پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۱ - ۲۸ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۱۰۸۱
بین الملل

انفجارهای ترکیه در یک نگاه؛ ۱۸ انفجار، ۴۰۰ کشته و ۲۰۰۰ زخمی + تصاویر

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه
در یک سال اخیر ۱۸ حمله تروریستی در شهرهای مختلف ترکیه انجام گرفته که منجر به کشته شدن ۴۰۰ نفر و زخمی شدن نزدیک به ۲۰۰۰ نفر شده است. این حملات تروریستی به صورت انتحاری و با خودروهای بمب‌گذاری شده انجام گرفته است.

به گزارش تسنیم،در یک سال اخیر ۱۸ حمله تروریستی در شهرهای مختلف ترکیه انجام گرفته که منجر به کشته شدن ۴۰۰ نفر و زخمی شدن ۱۹۰۰ نفر شده است. این حملات تروریستی به صورت انتحاری و با خودروهای بمب‌گذاری شده انجام گرفته که هدف از این حملات کشتن مردم عادی و پلیس ترکیه بوده است.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

حملات تروریستی اخیر ترکیه از دو روز قبل از انتخابات ۷ ژوئن ۲۰۱۵ در «دیاربکر» آغاز شد و در آخرین موارد هفته پیش در نزدیکی استادیوم «ودافون آرنای بشیکتاش» در استانبول و امروز نیز در شهر «قیصریه» ادامه یافت. در حمله تروریستی قیصریه بر اثر وقوع انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در مقابل دانشگاه «ارجیس» در نزدیکی اتوبوسی که حامل نیروهای نظامی بود، ۱۳ نظامی کشته و ۵۵ نظامی دیگر زخمی شدند.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

 تسنیم در گزارشی به مرور حملات تروریستی در ترکیه در یک سال اخیر پرداخته است:

 

۱- حمله تروریستی دیاربکر:

این حمله تروریستی دو روز قبل از انتخابات ۷ ژوئن ۲۰۱۵ در بین هواداران حزب دموکراتیک خلق‌ها در دیاربکر به وقوع پیوست که در آن ۵ نفر کشته و ۴۰۰ نفر زخمی شدند. داعش مسئولیت این حمله انتحاری را به عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۲- حمله انتحاری سوروچ:

در ۲۰ ژوئن ۲۰۱۵ بر اثر انفجار یک بمب انتحاری در محل تجمع اعضای انجمن جوانان سوسیالیست (SGDF) در منطقه سوروچ از استان شانلی اورفا، ۳۳ نفر کشته و ۱۰۴ نفر مجروح شدند. انجمن جوانان سوسیالیست برای حمایت از بازسازی کوبانی خود را آماده سخنرانی در مرکز فرهنگی آمارا کرده بودند که این حمله انتحاری انجام گرفت. در آن زمان کوبانی به تازگی از دست داعش آزاد شده بود و داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۳- قتل‌عام آنکارا:

در ۱۰ اکتبر ۲۰۱۵ بر اثر انفجار دو بمب در محل برگزاری نشست «کار، صلح و دموکراسی» در مسیر منتهی به ایستگاه راه آهن قدیم در نزدیکی میدان «سیحیه» آنکارا ۱۰۹ نفر کشته و ۵۰۰ نفر دیگر زخمی شدند. این حمله تروریستی که توسط داعش انجام گرفته بود به عنوان مرگبارترین حمله تروریستی در تاریخ معاصر ترکیه لقب گرفت.

 

۴- انفجار در میدان سلطان احمد استانبول

در ۱۲ ژانویه ۲۰۱۶ یک انفجار شدید در میدان توریستی سلطان احمد شهر استانبول به کشته شدن ۱۰ تن و مجروح شدن ۱۵ تن انجامید که گردشگران خارجی نیز در میان قربانیان دیده می‌شوند. داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۵- بمب‌گذاری فوریه ۲۰۱۶ آنکارا

در ۱۷ فوریه ۲۰۱۶ در انفجار بمبی در آنکارا، ۲۹ نفر کشته و ۶۱ نفر زخمی شدند. هدف این بمب‌گذاری، یک اتوبوس حامل نظامیان و چند خودروی دیگر نظامی در مجاورت آن بود که همه آن‌ها پشت چراغ قرمز ایستاده بودند. انفجار در ناحیه‌ای نزدیک به پارلمان ترکیه و ستاد ارتش این کشور روی داد. مسئولیت انفجار آنکارا را عقاب‌های آزادی کردستان (TAK) به عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۶- بمب‌گذاری مارس ۲۰۱۶ آنکارا

در ۱۳ مارس ۲۰۱۶ در انفجار بمبی در آنکارا، ۳۷ تن کشته و ۱۲۵ تن دیگر زخمی شدند. این بمب‌گذاری در نزدیکی ساختمان سابق نخست‌وزیری ترکیه در میدان هلال احمر آنکارا از شلوغ‌ترین میادین پایتخت ترکیه در نزدیکی ایستگاه اتوبوس و ایستگاه مترو صورت گرفت. مسئولیت این انفجار را عقاب‌های آزادی کردستان (TAK) به عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۷- حمله انتحاری خیابان استقلال استانبول

در ۱۹ مارس ۲۰۱۶ ، انفجاری انتحاری در خیابان استقلال میدان تقسیم استانبول که از معروف‌ترین خیابان‌های این شهر است، باعث کشته شدن ۴ نفر و زخمی شدن ۳۶ تن دیگر شد که در میان کشته‌شدگان یک ایرانی و تعدادی نیز از ملیت‌های دیگر وجود داشتند. داعش مسئولیت این حمله انتحاری را بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۸- بمب‌گذاری شده در مقابل پادگانی نظامی «ماردین»

در ۲ آوریل ۲۰۱۶ در اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری شده توسط حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) در مقابل ساختمان یک پادگان نظامی در ماردین، یک غیر نظامی کشته و ۱۱ نفر که ۲ تن از آنان نظامی و ۳ تن کودک بودند، زخمی شده‌اند.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۹- حمله انتحاری «بورسا»

در ۲۷ آوریل ۲۰۱۶ در حمله انتحاری در مقابل مسجد جامع بورسا، تنها ۱ نفر که آن نیز خود عامل انتحاری بوده کشته شده و ۱۳ شهروند ترکیه زخمی شده‌اند. مسئولیت این حمله انتحاری را عقاب‌های آزادی کردستان (TAK) به عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۱۰- بمب‌گذاری «غازی عینتاب» می ۲۰۱۶

در ۱ مه ۲۰۱۶ بر اثر حمله انتحاری و انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در شهر غازی عینتاب و در مقابل ستاد مرکزی پلیس ۳ تن از اعضای پلیس کشته و ۲۲ نفر از جمله ۱۸ پلیس و ۴ شهروند عادی زخمی شدند. داعش مسئولیت این حمله انتحاری را بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۱۱- بمب‌گذاری «دیاربکر» می ۲۰۱۶

در ۱۰ مه ۲۰۱۶ در انفجار یک خودرو بمب‌گذاری شده در محله باغلار شهر دیاربکر که یک دستگاه اتوبوس پلیس را هدف قرار داده بود، سه تن کشته و ۴۵ تن مجروح شدند که ۱۲ تن از آنان افسران پلیس بودند. حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

 

۱۲- انفجار «سنجاق تپه» استانبول

در ۱۲ مه ۲۰۱۶ بر اثر انفجار بمب در مسیر یک کاروان نظامی در منطقه نظامی سنجاق تپه استانبول در ۳۰۰ متری ساختمان فرماندهی نیروی هوایی ارتش ترکیه، پنج سرباز به همراه یک راننده اتوبوس و دو شهروند غیرنظامی در حال عبور مجروح شدند. حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۱۳- بمب‌گذاری استانبول در منطقه «وزنچیلر»

در ۷ ژوئن ۲۰۱۶ بمبی در مرکز استانبول منفجر شد که باعث کشته شدن ۱۱ نفر از جمله ۶ پلیس ویژه ترکیه و زخمی شدن ۳۶ تن دیگر شد. هدف این عملیات تروریستی یک اتوبوس حامل سربازان پلیس بود و انفجار در هنگام گذر اتوبوس از منطقه ونچیلر در نزدیکی مسجد شاهزاده و ایستگاه متروی ونچیلر رخ داد. این حمله تروریستی را عقاب‌های آزادی کردستان (TAK) بر عهده گرفت.

 

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل,ترکیه

۱۴- بمب‌گذاری «میدیات» استان «ماردین»

در  ۸ ژوئن ۲۰۱۶ بر اثر انفجار یک خودروی بمب‌گذاری شده در مرکز فرماندهی ژاندارمری آنیتلی در منطقه میدیات استان ماردین، ۵ نفر از جمله ۲ نیروی امنیتی ترکیه کشته و ۵۱ تن دیگر زخمی شده‌اند. حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت.

 

۱۵- حمله تروریستی فرودگاه «آتاتورک» استانبول

در ۲۸ ژوئن ۲۰۱۶ بر اثر انفجار و تیراندازی در فرودگاه آتاتورک استانبول ۴۵ نفر کشته و ۲۳۸ نفر زخمی شدند. تیراندازی در پارکینگ فرودگاه و انفجار بمب در پایانه ورودی پروازهای بین‌المللی رخ داد. داعش مسئولیت این حمله تروریستی را بر عهده گرفت

 

۱۶- حمله انتحاری در مراسم عروسی در غازی عنتاب

در تاریخ ۲۰ آگوست ۲۰۱۶ طی یک حمله انتحاری به یک مراسم عروسی در شهر غازی عینتاب واقع در جنوب شرقی ترکیه، تعداد ۵۱ نفر کشته و ۹۱ نفر زخمی شدند. داعش این حمله انتحاری را توسط یک نوجوان ۱۲ الی ۱۴ ساله صورت داد.

 

۱۷- بمب‌گذاری بشیکتاش استانبول

در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۶ بر اثر بمب‌گذاری در منطقه بشیکتاش در نزدیکی استادیوم ودافون آرنای استانبول، ۳۶ پلیس ضد شورش و ۸ غیرنظامی کشته و ۱۶۶ تن دیگر مجروح شدند. این حمله تروریستی را عقاب‌های آزادی کردستان (TAK) بر عهده گرفت.

 

۱۸- حمله تروریستی قیصریه

در ۱۷ دسامبر ۲۰۱۶ بر اثر وقوع انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در مقابل دانشگاه ارجیس در شهر قیصریه در نزدیکی اتوبوسی که حامل نیروهای نظامی بود، ۱۳ نظامی کشته و ۵۵ نظامی دیگر زخمی شدند. مقامات ترکیه حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) را متهم به این حمله تروریستی می‌کنند.

 

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش