سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۹ - ۱۷ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۱۵۷۵
بین الملل

تمسخر بایدن پس از گاف جدید!

سریال اشتباهات گفتاری رئیس جمهوری آمریکا,گاف شرم آور
سریال اشتباهات گفتاری رئیس جمهوری آمریکا که مدتی است علاوه بر سلامت جسمی، سلامت مشاعر او هم نگرانی‌هایی را محافل سیاسی و اجتماعی آمریکا برانگیخته است، این بار با اشتباه گفتن تاریخ واقعه تروریستی ۶ ژانویه و به راه افتادن موجی از تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، ادامه یافت.

به گزارش ایرنا، تارنمای نشریه آمریکایی نیوزویک گزارش داد: جو بایدن روز جمعه (روز گذشته به وقت محلی) در جریان مراسم اهدای نشان به برخی از افرادی که در واقعه حمله به عمارت کنگره در ۶ ژانویه (۱۶ دی) از خود ایستادگی نشان داده بودند، تاریخ واقعه را به به اشتباه به جای ماه ژانویه، ماه جولای عنوان کرد.

بنابراین گزارش بایدن در نطقی در مورد این واقعه تروریستی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیش از وی متهم به تحریک به آن شده است، گفت: اگر بتوانم برای ثانیه ای مکث کنم و فقط به شما بگویم، تاثیر آنچه که در ششم «جولای» (واقعه تروریستی حمله به عمارت کنگره در ششم جوئن ۲۰۲۱ برابر با ۱۷ دی ماه ۱۳۹۹ رخ داد) رخ داد تا چه حدی عواقب بین المللی داشت و تصور می کنم هریک شما قادرید آنرا درک کنید.

نیوزویک نوشت که این اشتباه بایدن بطور گسترده ای بخصوص از سوی برخی چهره های محافظه کار در آمریکا مورد استهزا و تمسخر قرار گرفت.

بنابراین گزارش برخی از کاربران در شبکه اجتماعی توئیتر به تمسخر پرسیده اند، مگر در ۶ جولای چه اتفاقی افتاده بود؟ و تیم یانگ(Tim Young) مفسر سیاسی و مولف آمریکایی نیز به استهزا نوشته است؛ «بله نباید واقعه ۶ جولای را فراموش کرد».

گاف شرم آور

این نشریه آمریکایی در ادامه نوشت: دن آرمیش (Dan Amrich) دیگر نویسنده و موزیسین آمریکایی در واکنش به این اشتباه گفتاری بایدن در حساب توئیتر خود نوشت: بله، کاملا موافقم ؛ گفتن تاریخ «۶ ژوئیه»؛ یک گاف شرم آور است.

گاف های مسبوق به سابقه بایدن

طی نزدیک به دوسال از گذشت ریاست جمهوری جو بایدن وی تاکنون به کرات مرتکب گاف های گفتاری و اختلال های رفتاری شده، که نگرانی را در میان محافل سیاسی و ا جتماعی آمریکا موجب گردیده است.

بایدن:پسرم در عراق کشته شد

یکی از این موارد باید در سخنرانی در ایالت کلورادو آمریکا مورخ ۲۱ مهر ۱۴۰۱، اشاره کرد که بایدن گفت پسرش در عراق کشته است، اما این درحالی است که بو بایدن (Beau Biden) پسر بزرگ وی که بین سال های ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ میلادی در عراق خدمت می کرد، در سال ۲۰۱۵ میلادی و بر اثر ابتلا به سرطان مغز در آمریکا درگذشت.

بایدن ملت اوکراین را ملت ایران نامید

از دیگر این اشتباهات گفتاری بایدن نامیدن ملت ایران به جای ملت اوکراین بود، وی در فروردین ۱۴۰۱ هنگامی که تلاش داشت تا یک نطق حماسی برای اوکراین ایراد کند گفته بود: پوتین ممکن است کی‌یف را درمحاصره تانک ها در آورد، اما او قادر به تسخیر قلب و روح ملت ایران (منظور اوکراین) نیست؛ اظهارات وی با موج شدیدی از انتقادها مواجه شد.

دست دادن های بایدن با افراد خیالی

بایدن علاوه براشتباهات گفتاری دچار اختلال مشاعر بوده و در چند نوبت پس از اتمام سخنرانی های خود با افراد خیالی دست داد.

نشریه انگلیسی دیلی تلگراف در مورخ سوم اردیبهشت ۱۴۰۱ در گزارش عنوان کرد: بایدن روز گذشته درجریان نطقی که حدود ۳۴ دقیقه تحت عنوان «کاستن هزینه زندگی برای خانواده های آمریکایی» در «کالج گرین رویور» واقع در شهر «آبورن» (Auburn) ایالت واشنگتن ایراد کرد با فردی خیالی دست داد و تعجب حاضران را برانگیخت.

این درحالی بود که بایدن ۷۹ساله هفته قبل از آن و درجریان یک سخنرانی حدود ۴۰ دقیقه ای در«گرینزبورو»(Greensboro) ایالت کارولینای شمالی، پس از خاتمه سخنرانی با فردی خیالی دست داده بود.

درخواست کنگره برای بررسی وضعیت سلامت روان بایدن

تاکنون ۵۴ نماینده جمهوریخواه (در مجلس نمایندگان دوره قبل ) به رهبری رونی جکسون نماینده تگزاس در ۲۸ ژوئیه (۶ مرداد) نامه‌ای درخواست آزمایش سلامت روان بایدن را امضا کردند.

جمهوریخواهان نیز چنین درخواستی را در ژوئن ۲۰۲۱ (خرداد- تیر ۱۴۰۰) با جمع آوری ۱۳ امضا و در فوریه (بهمن- اسفند ۱۴۰۰) با جمع آوری ۳۷ امضا، ارائه کرده بودند.

اکنون به نظر می‌رسد که با شروع کار کنگره جدید، گاف ها و مساله سلامت روانی بایدن می‌تواند دوباره و با جدیت پیگیری شود.

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش