جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۱۰ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۷۰۰۹۷۲
دولت

روایت روحانی از نگرانی‌ها برای بازی ایران-کره در تاسوعا/زنگ می‌زدند می‌گفتند اگر گل بزنیم چه می‌شود؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت,حسن روحانی

 رئیس جمهور در سفر به استان مرکزی گفت: تعامل با دنیا به معنی تحقق پیشرفت کشور با اتکا بر حفظ اصول، دین، فرهنگ، اخلاق و انقلاب است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی شامگاه یکشنبه در جمع علما، ایثارگران و برگزیدگان استان مرکزی در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری مرکزی بیان کرد: امام راحل به ما آموخت که چگونه باید برای یک تحول بزرگ با یک اراده آهنین در سطح جامعه اقدام کرد و کاری که بنیانگذار انقلاب شروع کرد را کسی باور نداشت.

 

وی ادامه داد: حتی یاران نزدیک و شاگردان بنام امام خمینی (ره)،اندیشمندان، فرهیختگان و علما، تغییر یک نظام در این کشور را باور نداشتند. در میان انسان های عادی یک فرد از منطقه استان مرکزی به پا خاست و سپس در حوزه علمیه قم و در قالب مرجعیت انقلاب بزرگی را به سامان رساند.

 

روحانی تصریح کرد: امام خمینی(ره) ایستادگی و مقاومت، خودباوری،عزت را به ما یاد داد و آزادگی را برای ما تبیین کرد و استقلال را برای کشور به ارمغان آورد.

 

وی افزود: امام راه دین را در دنیای کنونی گشود و اگر تعالی و اراده امام خمینی نبود چگونه می توانستیم در دوران دفاع مقدس مقاومت و ایستادگی کنیم و در جنگی نابرابر با دشمن پیروز باشیم و در حالی که در روزهای اول جنگ چیزی نداشتیم و شرایط ارتش شرایط خاصی بود.سپاه پاسداران در ابتدای جنگ در حد یک نیروی انتظامی و امنیتی بود که سلاح سنگین نداشت و یک نیروی نظامی نبود و در مقابل، دنیای غرب و شرق به ما هجمه آوردند.

 

رئیس قوه مجریه گفت: شرقی ها و شوروی سابق در جنگ تحمیلی به عراق هواپیما دادند، فرانسه هواپیمای میراژ به عراق داد و بسیاری از امکانات نظامی را اروپاییان در اختیار رژیم بعث گذاشتند و ملت به تنهایی با راهبری امام و ایمان و انگیزه الهی توانستند در برابر همه جهان ایستادگی کنند.ایثار، فداکاری، وحدت، اتحاد و در کنار هم بودن رمز پیروزی ما در هشت سال جنگ تحمیلی بود و اگر جناح ها و دسته ها ایجاد می شد و موفقیت در هر جبهه کشور در سایه اخلاص، اتحاد و یکپارچگی بوده است.

 

رئیس جمهوری گفت : تعامل سازنده با دنیا به معنی تحقق پیشرفت کشور با اتکا بر حفظ اصول، دین، فرهنگ، اخلاق و انقلاب است. در مقطعی غرب علم و دانش را از ما گرفت، بعدها با دانش جدید پیشرفت کرد.

 

رئیس دولت تدبیر و امید اظهار کرد: باید از جهان، علم، دانش و هنر را بیاموزیم و معتقدیم اگر امیرکبیر در تاریخ ایران نبود قضاوت این که ایران چه می شد دشوار بود و اگر علم و دانشی که امیرکبیر در دارالفنون به وجود آورد نبود، فاصله ما با غرب و علوم جدید زیادتر می شد.

 

رئیس جمهور با اشاره به بازدید عصر امروز خود از کارخانه واگن سازی پارس اراک بیان داشت: این کارخانه در سال ۵۳ تاسیس شد و برای راه اندازی آن از کشورهای مختلف تکنولوژی وارد و اکنون نیز باید این تکنولوژی را به روز کرد. سرعت و کیفیت قطارها در آینده را باید در نظر گرفت و در ورود فناوری واگن سازی و قطارسازی به ای مهم توجه کرد.

 

روحانی ادامه داد: مقرر است در طرح احداث قطار سریع السیر تهران - اصفهان، تکنولوژی سرعت به ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برسد، لذا واگن سازی پارس هم باید متحول شود.

 

وی با اشاره به تکنولوژی فعلی برای استخراج از چاه های گاز در عسلویه گفت: در زمستان گذشته قطعی گاز در منازل حادث نشد و امسال وضع مطلوبتر نیز می شود و اگر تکنولوژی جدید را برای پارس جنوبی پیش بینی نشود، در چند سال دیگر میعانات گازی قابل استخراج نخواهد بود.

 

روحانی گفت: با تکنولوژی فعلی بخشی از منابع عظیم نفتی در ایران هیچ گاه قابل استخراج نیست و این تکنولوژی نوین است که دراین راستا کارساز است.

 

رئیس جمهوری گفت: باید دعواهای بی ثمر را رها کرد و با پشتکار در راستای تثبیت اشتغال کشور کوشید. رونق و پیشرفت اقتصادی ما از آغاز سال بر این مبنا بوده که از رشد منفی به مثبت دست یابیم و در سال شروع دولت، رشد اقتصادی ما منهای ۶.۸ درصد بوده اما امسال به رشد ۵ درصدی دست یافتیم.

 

وی با تاکید بر این که باید دعواهای بی ثمر را رها کرد و به فکر اشتغال کشور بود گفت: ۳۵ طرحی که امروز در استان مرکزی افتتاح شد نشان می دهد که در بسیاری از این طرح ها بخش خصوصی بدون این که از تسهیلات بانکی استفاده کند سرمایه گذاری کرده و این بسیار مهم است که حضور مردم و فعال شدن آنان و دست به دست دادن دولت و مردم در سایه هدایت های رهبری را نظاره کنیم.

 

رئیس جمهوری تاکید کرد: باید کشور را به حرکت در آورد و این کار شدنی است، لذا باید فضا را باز کرد و در این شرایط یک عده قصه خوار هستند، هر روز قصه می خورند و نمی دانم چه سبکی بار آمده اند؟

 

وی ادامه داد: قبل از ماه محرم عده ای مداوم به ما نامه می نوشتند و یا زنگ می زدند که در تاسوعا چه می شود؟ گفتیم این جوانان؛ مردم و ورزشکاران عاشق امام حسین (ع) هستند، همه خاک پای اصحاب امام را توتیای چشم خود می کنند و خودشان می دانند و احترام می گذارند. 

 

روحانی افزود: برخی می گفتند که اگر گل بزنیم چه می شود؟ گل بخوریم چه می شود؟ کلی بندگان خدا غصه خوردند ولی باید به مردم و جوانان خود اعتماد کرد، این ها متدین و معتقد هستند گرچه هر که در زندگی خود شاید هم به خطایی دچار شوند ولی باید همدیگر را یاری کرد.حوزه ها و دانشگاه ها همه باید در کنار هم باشند تا بتوان کشور را به نقطه مطلوب رساند و اگر نقطه مطلوب استان مرکزی را به انتظار نشسته ایم، باید این همه استعداد و جاذبه های گردشگری که در این استان وجود دارد، مورد توجه قرار داد.

 

وی ادامه داد: گردشگری اشتغال فوری ایجاد می کند و باید همه در زمینه های مختلف در شرایط امروز با امنیتی که خداوند به عنوان نعمت بزرگ به ما عنایت کرده و با رهبری خردمند و فرهیخته، قدر ایران را دانست.

 

وی افزود: استان مرکزی جایگاه خاص و ویژه استراتژیک، اقتصادی، اجتماعی و علمی دارد، عالمان بزرگ، اندیشمندان زیادی در آن حضور داشته اند و در راس آن ها امام راحل شخصیت بنامی بود که در این استان پرورش یافت و بخشی از دوران تحصیل علوم دینی او در اراک گذرانده شد و تحول بزرگی در کشور، جهان اسلام و تاریخ جهان بوجود آورد. 

 

 

  • 13
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش