دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۰۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۸۱۲۳۲
بین الملل

بایدن و چالش انتخابات ۲۰۲۴

جو بایدن,رئیس جمهور آمریکا
فقط یک‌چهارم آمریکایی‌ها معتقدند بایدن برای ایفای نقش ریاست‌جمهوری توانایی و تیزبینی لازم را دارد.

به گزارش شرق، پس از انتشار نظرسنجی جدید درباره انتخابات ۲۰۲۴ که از پیشتازی دونالد ترامپ حکایت داشت، سی‌ان‌ان گزارشی تحلیلی منتشر کرد که نشان‌دهنده نارضایتی عمومی و عمیق از عملکرد بایدن در زمانی است که خوش‌بینی اقتصادی او نتوانسته‌ مردم به‌ستوه‌آمده از گرانی‌ها را راضی کند. به نوشته سی‌ان‌ان، این نظرسنجی ضعیف‌شدن آرای گروه‌های جمعیتی کلیدی که بایدن را به کاخ سفید بردند، از‌جمله رأی‌دهندگان سیاه‌پوست و لاتین‌تبار، شکاف‌ در ائتلاف دموکرات‌ها و بی‌اعتمادی به رهبری او در جهان جنگ‌زده را آشکار می‌کند. بدتر از همه اینکه داده‌ها نشان می‌دهند فقط یک‌چهارم آمریکایی‌ها معتقدند او برای ایفای نقش ریاست‌جمهوری توانایی و تیزبینی لازم را دارد. سی‌ان‌ان پنج نکته درباره چالش‌های پیش‌روی جو بایدن و دلایل پیروزی احتمالی دونالد ترامپ را بررسی کرده است:

مسئله سن: سن بالای جو بایدن برای اجرای وظایف ریاست‌جمهوری یکی از نگرانی‌های اصلی رأی‌دهندگان است. در‌عین‌حال، او در ایجاد ارتباط با رأی‌دهندگان جوان‌تر که برای دموکرات‌ها حیاتی به‌شمار می‌روند نیز شکست خورده است. با اینکه تفاوت سنی جو بایدن و دونالد ترامپ چندان درخور توجه نیست، به نظر می‌رسد انرژی و هیجان رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، رأی‌دهندگان را متقاعد کرده که او از نظر جسمی برای این منصب مناسب‌تر است و درباره سن بالای او جای نگرانی نیست.

مشکلات اقتصادی: آمارهای اشتغال و وضعیت اقتصادی حال حاضر ایالات متحده برای جو بایدن یک شکست است و رأی‌دهندگان را به سمت دونالد ترامپ سوق می‌دهد. با اینکه دموکرات‌ها امیدوارند نرخ‌ بالای بهره در سال آینده کاهش یابد و فشار بر خانواده‌هایی که با وام‌های خودرو، وام مسکن و بدهی‌های کارت اعتباری دست‌وپنجه نرم می‌کنند کم شود، بایدن در‌حال‌حاضر در لبه پرتگاه اقتصاد قرار دارد. این احساس که او کنترلش بر اقتصاد را از دست داده، نوعی بدبینی به آینده ایجاد کرده است و رأی‌دهندگان را از او دور می‌کند.

درگیری‌های جهانی: علاوه بر مسائل داخلی آمریکا، درگیری‌های فعلی در جهان نیز بر آرای جو بایدن تأثیر خواهند گذاشت. رویکردهای رئیس‌جمهوری آمریکا در قبال جنگ اسرائیل علیه حماس، تهاجم روسیه به اوکراین و چالش مهم چین، همه از موضوعاتی هستند که می‌تواند اکنون یک چالش جدی پیش‌روی او باشد. نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که رأی‌دهندگان، ترامپ را رهبر قوی‌تری می‌دانند و این‌ آشکار می‌کند که سیاست‌های او قانع‌کننده‌تر از رویکرد بایدن بوده‌اند. نظرسنجی سی‌ان‌ان نشان داد که تنها ۳۶ درصد رئیس‌جمهوری فعلی را یک رهبر مؤثر در جهان می‌دانند، در‌حالی‌که ۴۸ درصد درباره ترامپ چنین نظری دارند.

امیدواری‌های کاذب: رقابت انتخاباتی سال ۲۰۲۴ احتمالا دشوارتر از آن چیزی است که نزدیکان رئیس‌جمهوری فعلی آمریکا تصور می‌کنند. تضمین‌ رهبران دموکرات مبنی بر اینکه آرای رأی‌دهندگان در‌نهایت در روزهای رأی‌گیری به نفع بایدن خواهد چرخید، این واقعیت را نادیده می‌گیرد که میزان محبوبیت او از پیشینیانش که در دور دوم ریاست‌جمهوری پیروز شدند، کمتر است. آنها اغلب بایدن را با بیل کلینتون و باراک اوباما هنگام انتخاب مجدد مقایسه می‌کنند و می‌کوشند کاهش محبوبیت اولیه او را کم‌اهمیت نشان دهند. این در حالی است که چهل‌ودومین رئیس‌جمهوری آمریکا در نوامبر ۱۹۹۵ با ۵۲ درصد و چهل‌وچهارمین رئیس‌جمهوری ایالت متحده با ۴۶ درصد آرا در سال ۲۰۱۱ مواجه بودند، اما بایدن با ۳۹ درصد، دو واحد کمتر از ترامپ یک سال قبل از شکست در انتخابات ۲۰۲۰، در موقعیت شکننده‌ای قرار دارد.

ناامیدی عمومی: سی‌ان‌ان دریافت که ۷۲ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند اوضاع در ایالات متحده بد پیش می‌رود و اکثر آنها در تمام ماه‌هایی که بایدن روی کار آمده است، این نارضایتی و ناامیدی را احساس کرده‌اند. این نارضایتی‌های کلی که فراتر از اقتصاد است، روحیه عمومی را تحت تأثیر قرار داده و سبب شده است رأی‌دهندگان دموکرات نسبت به جمهوری‌خواهان بسیار کمتر درگیر و مشتاق مسائل سیاسی به نظر برسند. برای مثال، نظرسنجی سی‌ان‌ان نشان می‌دهد ۷۱ درصد از رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه برای رأی‌دادن در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده انگیزه زیادی دارند؛ در مقابل تنها ۶۱ درصد دموکرات‌ها و رأی‌دهندگان متمایل به دموکرات از این تمایل سخن گفته‌اند.

  • 13
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش