه ها به صورت عادلانه پرداخت شود و تاکید می‌کنم ارز دارو و نان حذف نخواهد شد و دولت هیچ قصدی برای افزایش بنزین، نان و دارو ندارد.

بهادری جهرمی گفت: کالا برگ به صورت غیر رسمی در چند استان کشور درحال اجرایی شدن است و تا نهایی نشود یارانه‌ها به همین صورت پرداخت خواهد شد.

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
... صبح جمعه معلوم میشه ! خخخخخخ
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش