شنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۳۳ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۰۷۳۶
دولت

واکنش معاون رئیس جمهور به سانسور اسم ظریف توسط مجری صداوسیما

مجید انصاری,واکنش معاون رئیس جمهور به سانسور اسم ظریف توسط مجری صداوسیما
معاون حقوقی رئیس جمهوری با بیان اینکه همسویی برخی رسانه های صهیونیست، سلطنت طلب ها و منافقین با برخی در داخل علیه ظریف گفت: ظریف از افتخارات ما و در صف قهرمانان ملی است.

به گزارش ایرنا، مجید انصاری شامگاه جمعه ۱۲ بهمن در برنامه گفت وگوی ویژه خبری حضور یافت. وی در این برنامه در واکنش به پرسش مجری بدون ذکر نام معاون راهبردی رئیس‌جمهوری مبنی بر انتصاب برخی افراد و اظهار نظر آنان در اجلاس های بین المللی اخیر اظهار کرد: نام دکتر ظریف که مانند برخی افراد دیگر قاچاق نشده است از او نام ببرید. صحبت های دکتر ظرف را در اجلاس داووس ببینید؛ مجموعه را ببینید نه آنچه گزینشی مخالفان وی منتشر می کنند.

وی تصریح کرد: ظریف در آنجا افتخار آمیز برخورد کرد؛ از دید من اگر این غبارها و تنگ نظری ها کنار برود حتما در کنار دیگر شخصیت های ملی ما، ظریف از افتخارات و قهرمانان ملی خواهد بود. همچنان که خاتمی و کروبی عزیز و دیگرانی، عزیزان ما خواهند بود که بعضا در بی مهری هستند.

معاون حقوقی رئیس جمهور تاکید کرد: خواهش می کنم در این برنامه ها با مردم صحبت کنید؛ از مخالفان دکتر ظریف هم دعوت می کنم کتاب آقای نتانیاهو را بخوانند؛ ببینید او از ظریف به عنوان دشمن شماره یک اسرائیل نام می برد که اسرائیل و نتانیاهو را بیچاره کرده است.

انصاری عنوان کرد: ظریف کاری کرد که در سند برجام ترامپ گفت وی کلاهی سر آمریکا گذاشته که در تاریخ آمریکا چنین کلاهی سر این کشور نرفته است.

معاون حقوقی رئیس جمهوری یادآور شد: برنامه وفاقی که دکتر پزشکیان شروع کرده و شعار امام راحل و رهبر انقلاب هم بوده در عمل با این بداخلاقی ها نمی سازد؛ ابر و باد و مه و خورشید و فلک را به کار گرفتند که ظریف کنار پزشکیان نباشد. مشکلات کشور ظریف است؟ آیا او در اجلاس های جهانی بد حرف زده است؟ شما بروید صحبت های او را در اجلاس داووس کاملش را پخش کنید. من این صحبت ها را خواندم و در این برنامه حضور یافتم؛ افتخارآمیز صحبت کرده است.

انصاری تصریح کرد: جالب است ظریف که در داووس شرکت کرد تندترین انتقادات و فحاشی ها از سوی رسانه های صهیونستی، منافقین و سلطنت طلب ها و ضد انقلاب خارج و برخی عزیزان در داخل همزمان علیه او شروع شد. خب این همزبانی و همزمانی در قبال یک عنصر ملی جای سوال ندارد؟

وی توضیح داد: اف ای تی اف یک مانع در مسیر است؛ که اگر آنرا برنداریم مشکلات فراوان تر هست اما اینطور نیست که به اف ای تی اف بپیوندیم همه مشکلات حل شود.

معاون حقوقی رئیس جمهوری گفت: پیوستن به اف ای تی اف الان مطرح نیست؛ اشتباهی دارد صورت می گیرد؛ ما به دو کنوانسیون می خواهیم بپیوندیم که کل دنیا پیوسته در حالی که در اف ای تی اف ۴۹ کشور عضو هستند. پس اف ای تی اف با این دو کنوانسیون فرق دارد و هرچه در این دو مجمع مطرح است پالرمو و سی اف تی است. با پذیرش این دو، ما بخشی از توصیه ها را انجام می دهیم و مسائل دیگر می ماند. اما شما اگر تحریم ها را نتوانید حل کنید اف ای تی اف حلال مشکلات نخواهد بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ایام الله دهه فجر بیان کرد: مردم ایران در سال ۵۶ و ۵۷ تقریبا به اتفاق یک حرکت خودجوش ملی و آزادی خواهانه را شروع کردند که تمام اقشار در آن سهیم بودند. همه مردم به دنبال تغییر بودند. ما یک مقدار در تبیین چرایی انقلاب کوتاهی داشته‌ایم.

وی ادامه داد: استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی عصاره خواست مردم بود. مردم احساس می کردند که استقلال نداشتند و از همه جوانب کشور ما به بیگانگان وابسته بود. طبق نوشته‌های خود شاه در ساده‌ترین تصمیمات باید با آمریکا مشورت می کرد. ماموریت ایران این بود که خط مقدم دفاع از منافع غرب در غرب آسیا باشد.

انصاری افزود: مردم ایران در آن زمان هیچگونه آزادی نداشتند. مردم معتقد بودند که به دین و باورهایشان توهین می شود. مردم ایران در آن زمان حق رای نداشتند. مردم میخواستند خودشان سرنوشت خود را به دست بگیرند که بعد از انقلاب این مردم هستند که در تمام ارکان کشور مشارکت دارند. ما دستاوردهای بزرگی در این سال داشته‌ایم.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به برخی نواقص در کشور بیان کرد: مثلا نظام انتخاباتی ما در حرکت به جلو دچار مشکلات شده است که معتقدم باید اصلاح شود. بررسی صلاحیت‌ها باید تغییر کند. زمانی در همین صدا و سیما سران حزب توده، مارکیست‌ها و کمونیست‌ها با بالاترین شخصیت کشور مناظره داشتند و احساس خطری هم وجود نداشت. امروز دایره محرمانگی امور توسعه داده شده است. مثلا فیلترینگ باید به این گونه باشد؟ البته من معتقد به ولنگاری نیستم.

وی ادامه داد: انتظارات مردم در عرصه اقتصادی نیز به حق است و ما مشکلات زیادی در این عرصه داریم که برخی از اینها مشکلات ریشه‌ای است و برخی هم در اثر کاستی‌ها و عوامل خارجی بر عرصه اقتصاد ما تحمیل شده است؛ برای مثال موضوع تحریم‌ها مساله‌ای است که با در حال پرداخت هزینه استقلال خواهی خود هستیم. غرب هشت سال ما را درگیر جنگ کرد که فرصت بازسازی را از ما بگیرد. قطعا کشوری که دارای تحریم است با کشورهایی که تحریم ندارند متفاوت است. قرار بوده است که ما در سال ۱۴۰۴ قدرت اول فناوری، اقتصادی، علمی منطقه باشیم و از سال ۸۴ آغاز سند چشم انداز بوده است که باید دید در این مساله چقدر موفق بوده‌ایم. ما بعد از تصویب سیاست‌های کلی اصل ۱۴۰۴ امید داشتیم که به این نقطه برسیم.

انصاری افزود: رشد ۸ درصدی در اقتصاد حداقل ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری ارزی نیاز دارد. اما نمی شود با بخش عظیمی از کشورها ارتباط نداشته باشیم و به این رشد برسیم.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش