یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۸:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۹۰۰۴۰۵
دولت

وزیر کشور:‌ روند کرونا در کشور نزولی شد/ ادارات تعطیل نیستند

عبدالرضا رحمانی وزیر کشور
«تا زماني كه بانك‌ها تعطيل نباشند كسب و كارها و فعاليت‌هاي اقتصادي باز هستند و به فعاليت خود ادامه مي‌دهند. بنابراين تعطيلي براي قطع زنجيره رحمانی‌فضلی گفت: نتایج محدودیت‌های کرونایی خوب بوده است. نقاط قوت افزایش یافته و بیش از ۳۵۰ مورد مصوبه بوده که به دستگاه‌های ذی‌‌ربط ابلاغ شد.

به گزارش تسنیم، عبدالرضا رحمانی وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا ضمن تسلیت  شهادت محسن فخری‌زاده گفت:‌ الحمدالله یک هفته گذشته اتفاقات خوبی در کشور رخ داد. همه دستگاه‌‌های مسئول اجرای طرح که بیش از ۱۵ دستگاه بوده همه همدیگر را پیدا کردند و هماهنگی خوبی ایجاد شده است و همه به وظایف خود آشنا هستند.

وی افزود: نتایج محدودیت‌های کرونایی خوب بوده است. نقاط قوت افزایش یافته و بیش از ۳۵۰ مورد مصوبه بوده که به دستگاه‌های ذی‌‌ربط ابلاغ شد. در ۱۶۰ شهر که این طرح محدودیت تردد و فعالیت صنوف اجرا می شود روند ابتلای بیماری کرونا رو به پایین است.

وزیر کشور تاکید کرد: مردم به خوبی در اجرای طرح کمک کردند و ۸۰ درصد خودشان ممنوعیت فعالیت صنوف و تردد ها را رعایت کردند.

وزیر کشور تصریح کرد: بسیاری از شهر‌ها از طرف قرمز به سمت نارجی رفتند.  روند رو به پایین است و در خیلی از استان‌ها به عدد خوبی رسیده است. در بوشهر فوتی‌ها به صفر رسیده است. در خراسان جنوبی  و یزد از ۱۶ تا ۱۷ فوتی در روز به ۶ و ۷ نفر رسیده ایم و روند خوبی در حال اجرا است.

رحمانی‌فضلی اعلام کرد:‌ وضعیت تست گیری بسیار خوب شده است. وزارت بهداشت روی تست‌های سریع کار کردند و اولین محموله‌های تست تحویل وزارت بهداشت شد، اعلام شده است  ۴۰ هزار تست "پی‌سی‌آر "انجام می‌شود و این وضعیت به سمت ۱۰۰ هزارتایی می‌رود.

 وزیر کشور ادامه داد:‌ در موضوعات هواپیما وخریدن بلیط عددهای بسیار بالایی از مراجعات داشتیم که کرونایی بودند و می‌خواستند سفر کنند اما ما الحمدالله با رهگیری الکترونیکی  مانع این اقدام شدیم. امروز در ستاد تصویب و مقرر شد که ادارات هم همه باید ملزم به داشتن کارت ملی باشند و ورودی‌ها بر اساس کارت ملی کنترل شود تا افراد مبتلا شناسایی و به منزلشان هدایت شوند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا با ابراز خشنودی از اطلاع رسانی مناسب از سوی رسانه‌ها تصریح کرد: کارهای خوبی صورت گرفته است و رسانه‌ها هوشمندانه و با دقت بالایی وارد کار شدند.

رحمانی‌فضلی درباره تعطیلی ادارات اظهار داشت: بنا بر تعطیلی نیست، ما اختیار داده بودیم که کارمندان تا یک سوم حضور داشته باشند، امروز تصریح شد که می‌توانند کمتر از این میزان را داشته باشند. خیلی از دستگاه‌ها امکان آزادسازی نیروهایشان را ندارند اما اختیار را به روسا دادیم که تعداد کمتری نیروهایشان حضور داشته باشند.

وی اضافه کرد: ما تاکیدمان بر شناور شدن ساعات کار است. این به این معنا این بود که اختیار تعداد کارکنان را بعد از دو هفته به رؤسا بدهیم تا حضورشان را شناور کنند. قرار نیست خدمات رسانی به مردم متوقف شود، مردم می‌توانند به ادارات مراجعه کنند اما تعداد کارمند کمتری در آنجا خدمت رسانی خواهند کرد.

وی در خصوص منع ترددهای شبانه پس از ساعت ۲۱ و احتمال تمدید آن نیز اظهار داشت: موضوع تردد شبانه یک حلقه از یک زنجیره بود، وقتی مغازه‌ها و ادارت در روز تعطیل باشد، بر همین اساس مردم شب‌ها به شب نشینی می‌روند و شاید به برخی محل‌هایی بروند برای تفریح و این ابتلاء را بیشتر می‌کند. منع تردد شبانه برای جلوگیری از دورهمی‌ها و شب‌نشینی‌ها است.

رحمانی‌فضلی درباره عدم تعطیلی مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: درباره مجلس آقای دکتر نمکی به هیئت رئیسه مجلس نامه دادند و دوستان با توجه به اینکه استدلالشان این بوده که فضای مجلس بزرگ است و سقف بلند و تهویه مناسبی هم دارد، تلاش کردیم با اتاق‌های جنبی پارلمان، مشکل تعداد رعایت شود.  البته نظر وزارت بهداشت این بود که اگر دستورالعمل رعایت می‌شد بهتر بود اما اکنون وضعیت قابل قبولی بر فضای مجلس حاکم است.

وی با انتقاد از برخی سطحی نگری و سهل‌انگاری در ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: وقتی فوتی‌ها  به دو رقم رسید خیلی‌ها فکر کردن از کرونا عبور کردیم اما با عدم رعایت‌ها پیک دوم و سوم را هم گرفتیم، به همین منظور  ما ۱۸ مورد توصیه داریم و برای هر کدام دستورالعمل نوشتیم تا در هر شرایطی کنترل‌های مناسبی صورت بگیرد.

وزیر کشور ضمن درخواست از مردم برای همکاری بیشتر در شناسایی افراد کرونایی اظهار داشت:‌ رهگیری بیماران کرونایی به ما نشان داد که هفتاد و پنج درصد مبتلایان قرنطینه را نقض کرده‌اند. ما فردی را داریم که مبتلا به کرونا بوده است و بر اساس بررسی‌های صورت گرفته فهمیده ایم به ۱۶ استان تردد کرده است. هر چقدر در کنترل و شناسایی آن ۲ تا ۳ درصد مبتلا نسبت به کل جمعیت کشور موفق شویم می‌توانیم برای آن ۹۷ تا ۹۸ درصد افراد سالم محدودیت‌ها را کاهش دهیم.

به گفته وزیر کشور بیش از ۵۰۰ هزار بازدید تنها توسط نیروی انتظامی گزارش شده است و  ۲۳۲ هزار و ۷۵۰ مورد تذکر داده شده است و بیش از ۱۲ هزار مورد پلمب انجام شده است.

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش