یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۷:۵۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۱۰۰۶
دولت

قدیس سازی نکنید/ دولت سیزدهم طبقه متوسط از بین برد و فقر به مردم تحمیل کرد!

گسترش فقر در دولت رئیسی,انتقاد از دولت رئیسی
در همین سه سال بسیاری از نخبگان، پزشکان، پرستاران و حتی صاحبان سرمایه مهاجرت کردند و نه تنها سرمایه‌های مادی بلکه سرمایه‌های معنوی کشور نیز از دست رفت. کاش آقایان سری به بیمارستان‌های دولتی می‌زدند تا بدانند مردمی که پول درمان در بیمارستان‌های خصوصی را ندارند چگونه با کمبود جا دست و پنجه نرم می‌کنند و روی ویلچر یا تخت‌های کنار راهرو بستری می‌شوند. کاش آقایان سری به کادر درمان بزنند تا بدانند که هر کدام از آنها حداقل جای ۳ نفر کار می‌کنند و تمام بار درمانی کشور را به دوش می‌کشند. چرا وزیری که نمی‌تواند حداقل خواسته و مطالبه مردم برای داشتن درمان رایگان – به توجه به تاکید قانون اساسی – را محقق کند، سر کار باقی بماند؟

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ کاظم صدیقی، امام جمعه تهران در خطبه‌های نمازجمعه تاکید کرده است: «رئیس جمهوری که بخواهد همه استانداران و طرح‌های کشور را کنار بگذارد به درد نمی‌خورد.»

این در حالی است که نمایندگان مجلس هم نمی‌توانند در انتخاب کابینه یا مدیران و استانداران دخالتی کنند و دولت باید آنها را انتخاب کند تا بتواند در موقع مقرر و در بزنگاه‌های تاریخی پاسخگوی مجلس و مردم باشد نه آن که به جای پاسخگویی بگوید: «مجبور به انتخاب این وزیر، مدیر یا استاندار و... شده بودم.»

از سوی دیگر این روزها بسیاری بر این عقیده‌اند که ادامه راه ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم که در سقوط هلی‌کوپتر جان باخت ادامه پیدا کند. این در حالی است که شرایط کشور فقط برای عده‌ای خاص و کم تعداد بهبود پیدا کرده است. چرا باید دولت سیزدهم همچنان ادامه پیدا کند؟ چه اتفاقی برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم رخ داده است؟ مگر نه آن که از دوره دولت دوازدهم به ریاست حسن روحانی به دلیل شرایط بد اقتصادی، قشر متوسط جامعه حذف و به سمت فقر رانده شدند؟ مگر نه آن که در دولت رئیسی این فقر با افزایش قیمت دلار و موضوعات اقتصادی که مطرح شد، شرایط اقتصادی مردم عادی بدتر شد؟ مگر نه آن که «ریشه‌کن کردن فقر مطلق» در حد شعار دولت سیزدهم باقی ماند؟ کدامیک از شعارهای دولت سیزدهم، محقق شد؟ مگر نه آن که ابراهیم رئیسی به صراحت گفت: «خدا رحم کرد که ما رئیس‌جمهور نشدیم که دلار ۵هزار تومان شود؟» این شعار می‌تواند انقلابی در اقتصاد کشور ایجاد کرده و اقتصاد کشور را متحول کند. چرا وزیری که نتوانست شعارهای رئیس جمهوری دولت سیزدهم را محقق کند بر سرکار بماند؟

در همین سه سال بسیاری از نخبگان، پزشکان، پرستاران و حتی صاحبان سرمایه مهاجرت کردند و نه تنها سرمایه‌های مادی بلکه سرمایه‌های معنوی کشور نیز از دست رفت. کاش آقایان سری به بیمارستان‌های دولتی می‌زدند تا بدانند مردمی که پول درمان در بیمارستان‌های خصوصی را ندارند چگونه با کمبود جا دست و پنجه نرم می‌کنند و روی ویلچر یا تخت‌های کنار راهرو بستری می‌شوند. کاش آقایان سری به کادر درمان بزنند تا بدانند که هر کدام از آنها حداقل جای ۳ نفر کار می‌کنند و تمام بار درمانی کشور را به دوش می‌کشند. چرا وزیری که نمی‌تواند حداقل خواسته و مطالبه مردم برای داشتن درمان رایگان – به توجه به تاکید قانون اساسی – را محقق کند، سر کار باقی بماند؟

اگر قرار باشد راه آقای رئیسی ادامه پیدا کند، حتما رضامراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش هم باید بر سر وزارت ابقا شود. فردی که می‌گوید: «ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم،ما به قله نزدیک شده ایم و کسی که می تواند این الگو شدن را رقم بزند نظام تعلیم و تربیت کشور است.» در حالی که در صدور کارتهای ورود به جلسه مانده‌اند. چرا باید آموزش و پرورش تحت سیطره وزیری باشد که ۱۲ مهر امسال، اعلام شد که ۲۳ هزار مدارس با کمبود معلم و خالی ماندن کلاس‌های درس در کشور وجود دارد؟  محمد وحیدی، نائب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به کمبود معلم و خالی ماندن کلاس‌های درس در کشور اعتراض کرده و گفت: «با وجود آغاز سال تحصیلی در کشور اما ما شاهد آن هستیم که ۲۳ هزار کلاس درس فاقد معلم بوده است.»

قطعی اینترنت و کاهش سرعت آن سرمایه‌های بسیاری را به باد داد و فیلتر کردنش میلیاردها هزار تومان پول باد آورده را به جیب کاسبان فیلترشکن سرازیر کرد. چرا باید عیسی زارع‌پور همچنان بر مسند وزارت ارتباطات باقی بماند؟

صولت مرتضوی که حالا برای انتخابات ریاست جمهوری هم ثبت نام کرده است چه رفاهی را برای مردم به ارمغان آورده که در صورت رای نیاوردن در انتخابات ریاست جمهوری باز هم بر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حکمرانی کند؟ مهرداد بذرپاش چرا باید بر مسند راه و شهرسازی بماند؟ جواد اوجی وزیر نفت چه آورده‌ای برای کشور داشته است؟ دستاورد کیومرث هاشمی در وزارت وزیر ورزش و جوانان چه بوده است؟ اگر دستاوردی داشته چرا جوانان حالا نه تنها امیدی به آینده ندارد بلکه به دنبال راهی برای مهاجرت می‌گردند؟ محمدعلی زلفی‌گل، چقدر توانست استادان دانشگاه و دانشجویان نخبه را حفظ کند؟ مگر در زمان وزارت او در وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اساتید دانشگاه اخراج نشدند؟ عباس علی‌آبادی که پس از فاطمی امین بر مسند وزارت صنعت، معدن و تجارت تکیه زد چقدر توانست صنعت ایران را شکوفا کند؟ توانست مصوبه مجلس مبنی بر واردات خودرو و مقابله با مافیای خودرو را محقق بخشد؟

همه بر این عقیده‌ایم که «روح ابراهیم رئیسی شاد.» اما کاش به جای  قدیس‌سازی به فکر منافع ملی و مردم باشیم و بدانیم هر اظهارنظری از سوی مسئولان کشور می‌تواند تبعات خاص و زیادی را در پی داشته و آسیب‌های جبران ناپذیری را به کشور وارد کند.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
اگر جلوشون گرفته نشه براش گنبد و بارگاه هم مى سازن
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش