یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۱:۱۴ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۶۸۴۴
دولت

روحانی در مراسم بهره‌برداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس:

ظرف ۲۴ ساعت در استان هرمزگان ۳ طرح بزرگ ملی را افتتاح کردیم

حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رئیس جمهور، گفت: برای دشمن بسیار دردناک است که در شرایطی که به قول خودشان سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه ایران ایجاد کردند در ظرف ۲۴ ساعت در استان هرمزگان سه طرح بزرگ و مهم ملی را افتتاح کردیم.

به گزارش فارس، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در مراسم بهره‌برداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بندرعباس، گفت: در آستانه ایام میلاد باسعادت صدیقه کبری حضرت فاطمه زهرا (س) هستیم که این ایام، ایامی بود به نام آ‌ن صدیقه کبری. 

 

وی ادامه داد: بسیار خوشحالیم که در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و آ‌غاز دهه پنجم انقلاب ملت ما با شور و نشاط در همه حوزه‌ها حضور دارند. 

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: وقتی بحث جشن انقلاب می‌شود علی‌رغم میل بدخواهان و تلاش و تبلیغ آنها ملت بزرگ ایران با قامتی استوار در سراسر کشور به خیابان‌ها می‌آ‌یند و مثل شور و شوق بهمن ۵۷ پیروزی انقلاب خودشان را جشن می‌گیرند. 

 

وی اضافه کرد: وقتی دشمن توطئه می‌کند مه ما را از توسعه بازدارد که برای دشمن بسیار دردناک است در شرایطی که به قول خودشان سخت‌ترین تحریم‌ را علیه ملت ایران اعمال کردند در عرض ۲۴ ساعت فقط در یک استان ما  یعنی هرمزگان زیبا ما سه طرح بزرگ و مهم ملی را افتتاح کردیم. به غیر از طرح‌هایی بود که وزرا دیشب در بخش‌های بندری، کشاورزی، نیرو و آب افتتاح کرد. 

 

رئیس قوه مجریه تصریح کرد: نکته‌ای که دیشب آقای حجتی در موقع افتتاح اعلام می‌کرد راجع به تلاش دولت در زمینه محصولات آبزیان و مقایسه کرد این موضوع را با اول انقلاب گفت دستاورد جمهوری اسلامی ایران و محصولات آبزیان نسبت به اول انقلاب چهل برابر شده است. این مساله بسیار مهمی است که مردم ما در همه زمینه‌ها امروز فعالند. 

 

روحانی اضافه کرد: در بخش گلخانه‌ای دیشب آقای حجتی می‌گفت که ۲۹۰ هکتار در این استان بحث گلخانه‌ای انجام شده که ۱۹۰ هکتار آن برای ۵ سال اخیر است. این به معنای تلاش یک ملت بزرگ است. 

 

وی افزود: آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و دشمنان ما که از دی ماه پارسال شروع کردند فکر می‌کردند تا دی ماه امسال به قول خودشان همه چیز تمام است و جمهوری اسلام ایران جشن چهل سالگی انقلاب را نمی‌تواند ببیند و برخی از آدم‌هایشان گفته بودند در چهل سالگی انقلاب این ما هستیم که در تهران خواهیم بود. 

 

رئیس قوه مجریه گفت: یک وقتی است ملت جشن می‌گیرد اما یک موقعی هم هست که قرار است این طرح‌های ما بخواهد و دستمان را بالا ببریم و بگویم دیگر نمی‌توانیم پالایشگاه را ادامه دهیم و در نفت و گاز و کشاورزی و توسعه بندر نمی‌توانیم حرکت کنیم اینکه در همه زمینه‌ها توسعه ادامه دارد خیلی مهم است.

 

رئیس‌جمهور افزود: یک وقتی است ملتی می‌گوید من خودم را علی‌رغم تحریم‌ شما در مسائل نفت، بانک، کشتیرانی و بیمه و زندگی مردم را اداره می‌کنم . این نیست ملت ما می‌گوید من راه توسعه خودم را ادامه می‌‌دهم در همین پالایشگاه بندرعباس ما در سال گذشته آ‌مدیم برای افتتاح از تولید هشت میلیون لیتر به ۱۲ میلیون لیتر و یکسال بعد امروز آمدیم برای افتتاح بهبود کیفیت که این ۱۲ میلیون لیتر شد یورو ۵. این به معنای این است که نه تنها در کمیت و تامین بنزین که کیفیتش را بالا می‌‌بریم. 

 

رئیس قوه مجریه خاطرنشان کرد: این افتخار جمهوری اسلامی ایران است اینکه از سال ۹۶ تا امروز در طول کمتر از دو سال ما سه بار خدمت شما در این مکان رسیدیم و فاز اول را در سال ۹۶، فاز دو را در همین سال ۹۷ و فاز سوم را هم در همین سال جاری افتتاح کردیم به معنای حرکت خروشان این ملت در مسیر خودکفایی است و در مسیر عظمت این ملت است. کسی نمی‌تواند این عظمت بزرگ را به خاطر شرایطی که رب گوجه‌فرنگی و ماکارونی در چند هفته از مرز خارج می‌شود و صادراتش افزایش می‌یابد و چند روز این مردم در مضیغه قرار می‌گیرند بگوید چه شد. 

 

وی در این باره افزود: نمی‌شود یک شاگردی که در کلاس همه نمره‌هایش ۲۰ است اگر یک روز ۱۹.۵ گرفت همه ۲۰ ها را فراموش کنیم و آن ۱۹.۵ را فراموش کنیم و بگویم نیم نمره کم شده است این نه انصاف است ، نه مروت‌ است، نه وطن‌دوستی است، نه  عشق به انقلاب و نه اخلاق اسلامی است. کارهای بزرگ را ببینیم، نقص هم همه‌مان داریم. 

 

روحانی بیان داشت: در زمان تحریم دشمن مشکلات هم پیش می‌آید شوخی که نیست اینکه آمریکا و همه مزدورانش از صهیونیست گرفته تا برخی از کشورهای مزدور دارند تلاش می‌کنند که فشار را روزانه بر مردم ایران افزایش دهند دشمنی که سنگ پرتاب می‌کند یک شیشه هم می‌شکند بعد طرف بگوید ای آقا شیشه شکست.

 

مرتب دارد سنگ می‌اید خوب یک شیشه هم می‌شکند تا بروی شیشه بعدی را بندازی یک فاصله‌ای می‌افتد در این فاصله ممکن است یک بچه‌ای هم در زمستان سرما بخورد، در تابستان ممکن است مگس و پشه‌ای هم وارد شود،‌نمی‌شود یک ساختمان عظیم و بزرگ را به خاطر اینکه شیشه‌اش را یک دشمن شکسته بنشینیم زانوی غم در بغل بگیریم. 

 

وی ادامه داد: امروز روز امتحان الهی است همه ما در تاریخ ایران خودمان را نشان می‌دهیم. تمام اقوام، مذاهب، جناح‌ها و مسئولین آزمایش تاریخی برای همه ما است عین دوران هشت سال دفاع مقدس آزمایش بزرگ تاریخی برای ما بود مگر می‌توانستیم مایوس شویم یک روزی در جنگ پیش آمد که نفت ما قطع شد یعنی به طور کامل صادرات نفت ما قطع شد. در سال۶۴ تقریبا آخر مهرماه و  اوایل آبان فروش نفت قطع شد برای اولین‌بار در تاریخ نفت سه هفته فروش نفت ما قطع شد. خدا رحمت کند آقای هاشمی رفسنجانی را با هم آمدیم خارک و مواضع بمباران شده را دیدیم و تصمیم‌گیری شد و برگشتیم تهران. 

 

وی در این باره گفت: مقام معظم رهبری دو روز بعد من را صدا زدند فرمود که شما باید مسئولیت پدافند هوایی کشور را برعهده بگیرید گفتم نمی‌شود آقا آن وقتی که ما هواپیمای نو داشتیم سیستم پدافندی نو داشتیم وضع ما این بود و هواپیمای عراق هم معمولی بود الان که عراق مدرن‌ترین میگ‌ها و میراژها را گرفته است و ما هم که چیزی نداریم چطور من مسئول شوم. این همه هستند مسئولیت محترم در ارتش و سپاه بیایند مسئولیت را برعهده بگیرند. ایشان فرمود که من و آقای هاشمی هر دو به این نظر رسیدیم. من گفتم من نمی‌پذیرم گفت ما با امام صحبت کردیم و امام فرمودند هر کجا شما دو نفر به تصمیم رسیدید از طرف من تکلیف کنید و من از طرف امام ا لان به شما تکلیف می‌کنم و می‌گویم به شما واجب عینی است گفتم باشه اگر اینجوری است و تکلیف بر من است چشم. 

 

رئیس جمهور اظهار داشت: چیزی در دست ما نیست اما کار را شروع می‌کنیم می‌خواهم بگویم اگر اراده آمد از مشکلات عبور می‌کنیم دقیقا در عملیات بدر یعنی سال ۶۳ تمام سیستم پدافندی ما توانست یک فروند هواپیمای عراقی را بزند. بعد از برنامه‌ریزی که ما انجام دادیم با شهدای بزرگواری چون شهید ستاری، بابایی و بقیه دوستان تقریبا تمام آبان و آذر و دی هر روز بعد از ظهر و گاهی هر شب جلسه داشتیم که  در عملیات والفجر ۸ چه کار کنیم. من به آنها می‌گفتم که ۱۰ هواپیما بزنیم اما تمام سیستم ما از بین برود. این کار آغاز شد و شما بدانید از بهمن سال ۶۴ تا فروردین ۶۵ ما ۱۵۰ فروند هواپیمای عراقی را سرنگون کردیم اصلا در مخیله کسی نمی‌آمد. 

 

روحانی با بیان اینکه اراده، تصمیم، برنامه‌ریزی، تدبیر و فداکاری ما را در برابر دشمن پیروز کرد، گفت: اگر می‌خواستیم دست روی دست بگذاریم و از میراژها و میگ‌های جدید و موشک‌های ضدرادار عراق بترسیم، نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم.

 

رئیس جمهور افزود: در آن شرایط سخت مهندسان و کارگران شرکت نفت، پالایشگاه را در مقابل بمباران دشمنان، سر پا نگه داشتند و برغم کمک همه دنیا به صدام، ما روی پای خود ایستادیم. نفت تولید کردیم، صنعت نفت را اداره کردیم و در طول مدت جنگ، نفت را هم صادر و هم سوخت جبهه و مردم را تأمین کردیم.

 

روحانی خاطر نشان کرد: دوران و شرایط بسیار سختی بود. زندگی کوپنی بود. مردم با مشکلات زیادی مواجه بودند، اما عقب‌نشینی نکردند، از امام(ره) جدا نشدند و کشور را غریب و تنها نگذاشتند. اگر زمان جنگ هم عده ای می جنگیدند و عده ای در تهران آنان را باخواست می کردند؛ به نتیجه نمی رسیدیم اما همه پشت به پشت هم و دست در دست هم توانستیم دشمن را شکست دهیم.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه جنگ هم پیروزی داشت و هم شکست، با هم بودیم و پیروز شدیم؛ امروز هم روز جنگ اقتصادی است، گفت: در آن جنگ نظامی پشت هم بودیم، امروز هم در جنگ اقتصادی باید همه با هم و پشتیبان هم باشیم. اگر همه امروز با هم نباشیم و عده‌ای بر سر مسایل جزئی بهانه‌گیری کنند، نمی‌توانیم در مقابل توطئه دشمنان مقاومت کنیم.

 

روحانی جنگ اقتصادی را سخت تر از جنگ نظامی دانست و ادامه داد: در جنگ نظامی همه چیز آشکار است اما در جنگ اقتصادی اینگونه نیست. اینکه چگونه نفت بفروشیم و چگونه نقل و انتقالات مالی را انجام دهیم، خود یک عملیات اقتصادی است.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه انتخابات ۴ سال یکبار است تا ملت به هر دیدگاهی رای داد، کشور بر آن مبنا اداره شود، افزود:  نمی‌شود که در آغاز انتخابات با هم دعوا کنیم، درطول دوره به اختلاف ادامه دهیم و دوباره برای انتخابات بعدی، این کار را ادامه دهیم. انتخابات برای این است که مردم فرد یا گروه مورد نظر خود را انتخاب کند و وقتی مردم به دیدگاهی رأی دادند، همه باید به دنبال آن دیدگاه رفته و حمایت کنند. در انتخابات دو یا چند گروه با هم رقابت می‌کنند، اما وقتی یک گروه انتخاب شد، رقابت انتخاباتی تمام می‌شود.

 

روحانی با اشاره به نحوه مصوبات مجلس، گفت: در مصوبات مجلس نیزگاهی می‌بینیم، فقط با یک رأی اختلاف، موضوعی تصویب و به قانون تبدیل می‌شود و وقتی قانون شد نماینده مخالف هم باید قانون را اجرا کند.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه وقتی دولتی با رأی مردم انتخاب و سرکار می‌آید، همه باید از آن حمایت کنند، گفت: همه باید با هم باشیم در غیر اینصورت نه تنها در دوران جنگی، بلکه در صلح هم موفق نخواهیم بود.

 

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، افتتاح فاز سوم پالایشگاه خلیج فارس را به معنای خودباوری، شکست تحریم‌ها، اعتماد بنفس و خودکفایی دانست و گفت: در این دولت خودکفایی در ۵ محصول اساسی محقق شد. اگر در دولت یازدهم و دوازدهم هیچ کاری نکرده بودیم و فقط در تولید گندم، بنزین، گازوئیل، گاز و شکر که خودکفا شدیم، آیا همین بس نبود؟

رئیس جمهور باید به این نکت

ه توجه داشته باشیم که اگر مردم در کشور روزی برای تهیه بنزین، گازوئیل و یا گاز مصرفی منازل خود با مشکل مواجه شوند، چه مشکلاتی ایجاد می‌شود، گفت: خیلی از نعمت‌ها را وقتی داریم، حس نمی‌کنیم و قدر آن را نمی‌دانیم، اما وقتی نداشته باشیم، اهمیت آن را متوجه می‌شویم.

 

روحانی همچنین از سلامت و امنیت به عنوان دو نعمت بزرگ در کشور که برای تأمین آن کار و تلاش زیادی صورت گرفته است، نام برد و گفت: امنیت پایدار؛ حاصل تلاش سپاه، ارتش ونیروهای امنیتی و انتظامی است و یادمان نرود که برای امنیت کشور و ملت نیز کار بزرگی رخ داده است.  وقتی یک روز حادثه‌ای در جایی رخ می‌دهد، متوجه اهمیت این امنیت می‌شویم.یا برای تأمین سلامت و بهداشت مردم در کشور پزشکان و پرستاران درمانی در حال تلاش و فعالیت هستند تا سلامت جامعه تأمین شود که این کارهای بزرگ باید مد نظر قرار گیرد. ضمن اینکه امروز شرایط کشور عادی نیست و ما تحت فشار دشمنان هستیم، اما اطمینان دارم اگر متحد بایستیم در این جنگ اقتصادی هم پیروز خواهیم شد و دشمن وادار به عقب‌نشینی می‌شود.

 

رئیس جمهور گفت: مهرماه گذشته آمریکایی‌ها، ۲ ماه تلاش کردند تا برای تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای امنیت، ۱۵ عضو شورا را با خود هماهنگ کنند، اما در آن اجلاس که ترامپ خودش هم در آن شرکت کرد، آمریکا تنها ماند و ۱۴ کشور دیگر، علیه آمریکایی‌ها سخن گفتند. آیا افتضاحی از این بدتر برای آمریکا سراغ دارید؟ هرچند که این پیروزی‌ها از سوی برخی‌ها و از جمله صدا و سیما کمتر دیده می‌شود. سخنان رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل در مورد ایران با خنده حاضران مواجه شد. اما چند بار این پیروزی‌های بزرگ ملت ایران دیده و بیان شد؟

 

روحانی با تأکید بر اینکه پیروزی‌ها و موفقیت‌های ملت و دولت را باید ببینیم، گفت: پیروزیهای بزرگ را برجسته نمی کنیم، اما برای مشکلات کوچک یقه مسوولان را می گیریم . اینکه دیروز زیردریایی فاتح بعد از سال‌ها تلاش وزارت دفاع و ارتش به آب انداخته شد و امروز فاز ۳، ستاره خلیج فارس افتتاح شد، آیا این موفقیت و افتخار ملت و دولت نیست.

 

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اگر همه با هم کار نمی‌کردیم و دست به دست هم نمی‌دادیم، موفق نمی‌شدیم. اگر با هم نبودیم و تلاش شبانه‌روزی نبود، حتماً کار با موفقیت انجام نمی‌شد. آنچه اتفاق افتاده و امروز شاهد آن هستیم، تنها موفقیت دولت، سپاه، یا یک گروه خاص نیست، بلکه موفقیت ملت است و باید به آن افتخار کنیم.

 

وی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، گفت: آمریکایی‌ها مدعی هستند که تحریم‌ها علیه ملت ایران نیست در حالی که آنها علیه سلامت و بهداشت مردم کار می‌کنند. برای آلودگی هوا تلاش می‌کنند و با سلامت و جان مردم بازی می‌کنند. وقتی با ورود قطعات خودرو و صنایع به کشور مخالفت می‌کنند این یعنی بازی کردن با جان مردم ایران است.

 

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کاری که امروز در کشور انجام می‌شود، هم برای خودکفایی است و هم سلامت مردم مد نظر قرار دارد، گفت: به ملت بزرگ، صنعت نفت، سپاه پاسداران، مهندسین، کارگران و همه تلاشگران، این موفقیت‌ها را تبریک می‌گویم. این شما بودید که در زمان جنگ نفت تولید کردید و سوخت و انرژی مورد نیاز کشور و مردم را تأمین کردید و امروز هم در شرایط جنگ اقتصادی، دلاورانه تلاش و کوشش می‌کنید.

 

روحانی در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه معنی موفقیت‌های امروز این است که ملت ما راه خود را درست انتخاب کرده است، گفت: باید خود و توانمان را باور کنیم. اگر این باور ایجاد شود به همه قله‌های پیروزی دست خواهیم یافت.

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش