شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴
۱۰:۳۳ - ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۱۱۳۶۹
فیلم و سینمای جهان

سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده»؛ درام کره‌ای محبوب این روزها

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

دیجی کالا | در روزهایی که کره‌جنوبی با سریال‌های متنوع، پرمخاطب و خوش‌ساخت قلب میلیون‌ها بیننده در سراسر جهان را تسخیر کرده، سریال «وقتی زندگی به تو نارنگی می‌دهد» یا «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده»، مثل نغمه‌ای آرام اما عمیق، در دل بسیاری از مخاطبان خانه کرده است. اثر تازه‌ی کیم وون‌سوک، با بازی درخشان آیو و پارک بوگوم، داستانی عاشقانه، انسانی و نوستالژیک را روایت می‌کند که در بستر تحولات ۵۰ ساله‌ی کره‌جنوبی جان می‌گیرد.

این درام کره‌ای در ژانر بُرش‌هایی از زندگی (slice-of-life) است که داستان عاشقانه‌ی یک زوج را طی ۵۰ سال دنبال می‌کند. این سریال با بازی ستاره‌ی بی‌رقیب کی‌پاپ و بازیگر برجسته کره‌ای آیو (لی جی‌اون) در دو نقش متفاوت، از هفت مارس در نتفلیکس پخش شد و توانست وارد لیست ۱۰ سریال برتر در ۴۲ کشور مختلف شود.

کارگردان سریال، کیم وون‌سئوک که آثار موفقی مانند «آجوشی من» و «سیگنال» را در کارنامه‌ی خود دارد، اثر جدیدش را «ادای احترامی به نسل پدربزرگ‌ها، مادربزرگ‌ها و پدر و مادرهایی که با تمام وجود زندگی کردند و ترانه‌ای برای فرزندان امروز» توصیف کرد. این سریال ۱۶ قسمتی، در ۴ بخش به مخاطبان ارائه شد و روایتی از چهار فصل یک زوج در بهار، تابستان، پاییز، زمستان زندگی‌شان است.

خلاصه‌ی داستان «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده»

سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» روایت‌گر رابطه‌ی پرفراز و نشیب زوجی عاشق به نام ئه‌سون (آیو) و گوان‌شیک (پارک بوگوم) است؛ در طول نیم قرن و از دهه‌ی ۶۰ میلادی در جزیره‌ی ججو گرفته تا خیابان‌های مدرن سئول و بوسان. هنگامی که در دل حوادث طبیعی، فشارهای خانوادگی، بحران‌های اقتصادی و ناآرامی‌های سیاسی، عشق این دو شخصیت ریشه می‌دواند، می‌بالد و زخم می‌خورد؛ اما همچنان مثل یک درخت ریشه‌دار و تنومند، در برابر طوفان‌های زندگی، استوار بر جای می‌ماند.

بازی درخشان بازیگران

لی جی‌اون با نام هنری آی‌یو (IU)، بار دیگر با سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» ثابت کرد که سطح توانایی بازیگری‌اش بسیار فراتر از یک ستاره‌ی کی‌پاپ است. او در این سریال دو نقش متفاوت را ایفا می‌کند و با نوسانات احساسی پیچیده، لایه‌های عمیقی از شخصیت ئه‌سون را نمایان می‌سازد. منتقدان بازی او را «ظریف، دردناک و بی‌نهایت انسانی» توصیف کردند.

از سوی دیگر پارک بوگوم نیز همپای او، در تمامی صحنه‌ها حضوری تأثیرگذار و به‌یادماندنی دارد و شیمی فوق‌العاده‌ نیرومندی را با آیو به نمایش می‌گذارد. او که پیش از این با سریال «ریپلای ۱۹۸۸» یا «پاسخ به ۱۹۸۸» در خاطر طرفدران کی‌دراما ماندگار شده بود، این بار هم مانند شخصیت چوی تک، با بازی طبیعی و باورپذیر خود به شخصیت مصمم و عاشق گوان‌شیک روح بخشید و آن را جاودانه ساخت.

از سوی دیگر مون سو ری و پارک هو جون که به عنوان بازیگرانی کارکشته و باسابقه، ایفاگر نقش میان‌سالی دو شخصیت اصلی هستند، با اجرایی دقیق و هنرمندانه، پیوستگی شخصیت‌های ئه‌سون و گوان‌شیک را حفظ می‌کنند. این دو بازیگر مطرح و خوشنام به شکلی استادانه و باورپذیر، سیر تحول این زوج را در گذر زمان به تصویر می‌کشند و به شخصیت‌های این زوج عاشق، عمق و غنای بیشتری می‌بخشند.

از دیگر نقاط قوت برجسته‌ی این سریال، حضور کیم سونهو در نقش پارک چونگ سوب است که جزئیات آن تا زمان انتشار، در هاله‌ای از ابهام بود و همین امر کنجکاوی طرفداران را بیش از پیش برانگیخته بود. اگرچه کیم سون هو در نیمه‌ی دوم فیلمنامه به داستان می‌پیوندد و حضورش به نسبت دیگر بازیگران نقش اصلی، کوتاه‌تر است، اما با حضور درخشان‌اش، به بازیگر رباینده‌ی صحنه تبدیل می‌گردد.

بازی پرجزئیات، خلاقانه و سرشار از بداهه‌پردازی این بازیگر خوش‌سابقه‌ی سینما، تئاتر و تلویزیون کره جنوبی، به‌قدری با استقبال تماشاگران مواجه شد که حتی پس از اتمام پخش سریال نیز، ویدیوهایی از لحظات خاطره‌انگیز بازی‌اش، در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد و چالش‌ «لبخند کیم سونهو» نیز به عنوان یک ترند در میان کاربران اینترنیت محبوبیت یافت.

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

بازخورد منتقدان به سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده»

منتقدان در مجموع بارخورهای مثبتی به سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» داشتند و استقبال بسیار خوبی از آن کردند. سایت «راجر ایبرت» سریال «وقتی زندگی به تو نارنگی می‌دهد» را «مجموعه‌ای از عشق، روزمرگی، اندوه و امید» خواند و روزنامه‌ی انگلیسی زبان هنگ‌ کنگی «ساوت چاینا مورنینگ پست» طی مقاله‌ای، آن را «روایتی جسورانه و نوستالژیک از تاریخ معاصر کره جنوبی با اجرایی خیره‌کننده» توصیف کرد. هم‌چنین بسیاری از تحلیل‌گران بر ترکیب هوشمندانه‌ی رئالیسم با لطافت شاعرانه‌ی این سریال تأکید کردند.

در نقدی از «راجر ایبرت» آمده است: «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» در قالب هیچ ژانری نمی‌گنجد. نه ملودرام است، نه کمدی، نه صرفاً عاشقانه یا معمایی. بلکه ترکیبی از همه‌ی این‌هاست — دردناک، بامزه، عاشقانه و رازآلود.»

از سوی دیگر «ساوت چاینا مورنینگ پست» در بررسی پروژه‌ی جدید کیم وون سوک نوشته است: «این سریال به‌زیبایی گذشته و حال را به هم پیوند داده، و مرز بین نوستالژی و واقعیت امروز را کمرنگ می‌کند. با فیلمنامه‌ی غنی ایم سانگ‌چون، بازی‌های درخشان آیو و مون سو ری و عوامل فنی فوق‌العاده، این یک اثر جاه‌طلبانه، چشم‌نواز و عمیقاً تأثیرگذار است.»

ساختار اپیزودهای «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده»

سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» در ۱۶ قسمت پخش و در چهار فصل (چهار بخش) طراحی شده است. این چهار بخش هرکدام نمادی از یک دوره از زندگی کاراکترها هستند و به چهار فصل بهار، تابستان، پاییز و زمستان اشاره‌ای استعاری  دارند.

این ساختار فصلی کمک می‌کند که بیننده همراه با گذر زمان، هم‌ذات‌پنداری عمیق‌تری با روایت پیدا کند و شاهد سیر تحول شخصیت‌ها در طول زندگی پرفراز و نشیب‌شان باشد. «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» برای نزدیک شدن به روایت واقع‌گریانه خود، به خوبی از عنصر زمان بهره می‌گیرد و مانند زندگی واقعی، معجونی خواستنی، از لحظات تلخ و شیرین را به مخاطب ارائه می‌کند.

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

چرا باید سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» را ببینید؟

اگر به دنبال سریالی هستید که نه فقط داستانی عاشقانه، بلکه بخشی از تاریخ اجتماعی کره‌جنوبی را بازتاب دهد و پیش از این با سریال‌هایی مثل «آجوشی من»، «ریپلای ۱۹۸۸» و «بیست و پنج بیست و یک» نیز ارتباط برقرار کرده‌اید، «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌دهد» انتخابی بی‌نظیر برای شما است. این سریال به یک ژانر خاص محدود نمی‌شود؛ بلکه ترکیبی از درام، رمانس و روایت تاریخی است که در تمامی لحظات، احساسات عمیق شما را را برمی‌انگیزد.

این مجموعه با استفاده از طراحی صحنه و لباس عالی، لوکیشن‌های واقعی و فیلمنامه‌ی دقیق و حساب‌شده، موفق می‌شود تماشاگر را نه فقط به درون زندگی شخصیت‌ها، بلکه به دل تاریخ معاصر کره جنوبی ببرد. ساختار چهار فصلی سریال (هر فصل نماینده‌ای از یکی از فصل‌های زندگی است.) به آن هویت فرمی منحصربه‌فردی می‌بخشد که در میان درام‌ها کم‌نظیر است.

سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» فقط یک داستان عاشقانه ساده نیست؛ روایتی‌ست چندلایه و گسترده که در بستر پنج دهه از تاریخ معاصر کره جنوبی جریان دارد. این اثر با درامی لطیف، اما پُر از کشمکش‌های درونی و اجتماعی، عشقِ دو انسان را در بستر زمان، جغرافیا و سیاست روایت می‌کند؛ عشقی که در دل بحران‌ها شکوفا می‌شود و گاه حتی ترک برمی‌دارد، اما هرگز از بین نمی‌رود.

پارک بوگوم در نقش گوان‌ شیک درخشان ظاهر شده است. او با بازی آرام، موقر و چندلایه‌اش موفق شده شخصیتی خلق کند که تماشاگر به‌راحتی با او هم‌ذات‌پنداری می‌کند؛ مردی بی‌ادعا، ساکت، اما سرشار از احساس، که در تمام زندگی‌اش شمایلی از مهر و تعهد و سختکوشی و وفاداری است. این نقش‌، بدون اغراق، یکی از بهترین بازی‌های پارک بوگوم از ابتدای دوران حرفه‌ای‌اش تا به امروز است.

در مقابل او، آی‌یو (لی جی‌اون) در نقش ئه‌سون حضوری پرشور، صادقانه و عاطفی دارد. او با بازی دو نقش متفاوت در برهه‌های مختلف زمانی، ابعاد مختلف شخصیت زن سریال را با دقت و ظرافتی چشمگیر به نمایش می‌گذارد. ئه سون زنی مستقل، باهوش و در عین‌حال آسیب‌پذیر است که تلاش می‌کند زندگی خود را با انتخاب‌های شخصی آگاهانه از نو بسازد.

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

در نیمه دوم سریال، مون سو ری و پارک هه جون، نقش شخصیت‌های میانسال ئه‌سون و گوان‌شیک را بر عهده می‌گیرند. اجرای بی‌نظیر این دو بازیگر باتجربه، به‌ویژه در انتقال حس گذر زمان، پختگی رابطه، و اندوهی که در دل سکوت‌ این زوج جریان دارد، آن‌قدر تأثیرگذار است که نمی‌توان به‌راحتی از آن عبور کرد. حضور آنها کاملا در ادامه‌ی بازی آیو و پارک بوگوم و تداوم شخصیتی و روانشناختی کاراکترها است و به سریال وجهی واقع‌گرایانه‌تر و عمقی بیشتر می‌بخشد و بازتابی صادقانه از واقعیت نسل‌های گذشته و روند تغییرات در طول زمان است.

داستان در دهه ۱۹۶۰ در جزیره ججو آغاز می‌شود؛ جایی که زندگی هنوز ساده است و انسان‌ها به طبیعت و یکدیگر نزدیک‌ترند. اما به مرور و با پیشرفت قصه، ما شاهد مهاجرت، مصائب خانوادگی، تغییرات اجتماعی، بحران‌های سیاسی و اقتصادی، و دگرگونی‌های فرهنگی هستیم؛ عناصری که به‌مرور روابط بین شخصیت‌ها را هم تحت تأثیر قرار می‌دهند. بدون اینکه داستان لو برود، می‌توان گفت که این سریال بیش از هر چیز درباره‌ی ماهیت زیستن است؛ زیستن در شرایط سخت، تصمیم‌گیری در لحظات بحرانی، و تلاش برای حفظ معنا در جهانی که به شکلی دائمی در حال تغییر و تحول است.

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

برای مخاطب فارسی‌زبان و علاقه‌مند به درام‌هایی با مضامین انسانی، تماشای «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» یک تجربه ناب و تکان‌دهنده است و احتمالا آن را در زمره بهترین سریال‌های کره‌ای قرار می‌دهند. این مجموعه نه‌تنها از حیث بازی‌ها و روایت، بلکه به‌خاطر ساختار بصری چشم‌نواز، موسیقی دل‌نشین، و نگاه انسانی‌اش به زندگی، عشق و زمان، اثری قابل‌تحسین و پرمفهوم به حساب می‌آید. «وقتی زندگی به تو نارنگی می‌دهد» مثل سریال‌های «پاسخ به ۱۹۸۸» و «پاسخ به ۱۹۹۴»، با حال و هوایی نوستالژیک و دلگرم‌کننده، قلب هر تماشاگر ایرانی را تسخیر می‌کند.

«وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» مانند خود زندگی، آمیزه‌ای از اشک‌ها و لبخندهای حقیقی است و همزمان عاشقانه، اجتماعی، آرام، شاعرانه و در عین حال پر از ظرافت‌های سینمایی است. اگر شما نیز مثل نگارنده، باوجود تمام سختی‌های بی‌شماری که پیش پای‌تان دارید، هنوز زندگی را عاشقانه دوست می‌دارید، پس بدون درنگ تماشای سریال «وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده» را آغاز کنید. اکنون وقت آن رسیده است، که این نارنگی خوشمزه را از شاخه بچینید و طعم ترش و شیرین آن را که تا مدت‌ها در خاطرتان می‌ماند، مزه مزه کنید.

سریال کره ای,سریال وقتی زندگی بهت نارنگی می‌ده

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش