روزنامه جهان صنعت نوشت: در حالی که در ایران بورس اوراق بهادار رشد هفتاد هزار واحدی دارد، نیروی انتظامی با دستگیری دلالان و ضبط حدود صد هزار دلار ارز غیرمجاز بازار ارزی کشور را کنترل کرده، دانشمندان و متخصصان ایرانی هر روز چیزهای زیادتری اختراع و تولید میکنند و گاز مصرفی شهروندان ایرانی قطع نشده است، شهر بوفالو در ایالاتمتحده بر اثر برف سنگین و دمای منفی ۱۷ درجه سانتیگراد به منطقهای غیرقابل سکونت تبدیل شده و شهروندان آمریکایی هیچ امیدی به بهبود اوضاع ندارند، اروپاییها هم با بحران انرژی مواجه هستند؛ برخی از آنان زغالسنگ مصرف میکنند و برخی از آنان به ویژه در فرانسه از هیزم و چوب برای گرم کردن خانههای خود استفاده میکنند، دولت فرانسه به برخی از شهروندان خود یارانه هیزم میدهد، در انگلستان شهروندان مجبورند میان غذا و انرژی یکی را انتخاب کنند و به همین دلیل برخی شهروندان بریتانیایی مجبور شدهاند یک وعده غذا در روز مصرف کنند تا بتوانند خانههای خود را گرم نگه دارند.
این تصویری است که صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، مقامات گوناگون حکومتی و هواداران حکومت در ایران از اوضاع داخل و خارج از کشورمان ارائه میکنند. با این تصویر ایرانیها باید خدا را شکر کنند که تحت حاکمیت جمهوری اسلامی زندگی میکنند و اگر خدای ناکرده، حکومتی مانند دولت آلمان، سوییس یا نروژ بر ایران حکم میراند معلوم نبود الان وضعیت شهروندان ایرانی چگونه بود و ایرانیان با چه معضلات بزرگ و کوچکی روبهرو میشدند.
تازه سیدابراهیم رئیسی در آخرین نشست دولت باز هم به همکاران و رسانههای هوادار خود توصیه کرده است که اخبار امیدوارکننده را به اطلاع شهروندان برسانند و از بیان آنچه باعث ناامیدی و نگرانی مردم میشود پرهیز کنند.
رئیسجمهور بارها و در مقاطع گوناگون تاکید کرده است که هرگونه اقدام یا سخنی که باعث ناامیدی یا نگرانی مردم شود عملی به نفع دشمن است و اگر فاعل و ناامیدکننده مردم، همدست دشمن نباشد قطعا در اردوگاه دشمن فعالیت میکند.
در تکمیل رفتار رئیسجمهور و همکارانش از جمله در نهادهای فرهنگی، قوه قضاییه هم به میدان آمده و هرگونه اظهارنظر، تحلیل و یا نوشتاری که تبلیغ به نفع نظام نباشد را به عنوان تبلیغ علیه نظام تلقی میکند و تهدید کرده است که با مرتکبان تبلیغ علیه نظام برخورد میکند.
با این همه حتی مراجع تقلیدی که محمدباقر قالیباف چهارشنبه گذشته با ایشان دیدار و گفتوگو کرد هم مرتکب تبلیغ علیه نظام شدند چراکه همه آنها نه فقط به تمجید از دستاوردهای دولت سیدابراهیم رئیسی نپرداختند بلکه تقریبا تمامی ایشان از اوضاع فعلی اقتصاد و مدیریت جامعه زبان به گلایه و انتقاد گشودند و برای چندمینبار آیتالله جوادیآملی تهدید کرد که اگر ما عملکرد موفقی نداشته باشیم خداوند دین خود را از طریق گروه دیگری بر جامعه حاکم خواهد کرد.
با این شرایط آیا میتوان گفت که در کشور چه مشکلاتی وجود دارد؟ آیا میتوان از راهبردهایی که سیدابراهیم رئیسی برای اداره جامعه و مدیریت کشور انتخاب کرده، از تیم دولت برای تصمیمگیری و راهبردنویسی که به منظور مدیریت مشکلات و معضلات کشور انتخاب کرده از رفتار رسانههای دولتی و یا نزدیک به دولت و… انتقاد کرد؟ مسلم است که اگر کسی بخواهد این اظهارات را بر زبان آورد باید ریسک مخاطرات آن را هم بپذیرد. این وضعیت آدمی را به یاد اوضاع شهروندان کرهشمالی میاندازد که در زبان، میگویند اگر رهبر «کیم» نبود همه آنها توسط دشمنان نابود میشدند، ولی در عمل همین شهروندان خطر مرگ را میپذیرند تا به سوی کرهجنوبی فرار کنند.
- 15
- 2
کاربر مهمان
۱۴۰۱/۱۰/۱۰ - ۲۳:۲۸
Permalink