یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۲۳ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۵۹۰۴
دولت

کمرنگ شدن نقش جهانگیری در دولت واقعی است یا تاکتیکی؟

اسحاق جهاگیری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
عضو شورای مرکزی اتحاد ملت در واکنش به گمانه کاسته شدن از نقش جهانگیری گفت: توانمندی و نقش او در موفقیت دولت مشخص است و روحانی این را خوب می داند لذا کمرنگ شدن نقش او به هیچ وجه منطقی نیست.

به گزارش نامه نیوز، شاید اگر اسحاق جهانگیری در جریان مناظرات انتخاباتی آنطور پرفروغ ظاهر نشده بود اکنون این همه حرف و حدیث در مورد کم رنگ و پررنگی نقش او در دولت یا قهر و آشتی اش به گوش نمی رسید. کاندیدای پوششی روحانی که نقش موثری در جلب رای برای او داشت این روزها در مرکز توجه موافقان و مخالفان دولت است.

 

همین است که اگر دو روز حرفی نزده و در مراسمی حاضر نشود شایعه می کنند که قرار است استعفا دهد. نزدیکان و همکاران او نیز مدام سرگرم تکذیب خبرهایی مبنی بر کاسته شدن از نقش او هستند. تازه ترین مثال گفت وگوی رضا ویسه معاون نظارت و هماهنگی معاون اول رئیس جمهور است که به گمانه زنی ها در مورد کاسته شدن ازنقش جهانگیری واکنش نشان داده و گفته است: «به‌صورت صد درصد تکذیب می‌کنم.

 

اینها حرف‌هایی است که از بیرون شکل می‌گیرد و همان طور که گفتم یا حرف بدخواهان و مخالفان دولت است یا کسانی که نسبت به موضوع ناآگاه هستند. با توجه به ۴-۵ سالی که جهانگیری به‌عنوان معاون اول در دولت روحانی بودند، روابط نزدیک تری با رئیس جمهوری پیدا کردند. لذا مسأله کاملاً برعکس است و این حرف‌ها بیشتر شایعات این گروه‌هاست».

 

برخی از اصلاح طلبان نیز باور دارند که کاهش نقش جهانگیری در دولت به فرض صحت، بی دلیل نمی تواند باشد و حتما مصلحتی در کار است. یا همان تاکتیکی که در جریان مناظرات سبب می شود آقای معاون اول یک بار حرف های جنجالی بزند و یک بار بیشتر سکوت کند. همانطور که مصطفی معین در گفت و گو با نامه نیوز گفته بود، جهانگیری یکی از گزینه های اصلی اصلاح طلبان در جریان انتخابات های آتی است. همین گزینه اصلی بودن موجب می شود که گمان کنیم حتی سکوت و کم رنگ شدن جهانگیری تاکتیکی است. 

 

این درحالی است که برخی از کارشناسان و فعالان جریان اصلاح طلب اساسا کاسته شدن از نقش جهانگیری را قبول ندارند. استدلال آن ها این است که حضور و عملکرد جهانگیری برای موفقیت دولت لازم است و روحانی این را خوب می داند. حجت الاسلام مصطفی درایتی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت وگو با نامه نیوز با تاکید بر اینکه « ما داخل دولت نیستیم و اطلاع دقیقی نداریم لذا آنچه می گوییم بر اساس دیده ها و شنیده ها در محافل غیررسیم است» گفت: « من گمانه کمرنگ شدن نقش جهانگیری را مردود می دانم». 

 

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت توضیح داد: « به اعتقاد من این موضوع از دو جنبه قابل بررسی است. نخست شان و جایگاه خود جهانگیری که در جریان مبارزات انتخاباتی بروز و ظهور بیشتری پیدار کرد و دوم، توانمندی و اثرگذاری او در موفقیت دولت. تصور من این است که روحانی به هر دو جنبه آگاه است و از نقش معاون اول خود نخواهد کاست».

 

وی افزود: « روحانی از نقش جهانگیری در موفقیت دولت آگاه است و در دلسوزی جهانگیری برای موفقیت بیشتر دولت نیز تردیدی نیست لذا هیچ دلیل منطقی برای کاهش نقش او وجود ندارد».

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به حرف ها و شایعاتی که از گوشه و کنار شنیده می شود، نیز گفت: «گاهی این احساس به انسان دست می دهد که برخی از دوستانی که به خاطر برآورده نشدن توقعاتشان دلخور هستند در دام گعهدهای رسانه ای رقیب می افتند».

 

درایتی ادامه داد: « به هر حال مشکلات موجود یا حتی بی توجهی به برخی مطالبات از سوی رئیس جمهور باعث شده است که برخی از مطالبات و توقعات برآورده نشود و برخی دلگیر باشند اما این انتظار وجود دارد که علی رغم دلخوری ها خود در معرض اغراض رقبا قرار ندهند و در اظهارنظرها دقت بیشتری داشته باشند. از رسانه های نیز انتظار می رود که به مسایلی از این قبیل که می تواند موجب ایجاد اختلاف و تشدید دلخوری ها شود، دامن نزنند زیرا این کار هیچ کمکی به حل مشکلات نمی کند».

 

 

  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش