یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۱:۵۰ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۰۷۶۸
دولت

روحانی: هر کشوری دور خودش دیوار درست کند، در داخل خودش نابود می‌شود

حجت الاسلام حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رئیس جمهور زیربنای اندیشه را آزادی عنوان کرد وگفت: اگر محیط آزاد برای اندیشه و فکر وجود داشته باشد،‌ فناوری به عنوان میوه درخت علم شکوفا می‌شود.

به گزارش اصلاحات نیوز، حسن روحانی پیش از ظهر امروز در پارک فناوری پردیس در جمع فعالان علم‌و فناوری و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: چهل‌و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در هفته‌ای که به اسم حضرت زهرا و ولادت ایشان مزین است خدمت شما عزیزان رسیدیم.

 

رئیس جمهور گفت: پارک فناوری پردیس می‌تواند یک مبدأ برای تحولات بسیار خوب برای کشور باشد همان طور در این ۵ سال اقدامات مناسبی با کوشش دانشگاه‌ها و معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شده است.

 

وی اولین زیربنای اندیشه را آزادی عنوان کرد و افزود: اگر محیط آزاد برای اندیشه و فکر وجود داشته باشد،‌ فناوری به عنوان میوه درخت علم شکوفا می‌شود.

 

روحانی  با بیان این‌که علم را پایه اصلی فناوری است خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم فناوری رشد کند، باید دانش‌های پایه رشد کرده و اگر علم پایه رشد نکند ستون‌های ساختمان شکل نگرفته  است.

 

رئیس جمهور با اشاره به این‌که پیشرفت علم و دانش از آزادی و محیط مناسب شروع می‌شود اذعان داشت: باید دانشجو و استاد برای حرف زدن و اظهار نظر آزاد باشد و پایه پیشرفت علم و دانش آزادی است. 

 

وی آزادی در اظهار نظر و بیان اندیشه در حوزه را مثال زد و افزود: در حوزه علمیه گاهی یک طلبه تمام نظرات، حتی نظراتی که در آن اجماع کامل شده باشد، را نقد می‌کند.

 

روحانی با بیان اینکه آزادی حوزه علمیه هنوز در دانشگاه‌های ما نیست اظهار داشت: یک طلبه می‌توانست تمام علما را به چالش بکشد و تمام نظرات را نقد کند، این آزادی در دانشگاه‌ها نیست.

 

رئیس جمهور با اشاره به این‌که دولت و حکومت باید زیرساخت‌ها را برای فناوران فراهم کند، گفت: اولین زیر ساخت آزادی است.

 

وی اگر زیرساخت حقوقی را سایر زیرساخت‌‌ها همچون آب و برق مهم‌تر دانست و اذعان داشت: ثبت کردن یک محصول فناوری ماه‌ها درگیری دارد که مجلس و دولت باید این حوزه را تسهیل کنند.

 

روحانی با بیان این‌که رشد دانشجو و فناوری پیوسته است بیان داشت: اگر ارتباط با دانشگاه، صنعت، تولید و بازار ضعیف باشد کار پیش نمی‌رود.

 

رئیس جمهور با اشاره به این‌که باید تمام فرصت‌ها را به نسل جوان دهیم، اظهار داشت: پیروزی جنگ با حوصله و فرصت دادن دوباره و امکانات به جوانان بدست آمد.

 

وی گفت: علم مانند هنر، فناوری، اخلاق و ایمان مرز نمی شناسد، این کشور و آن کشور ندارد، هنر هم این‌چنین است و در فناوری نیز مرز وجود ندارد.

 

روحانی با بیان این‌که ارتباط با دنیا باید سهل باشد و یکی از وظایف دولت سهل کردن این ارتباط است افزود: امروز برخی برای ویزا و علم به فکر دیوار هستند نمی‌دانند که تمام پیشرفت‌هایشان برای این بوده که دیوار نداشتند. هرکسی دیوار دور خود بکشد در داخل نابود می شود، ما باید بتوانیم با اندیشمندان و متفکرین تمام کشور‌ها در رابطه باشیم.

 

رئیس جمهور با اشاره به تحریم‌ها و فشارهای وارد بر کشور اظهار داشت: کشورهای مستکبر می‌دانند، تحریم راهی برای کند کردن مسیر توسعه است. امروز موفق شدیم قطعاتی را که وارد می‌کردیم تولید کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در بخش صنعت جرأت استفاده از محصول را نداریم اگر می‌خواهیم از نوآوری داخلی استفاده کنیم، باید ریسک را بپذیریم و اشکال‌ها به مرور رفع می‌شود.

 

روحانی با اشاره به پیشرفت ایران در صنعت دفاعی گفت: در زمان جنگ ماه‌ها تلاش شد موشکی بر هواپیما سوار شود، اما زمان شلیک اشکالی داشت. موشک هوا به هوا نبود، متخصصین نمی‌دانستند روشن شدن این موشک هواپیما صدمه می‌زند که از بعد ماه‌ها این خطا حل شد. پس خطاها و اشتباهات که در فناوری‌ها وجود دارد را باید بپذیریم و دولت ریسک پذیری را به عهده بگیرد تا شما فناوران کار کنید.

 

رئیس جمهور با بیان این‌که مسیر را باید درست تشخیص دهیم افزود: از تولد تا بلوغ شرکت‌های دانش‌بنیان در برهه ای نباید مالیات گرفت و حتی باید مالیات داد، حساب شده در بیمه، مالیات و وام کمک کنیم تا به نتیجه برسیم.

 

وی اذعان داشت: بسیاری از صنایع در یک فناوری مشکل دارند و یکی از وظایف این پارک‌ها کمک به شرایط فعلی و ساخت فناوری است، با این تحریم باید جنگید و بخش بزرگی از آن در ارتباطات مالی با دنیا است.

 

وی ضمن خرسندی از بازدید امروز خود از پارک فناوری پردیس، گفت: زمانی که تولیدکننده و صادر کننده محصول باشیم، مبارزه با استکبار را در سایه تحریم آغاز کردیم و این آغاز خودکفا شدن است.

 

روحانی افزود: اگر در شرایط فعلی، بیماران کشورما نیازمند دارو هستند و ما می‌توانیم این دارو‌ها را تولید و به صورت ارزان در داخل توزیع کنیم باید با کمک‌ شرکت‌های دانش‌بنیان انجام دهیم.

 

رئیس جمهور ادامه داد: ساخت لیزری در پارک فناوری پردیس با قدرت و سرعت بالاتر از مشابه خارجی، نشان می‌دهد می‌توانیم رشد فناوری در پردیس و هر پارکی با ایجاد محیط و زیست بوم مناسب از مرزهای ذهن‌های خلاق عبور کنیم.

 

روحانی تصریح کرد: راهکار اینکه رانت و اختلاس کم شود، دولت الکترونیکی است زیرا چهره به چهره شدن در این فناوری وجود ندارد و در اینجا گرفتن امضای طلایی میسر نیست.

 

وی در پایان خاطر نشان‌ کرد: به مدیران پارک و معاونت علمی و فناوری خسته نباشید می‌گوییم و تلاش می‌کنیم روابط این بخش با دولت را سهل‌تر کنیم و نیازمندی‌های شما را رفع می‌کنیم تا در دهه پنجاهم انقلاب سرآمد منطقه و جهان باشیم.

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش