به گزارش فارس به نقل از رویترز، گای روزن معاون یکپارچگی فیس بوک پستی وبلاگی منتشر کرد و توضیح داد که در این زمینه نباید فیس بوک را سرزنش کرد. به گفته او واقعیات بسیار متفاوت از آن چیزی است که توسط دولت آمریکا در روزهای اخیر مطرح شده است.
در بخشی از این مطلب آمده است: در زمانی که موارد ابتلا به کرونا در آمریکا در حال افزایش است، دولت بایدن گزینه سرزنش کردن تعدادی از شرکت های شبکه اجتماعی آمریکا را انتخاب کرده است. اگر چه شبکه های اجتماعی نقش مهمی در جامعه ایفا می کنند، اما واضح است که ما باید رویکردی خطاب به کل جامعه را در پیش بگیریم تا به شیوع ویروس کرونا خاتمه دهیم و واقعیات و نه ادعاها باید به اطلاع رسانی در مورد این تلاش ها کمک کند.
روزن در این مطلب به همکاری با تعدادی از دانشگاه ها مانند کارنگی ملون و مریلند برای انجام یک تحقیق جهانی در مورد نشانه ها، تست ها و نرخ واکسیناسیون کرونا اشاره کرده است. وی مدعی است بررسی مذکور نشان می دهد ۸۵ درصد از کاربران فیس بوک در آمریکا واکسن کرونا زده اند یا قصد دارند این کار را انجام دهند. هدف گذاری باید تزریق واکسن به ۷۰ درصد آمریکایی ها تا ۴ جولای بوده و فیس بوک عامل عدم تحقق این هدف نیست.
در عین حال باید توجه داشت مدعای اصلی بایدن و کاخ سفید این است که فیسبوک در زمینه مقابله با دروغ پراکنی در مورد واکسن کرونا جدیت لازم را نداشته است.
طرفداران ترامپ به دنبال بمب گذاری در فیسبوک و توئیتر بودند
دو تن از ساکنان کالیفرنیا که حامی ترامپ بودهاند، به برنامهریزی برای بمب گذاری در دفاتر فرماندار دموکرات کالیفرنیا در ساکرامنتو و نیز دفاتر فیسبوک و توئیتر پس از انتخابات سال ۲۰۲۰ متهم شدهاند.
به گزارش ورج، این دو نفر به جرم توطئه و تملک غیرقانونی مواد منفجره و اسلحه مورد محاکمه قرار گرفته اند. آنان بخشی از شبه نظامیان ضددولتی هستند که دستور کار آنها حمایت جدی از ترامپ است و خود را سه درصدیها نامیدهاند.
آنها قصد داشتند با بمب گذاری در شرکتهای فناوری مانند فیسبوک و توئیتر پس از ممنوع شدن فعالیت ترامپ در آنها پیامی را به این شبکههای اجتماعی منتقل کنند. این فرد بر این باور بودند که ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برنده شده و قصد داشتند برای حفظ وی در مسند قدرت وارد جنگ شوند.
یکی از این افراد که ایان بنجامین راجرز نام دارد، ۱۵ ژانویه گذشته و پس از ارسال پیامهایی به همدستانش در مورد برنامه بمب گذاری دستگیر شده است. اف بی آی نزدیک به ۵۰ اسلحه و ۵ بمب لولهای را در منزل و محل کار وی یافت که برخی از این اسلحهها غیرقانونی بودهاند. متهم دوم جارود کوپلند هم در تاریخ ۱۵ جولای دستگیر شد.
افراد یادشده در مکالمات خصوصی خود برای اشاره به توئیتر و فیسبوک از کلمات پرنده یا bird و چهره یا face استفاده میکردند. کلمه پرنده اشارهای به لوگوی توئیتر است.
کریستوفر وری رئیس اف بی آی در اوئل مارس با صدور هشداری از رشد تهدیدات تروریستی داخلی در آمریکا خبر داده و حمله به کنگره آمریکا را نشانهای از این تهدید دانسته بود.
- 12
- 1