جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۲۳:۵۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۷۰۰۹
دولت

معاون وزیر کشور خطاب به مدیران:

ببینید مردم برای امور کوچک اداری با چه گرفتاری روبه رو هستند

حسین ذوالفقاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با انتقاد از بروکراسی (کاغذبازی) موجود در جامعه گفت: مدیران از اتاق هایشان خارج شوند و ببینند که مردم برای انجام کارهای کوچک اداری درجامعه چه گرفتاری هایی می کشند.

به گزارش ایرنا، حسین ذوالفقاری روز دوشنبه در مراسم معارفه استاندار جدید تهران خطاب به مدیران تصریح کرد: ما مدیران هر کاری داشته باشیم از داخل دفترمان با یک تلفن انجام می دهیم و براحتی هم با راننده از خیابان رد می شویم و نمی دانیم مردم برای یک کار کوچک چه وضعیتی دارند.

 

وی افزود: مدیرانی که بازنشسته می شوند را چند وقت پس از بازنشستگی صدا می کنیم که باآنان دیدار داشته باشیم و می گویند بیایید ببینید در جامعه چه خبر است، برای یک کار کوچک اداری چند بار باید به یک اداره مراجعه کرد.

 

ذوالفقاری با بیان اینکه با وضع موجود بروکراسی های اداری آیا مشکلات از جمله ترافیک قابل حل است؟ گفت: در سطح کشور همواره شاهد بسیاری از مسائل و صحبت ها هستیم، همه مسئولانی که پس از انقلاب اسلامی روی کار آمده اند، هم انگیزه خدمت داشته اند و هم به صورت مضاعف کار کرده اند و تمامی افرادی هم که آمده اند و گفته اند که مشکلات را حل می کنیم؛ این افراد با صداقت هم سخن گفته اند.

 

وی خاطرنشان کرد: با این وجود، هم مدیران نسبت به وضع موجود انتقاد و هم مردم گلایه دارند، در حالی که قاعده متعارف این است که اگر افراد و سیستمی انگیزه و تعهد داشته باشد و کار هم انجام دهد، نباید مشکلی وجود داشته باشد؛ پس چرا اینهمه مشکل و گلایه در جامعه وجود دارد؟

 

معاون وزیر کشور در تشریح پاسخ به پرسش مذکور گفت: دولت های کنونی در جهان براساس اقتصاد پساصنعتی سازماندهی شده اند، از بروکراسی سخت برخوردارند و وضعیت ساختار دولت های کنونی (در جهان) متناسب با شرایط کنونی جامعه نیست لذا بهره وری هم متناسب با میزان تلاش ها و انگیزه ها نیست.

 

وی با بیان اینکه امروز کشور از تمرکز رنج می برد افزود: ۸۰ اختیار احصا و به استانداران داده شد اما مشکل حل نشد چراکه این مساله باید اساسی و ریشه ای حل شود.

 

ذوالفقاری ریشه فساد اداری، سرگردانی و معطلی مردم در انجام امور اداری را ساختار بروکراسی موجود در کشور برشمرد و تاکید کرد: زمانی که آمده ایم ساختار و سیستم های هزینه بری ایجاد کرده ایم، به تبع، هزینه مدیریت کشور افزایش می یابد.

 

وی تصریح کرد: آنقدر قانون و ضوابط داریم که اگر بخواهیم می توانیم کاری را انجام دهیم و اگر نخواهیم، باز می توانیم آن را انجام ندهیم.

 

معاون وزیر کشور وجود مقررات انباشت را از مشکلات خواند و در عین حال با اشاره به ساختار انجام اموری اداری در دستگاهها برای ارجاع فعالیت ها و نامه ها گفت: هرکاری در ادارات به چند جا ارجاع داده می شود و کسی هم مسئولیتی نمی پذیرد.

 

وی با طرح این پرسش که اگر یک نارسایی جایی وجود دارد چرا هیچکس مسئولیت آن را نمی پذیرد ؟ اظهارداشت: در دنیا به دنبال بازآفرینی دولت ها هستند و اگر می خواهیم مشکلات را حل کنیم باید ساختارها و مقررات را بازآفرینی کنیم تا فساد اداری و معطلی مردم در ترافیک و نیز فرآیندهای انجام امور اداری نیز حل شود.

 

ذوالفقاری با بیان اینکه چرا باید در یک استان بیش از ۳۰ کارگروه و شورا وجود داشته باشد و اینهمه جلسه تشکیل شود تصریح کرد: در برخی کشورها این میزان جلسه ندارند و حتی جلسات دولت را ماهی یک بار فقط برای هماهنگی بیشتر تشکیل می دهند زیرا وظایف و اختیارات به طور مشخص و شفاف اعلام شده است و هرکس باید کارش را انجام دهد.

 

وی گفت: بسیاری از فرآیندهای اداری موجود «من درآوردی»، فسادزا و معطل کننده است؛ دستورها و پاراف های سازمانی مدیران روی نامه ها را ببینید، این روش در دنیا ۳۰ سال پیش منسوخ شده است زیرا اختیار به فردی که باید مساله را حل کند داده اند و فقط نظارت می کنند.

 

این مسئول بر حفظ ارزش های اسلامی و رعایت آن توسط مدیران نیز تاکید کرد و گفت: بنا بود مدیران پس از انقلاب اسلامی ترجمان اخلاق اسلامی باشند و مردم در رفتار و کردار ما (مدیران) طراوت حاکمیت اخلاق اسلامی را ببینند.

 

جنبه ملی مسائل در استان تهران

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اهمیت اقدام ها و تصمیم ها در محدوده استان تهران گفت: بسیاری از تصمیم ها و اقدامات در استان تهران جنبه ملی دارد و گاه ممکن است تاثیر یک مساله در پایتخت به طور کامل در سطح کشور نمایان شود.

 

وی با بیان اینکه از تمامی مدیران این استان می خواهیم که به استان تهران هویت دهند یادآورشد: همه مدیران و مسئولان در این استان کنار وزارتخانه ها و دستگاه های ملی خود هستند و باید بدانند که این اتصالات (ارتباط نزدیک) اگر چنانچه موجب تضعیف جایگاه و موقعیت استان تهران شود، به نفع هیچ یک از آنان نخواهد بود.

 

ذوالفقاری اظهارداشت: هویت مستقل استان تهران به دست مدیران همین استان رقم می خورد و اگر تقویت نشود، نمی توان انتظار داشت که بسیاری از امور ساماندهی شود.

 

به گزارش ایرنا محمد حسین مقیمی استاندار سابق تهران هم در این مراسم با اشاره به جایگاه مهم استان تهران خواستار حضور استاندار تهران در جلسات هیات دولت شد و گفت: باتوجه به شرایط موجود اگر قرار باشد غیر از اعضای دولت کسی در جلسات هیات دولت حضور داشته باشد، باید استاندار تهران باشد.

 

محمد حسین مقیمی بیان کرد: ۵۵ درصد درآمد کشور در استان تهران حاصل می شود، ۱۸ درصد جمعیت کل کشور نیز در این استان حضور دارد و همه مسائل مهم سیاسی ایران نیز در این استان رخ می دهد.

 

وی افزود: مشکلات این استان بسیار جدی تر و گسترده تر از سایر استان هاست و مشکلات هر یک از شهرستان های پایتخت به تنهایی بزرگتر از برخی دیگر استان ها به شمار می رود.

 

مقیمی تاکید کرد: باید استاندار تهران بیش از این در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها دخالت داده شود.

 

مسئولیت استانداری تهران از ۲۶ آبان سال جاری با کناره گیری مقیمی به دنبال اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان به صورت سرپرستی به شکرالله حسن بیگی معاون سیاسی اجتماعی این نهاد واگذار و ۲۱ آذر ماه جاری نیز انوشیروان محسنی بندپی با رای اعتماد هیات دولت به عنوان استاندار جدید معرفی شد.

 

محسنی بندپی که امروز معارفه شد، پیش از آن ریاست سازمان بهزیستی را برعهده داشت از اواخر آبان امسال به دنبال درگذشت سید محمدتقی نوربخش مدیرعامل وقت سازمان تامین اجتماعی، سرپرستی این سازمان را نیز برعهده گرفته بود.

 

 

  • 11
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش